Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 394
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Спокойно, най-вероятно е тя или някое пъргаво ромче, което изобщо не си забелязала случайно се е блъснало в теб или просто е минало наоколо - много са сръчни. Сценария е бил, ако й се вържеш да започнеш да си ровиш в чантата и да го откриеш и да се докаже теорията й. А ти да се притесниш и да й платиш да ти развали "магията".
Напълно съм съгласна  smile3521 Много са изобретателни и хитри  Peace Те учат 2-3 годишните циганчета да са виртуози...в неусетните кражби...

# 706
Бихте ли ми помогнали за разтълкуването на един сън? Какво означава да те целуне починал близък? Освен зловещото значение "смърт", което намерих в съновника  Thinking

Включвам се малко късно, но се надявам да успея и аз да те успокоя...
Та моята първа братовчедка, която се бори 8 мес. с рака почина през 12.2007 г. Започнах да я сънувам много често, като предимно в съня ми прегръщаше и целуваше детето си. /Тя беше на 28 г., когато почина, а сина й на 1 г. и 10 м./ Миналата година, малко преди "струването" за една година, я сънувам отново и ми вика: "Сега вече е време да се сбогуваме!" Усмихна се, прегърна ме и ме целуна. От тогава до днес не съм я сънувала въобще. Нищо лошо не се случи. Не се тревожи за нищо.

# 707
Благодаря Hug

# 708
Бихте ли ми помогнали за разтълкуването на един сън? Какво означава да те целуне починал близък? Освен зловещото значение "смърт", което намерих в съновника  Thinking

Включвам се малко късно, но се надявам да успея и аз да те успокоя...
Та моята първа братовчедка, която се бори 8 мес. с рака почина през 12.2007 г. Започнах да я сънувам много често, като предимно в съня ми прегръщаше и целуваше детето си. /Тя беше на 28 г., когато почина, а сина й на 1 г. и 10 м./ Миналата година, малко преди "струването" за една година, я сънувам отново и ми вика: "Сега вече е време да се сбогуваме!" Усмихна се, прегърна ме и ме целуна. От тогава до днес не съм я сънувала въобще. Нищо лошо не се случи. Не се тревожи за нищо.

# 709
Здравей! Смята се,че душата на починалия остава до 40 ден на земята и обикаля близките си, но някои души се задържат много по-дълго тук,ако за тях страдат прекалено много близките им. Тъгата на близките им, техните сълзи и постоянно споменаване на починалия държи духа неспокоен. В случая това е абсолютно реален сън според мен, в който на духа на твоята братовчедка най-сетне й е дошло времето да се оттегли и да си отиде в астрала, където да прекара времето до следващото си прераждане. Това е била реална среща между теб и духа на твоята братовчедка с напълно реално послание, което аз ти изтълкувах.   Нека тези,които не приемат моето заключение за чиста монета да не ми се нахвърлят, защото преди време бях коментирала пак по тази тема и бях срещнала доста негативни отзиви....  Прегръдки на всички!  

# 710
И какво все пак става с душата след смарта,виждам ,че има много от вас които четът такава литература може ли някоя  да обясни? Rolling Eyes  Знам ,че 100 процента никоѝ не може да каже ,но все пак ми е интересно това което сте прочели.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 22:44 от djesmin

# 711
  • Лондон/Пловдив
И какво все пак става с душата след смартта,виждам ,че има много от вас които четът такава литература може ли някоя  да обясни? Rolling Eyes  Знам ,че 100 процента никоѝ не може да каже ,но все пак ми е интересно това което сте прочели.
И аз се питам ,много ми се иска да има нещо след смърта.Може би от страх ли незнам ,но вярвам и то много ,че след това продължаваме  Praynig

# 712
Tочно така, душата си търси ново тяло, за да продължи. Това става още в утробата на майката, но е спорен въпроса в кой етап от бременността. Това е т. нар. прераждане...разбира се който вярва в това  Wink.

# 713
  • Linz
И какво все пак става с душата след смартта,виждам ,че има много от вас които четът такава литература може ли някоя  да обясни? Rolling Eyes  Знам ,че 100 процента никоѝ не може да каже ,но все пак ми е интересно това което сте прочели.
Най-добре си прочети сама според твоите разбирания. Всеки сам си избира какво да чете и в какво да вярва.

# 714
Аз мисля, че прераждането на душата става в момента на раждането.

# 715

И това го има като вариант, но някой твърдят, че става в момента на зачеването, други - когато прорита бебето (душата изчаквала, дали "ще го бъде" бебето Thinking).

# 716
За момента на самото прераждане и избора на тяло не съм чела и не мога да дам мнение, но съм чела, че всеки си избира родителите, като всичко се определя от кармата на човека! А иначе темата за живота след смъртта е толкова обширна, че една книга не е достатъчно да бъде прочетена. Аз имам познат, който е минал през смъртта и той сам доказва какво се случва и какво е преживял по време на комата си. Бил е на места, за които не е подозирал, че съществуват и в един прекрасен момент среща нас и ние го завеждаме на мястото, където "е бил". Нищо не е случайно, нали знаете?  Wink

# 717

И това го има като вариант, но някой твърдят, че става в момента на зачеването, други - когато прорита бебето (душата изчаквала, дали "ще го бъде" бебето Thinking).

Баба Ванга казваше, че душата слизала в тялото на бебето 40 дни преди раждането. Но по всяка вероятност не е точно така. Някои изследвания на хора занимаващи се с тези въпроси сочат че може да стане в различно време на бременността.

# 718
Възкръсване и прераждане ли?
На мене пък ми се струва, че човек измисля какво ли не, като компенсация на  страха си от смъртта. Има само един начин да разберем какво се случва с нас, след като мозъкът престане да функционира. Знаете кой е той. Simple Smile

# 719
  • Linz
Баба Ванга казваше, че душата слизала в тялото на бебето 40 дни преди раждането. Но по всяка вероятност не е точно така. Някои изследвания на хора занимаващи се с тези въпроси сочат че може да стане в различно време на бременността.
Това е все едно душите да напускат тялото в различен момент след смъртта.
Просто са различни вярванията, за това "изследванията" сочат различно време.

Възкръсване и прераждане ли?
На мене пък ми се струва, че човек измисля какво ли не, като компенсация на  страха си от смъртта. Има само един начин да разберем какво се случва с нас, след като мозъкът престане да функционира. Знаете кой е той. Simple Smile
И на мен това ми се струва, но веднъж като се запали човек по езотеричното, много трудно може да се върне към реалната действителност.

Общи условия

Активация на акаунт