Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 642
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ne znam ako vidisch edna 20 sm. zmija pod vazglavnicata si kak ste reagirasch chestno

Със сигурност ще и се зарадвам повече, отколкото на спама и шлокавицата ти  Twisted Evil

# 691
  • Murcia, Spain/Ruse
Оня ден майка подари на детето едно магаре плюШено,което реве като истинско .Та опрах го аз,с риск да не реве повече,но исках да е чисто.И естествено то спря да издава всякакви звуци Mr. GreenМинаха 3 4 дена ,и ноЩес се будя от някакъв странен Шум.В просъница не разсъдих и пак заспах.Пак се събуждам по късно,и тогава зацепвам че реве магарето,а то е при другите играчки newsm78Стреснах се естествено,,нали и други разказват за мистериозни включвания на играчките Rolling EyesКакто и да е,то си рева почти на всеки кръгъл час,което ме озадачи много.Разумно е да си помисля че са изсъхнали батериите,нали?Е,да но сутринта пак не искаШе да реве,колкото и да се опитвам да го включа newsm78

# 692
Ми нали е "инато като магаре"  Wink, как така ще реве, когато ти искаш  Peace hahaha

# 693
  • Варна
От прането е. Прецакало се е и дава на контакт когато си поиска. Никаква мистика няма тук Wink

# 694
Това с магарето ме разби Laughing Гледали сте филма Чъки май се казваше... Grinning Говорещи механизирани играчки... ooooh!
Какво ще кажете за някакво доловимо, но не с нормалните ни сетива, присъствие?
Често усещам нечий внимателен поглед върху себе си, а около мене няма жива душа.

# 695
От прането е. Прецакало се е и дава на контакт когато си поиска. Никаква мистика няма тук Wink
Все пак venelina81 казва, че ревяло през нощта почти на всеки кръгъл час.
Разказвам на мъжа за случката, а синът като чу "Магаре" и започна "Аи,аи,аи,аи..."  Joy Така че мога да й го заема да реве поне вместо нейното по сигнал  newsm78 Mr. Green

# 696
Бихте ли ми помогнали за разтълкуването на един сън? Какво означава да те целуне починал близък? Освен зловещото значение "смърт", което намерих в съновника  Thinking

# 697
  • Murcia, Spain/Ruse
Абе смеете се,ама на мен хич не ми беше смешно Sunglasses
Това да те целуне починал,май не вещае нищо лошо.Ако те вика  тогава е  Shocked

# 698
  • Burgas
Да се включа и аз със една странна случка която никога няма да забравя.
Слизам аз един ден от автобуса и наслеща ми една жена от ромски произход и ми вика.
-Момиче ела да ти гледам-и върви след мен.
Ааз доста изморена и викам-не ме занимавай-и тя пак върви след мен.И по едно време ми вика.
-В тази чанта дето ти е на гърба(бях с раничка)има нещо което не е твое някои ти го е сложил за лош късмет.Аз не и обънах внимание и продължих.Вечерта са сещам за това и изсипвам съдаржанието на раничката и търся нещо което не е мое,еми няма.После поглеждам отпред едно много малко джобче,което никога не съм ползвала защото е много малко,отварям го и вътре едно найлонче от тези дето са на цигарите и вътре нещо черно,приличаше на парче плат вързано с конец,така се изплаших незнам какво беше и дали някои ми го е сложил вътре,но веднага го изгорих.

# 699
Аник, 99 % подозирам ромката, че ти го е сложила   Crossing Arms

Вени, благодаря за отговора. И аз си мисля, че е по-скоро израз на привързаност на някакво подсъзнателно ниво, но ми се искаше да чуя и други хора как ще го разтълкуват.

# 700
  • Burgas
99 % подозирам ромката, че ти го е сложила   Crossing Arms
И аз си го помислих,но тя изобщо не се доближи до мен,вървеше поне 2 крачки зад мен.

# 701
Много са изобретателни и често работят в екип.

# 702
  • Burgas
Много са изобретателни и често работят в екип.
Еми предпочитам тя да го е сложила,отколкото някои познат който ми мисли лошото.

# 703
Спокойно, най-вероятно е тя или някое пъргаво ромче, което изобщо не си забелязала случайно се е блъснало в теб или просто е минало наоколо - много са сръчни. Сценария е бил, ако й се вържеш да започнеш да си ровиш в чантата и да го откриеш и да се докаже теорията й. А ти да се притесниш и да й платиш да ти развали "магията".

# 704
  • Burgas
И аз така си мислех,но пък толкова срични,изобщо не съм усетила някои да се доближи до мен,но както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт