Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 648
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Морска, това, което съм чела за подобни сънища е, че до края на Август ще има трудности и неприятности, след това, всичко ще му тръгне леко и безпроблемно. Един вид "ще му умрат мъките" така поне казват бабите Hug

# 676
много ви благодаря момичета,просто мира не ми даваше този сън и едно такова подтиснато ми беше Tired  bouquet

# 677
Когато бях малка - на около 5, живеехме в блок на 15 етажа и ние на последния. Нашите много често пътуваха и често ми се е налагало да оставам самичка вечер до 22 ч, понеже нямаше кой да ме гледа. От време на време съседката се грижеше за мен, но тя си имаше две по-големи момчета, така че в повечето случаи си стоях сама. Една ден родителите ми пак ги нямаше и аз знаех, че ще се приберат към 23 ч вечерта. Бях си легнала с включена нощна лампа, но нямах търпение те да се приберат и затова не можех да заспя. През 5 минути излизах на терсасата да погледна дали не се вижда колата на паркинга. Обаче реших, че нямам добра видимост и дотътрих един стол, на който да се кача, за да погледна хубаво през парапета. Бях наполовина извън терасата, гледайки паркинга от високо. В един момент към мен на терасата се приближи нещо. Казвам нещо, защото не ми приличаше на човек, а по-скоро на голяма мечка... не знам как да го обясня. Така го помня просто. И това нещо ми подаде ръка, помогна ми да сляза от стола и ме заведе в леглото. Зави ме с одеялото и сложи ръка на челото ми. После съм заспала, дори не съм чула кога нашите са се прибрали. Разказах го много скоро на майка ми и тя направо изтръпна при мисълта какво е можело да стане, ако съм полетяла през 15 етаж. Нямам обяснение, съвсем сигурна съм, че не е сън. Майка ми твърди, че може да е и ангел-пазител. Никога повече не видях такова нещо, но съм убедена, че ме е закриляло.

# 678
Когато бях малка - на около 5, живеехме в блок на 15 етажа и ние на последния. Нашите много често пътуваха и често ми се е налагало да оставам самичка вечер до 22 ч, понеже нямаше кой да ме гледа. От време на време съседката се грижеше за мен, но тя си имаше две по-големи момчета, така че в повечето случаи си стоях сама. Една ден родителите ми пак ги нямаше и аз знаех, че ще се приберат към 23 ч вечерта. Бях си легнала с включена нощна лампа, но нямах търпение те да се приберат и затова не можех да заспя. През 5 минути излизах на терсасата да погледна дали не се вижда колата на паркинга. Обаче реших, че нямам добра видимост и дотътрих един стол, на който да се кача, за да погледна хубаво през парапета. Бях наполовина извън терасата, гледайки паркинга от високо. В един момент към мен на терасата се приближи нещо. Казвам нещо, защото не ми приличаше на човек, а по-скоро на голяма мечка... не знам как да го обясня. Така го помня просто. И това нещо ми подаде ръка, помогна ми да сляза от стола и ме заведе в леглото. Зави ме с одеялото и сложи ръка на челото ми. После съм заспала, дори не съм чула кога нашите са се прибрали. Разказах го много скоро на майка ми и тя направо изтръпна при мисълта какво е можело да стане, ако съм полетяла през 15 етаж. Нямам обяснение, съвсем сигурна съм, че не е сън. Майка ми твърди, че може да е и ангел-пазител. Никога повече не видях такова нещо, но съм убедена, че ме е закриляло.

Сигурно е бил АЛФ  Wink

# 679
Ахахаха Mr. Green Ами може, знае ли човек Joy

# 680
i na men mi se sluchi podobno neschto. Spjah dalboko, besche goreschto i vratata leko otkrehnata. Kam 4,30 5,00 sanuvam razkaza "Po Jicata" SABUDIH se stresnata skochih ot legloto, vdignah zavivkata njamasche nischto. Vdignah vazglavnicata pod neja imasche ogromna skolopendra v cherno i jalto otrovata e ravna na skorpionskata.

# 681
Какво е skolopendra ?  newsm78

# 682
женски род на джинджипляктор

# 683
  • Варна
Сколопендра е огромна и доста гнусна стоножка Sick
http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&q=%D1%81%D0%B … rt=20&ndsp=20

# 684
i na men mi se sluchi podobno neschto. Spjah dalboko, besche goreschto i vratata leko otkrehnata. Kam 4,30 5,00 sanuvam razkaza "Po Jicata" SABUDIH se stresnata skochih ot legloto, vdignah zavivkata njamasche nischto. Vdignah vazglavnicata pod neja imasche ogromna skolopendra v cherno i jalto otrovata e ravna na skorpionskata.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B … D0%B4%D1%80%D0%B0

Извинете за off topic-а, но понеже винаги съм се страхувала от тези гадинки, ето малко информация за тях Simple Smile
Отровата не е смъртоносна за човек, но от ухапването се получават страхотни инфекции...

Месечинка виторога е писала преди мен и е дала картинка на гадината. Съжалявам. Ако сметнете за нужно, премахнете моя пост...

# 685
  • Варна
Е, ти си дала повече информация, аз само картинки Hug Наистина е гнусна и опасна твар, за щастие само на снимка съм я виждала.

# 686
a na men mi besche pod vazglavnicata

# 687
naj strannoto e che az bjah chela "Po Jicata" predi 20 godini i napravo go bjah zabravila, osven tova da stana sutrin rano saschto e njakakav absurd, zatova blagodarja na moja angel hranitel che e nameril nachin da me predupredi

# 688
женски род на джинджипляктор
  newsm62 Значи,едно такова като мен.  Mr. Green

# 689
ne znam ako vidisch edna 20 sm. zmija pod vazglavnicata si kak ste reagirasch chestno

Общи условия

Активация на акаунт