Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 598
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Дата означава предполагам просто числото. Примерно 15-ти.

# 46
Родителите ми са зодия Дева,родени са през ден.Ние със съпруга ми сме Близнаци ,също родени през ден..Сестра ми е родена на датата на която е родена майка ми,аз пък на тази на баща ми.Разликата между мен и сестра ми е 9 години,между родителите ми също.Синът ми е роден на 21,сестра ми се омъжи на същата дата.Дъщеря ми е родена на 29,племенникът и той.на важните събитя в семейството ни датите все съвпадат,дали е случайно,или пък странно? Thinking
Много интересни съвпадения  #Crazy
Чисто логически, как ти си Близнаци (като съпруга) и си на датата на баща си (Дева) едновременно?  Joy
чисто и без логика, датата си е дата,месеца  месец,нали?
говорех за дати,в случая.иначе за месеци,майка и татко септември,ние със съпруга ми юни.сестра ми и синът ми ги свързва 21 март,годините са различни обаче.при племенника и дъщеря ми съответно,29 август ,и 29 януари.сестра ми е на 4 май,майка ми на 4 септември,аз на 6 юни ,баща ми на 6 септември.от много време се замислям за тези случайности в семейството ни .мисля че и първия път бях точна,но за неразбралите,смятам че сега съм направо изчерпателна

# 47
Ааааа,аз си помислих,че под дата имаш в предвид и числото и месеца,но явно не съм разбрала правилно,то щеше да е прекалено...

# 48
Като заговорихте за съвпадения...Преди да се роди дъщеря ми, се колебаех точно как да се казва, исках да е като майка ми - Роза, но нещо по интересно: Розалия, Розина и т.н , та вече бях в деветия месец и както се разхождам по улицата и пак се замислих кое ли име ще и подхожда, в същия моментедна жена се развика от прозореца:Роза, Роза ! /тя явно си викаше някого женицата/, но я познайте как се казва сега дъщеря ми Wink.

# 49
Извинявай, Пали! Аз под дата мислех и числото, и месеца също. А съвпаденията наистина са учудващо много!
Не се заяждам...

# 50
# 51
  • София
Записвам се да ви следя, много интересна тема.  Crazy

# 52
Тази нощ ми се случи нещо странно. Малката спи в отделна детска стая, между нея и нашата спалня има врата. Тя се пробуди през нощта и ме помоли да отида при нея. Аз съм я гушнала, но съм заспала в нейното легло. По едно време през нощта чувам страхотен шум. Нещо бръмчи силно, издава много странен звук. Звучи като косачка и идва откъм прозореца. Ставам и отивам до мъжа ми, викам какъв е тоя странен шум, ама наистина странен. Отивам до прозореца откъдето чувам шума и какво да видя детската прахосмукачка на детето работи. А колко пъти сме я пускали преди това и не тръгва и не тръгва, батериите й отдавна бяха изтощени. А в един момент работи с пълна пара, ама бучиииии, ужас. Е няма ли духове в къщата?  Thinking Случвало ми се е още веднъж. Пианото започна изведнъж да свири, както си спим и хоп някаква мелодия. И нали знаете детските пиана колко силно звучат. Тогава паднахме от смях. Голям стрес беше.

# 53
И аз да се изкажа по отношение на коледните късмети.Преди 2год. каквото ми се падна от баницата в къщи и късмет от един форум,всичко ми се случи през следващата година.Живота ми се преобърна на 180 градуса.Същата година и се кръстих,та не знам точно от кое от двете е.

# 54
Преди повече от година,когато бебчето ми беше на 2-3 месеца,майка ми дойде в къщи и ми казва че е сънувала лош сън-казала съм и,че Макси има неизлечима болест.Тогава изобщо не обърнахме внимание на това,при все,че мамините сънища са били винаги пророчески.Точно след 1 год.,аз наистина и казах,че дечко е болен от неизлечима болест Cry!Съжелявам за тъжният пост,но това си е живата истина.Все пак се надяваме ,неизлечимата болест да мине един ден,не губим надежда Praynig!Друг път ще ви разкажа,за другите сънища на майка ми...

# 55
  • Карлово
Все пак се надяваме ,неизлечимата болест да мине един ден,не губим надежда Praynig!Друг път ще ви разкажа,за другите сънища на майка ми...

Имай вяра и всичко ще се оправи. Sad

# 56
Рози, знаеш че вярата ни крепи! Науката напредва, дано измислят лекарство и за нас!  Peace

При мен, също така светва и се гаси телевизора (в кухнята) посред нощ, а бях сама с децата. Изкарах си акъла. Влизам и пак работи. Няма никой. Изгасих го. Прибира се мъжа ми след 2 дни и тръгна да оправя бушоните, оказа се че като спре тока и го включи, телевизора се включва сам... Отдъхнах си. Понеже е от скоро тв, не сме знаели за тази функция.
На детето така една кола още от баткото (стоеше в мазето), отпреди 10 години, с батерии. Както си спим и започва една супер силна весела музика... Тръпки ме побиха. А мъжо вика, макар и след 10 години батериите след бутане и джаскане от страна на малкия, са сработили... Доста неща си имат някакво обяснение, но като станат човек се шашва и не успява да намери логично обяснение.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 10:47 от M_Nik

# 57
  • на село
Това с батериите може да е от влагата. Колелото на дъщеря ми така се включва само, като го оставим навън. От влагата нещо дава контакт.

# 58
  • Кьолн
На мен така ми се взема акъла тази есен. Понеже племенника на мъжа ми има стая в нас и като излиза забравя да си изгаси телевизора, аз влязох една вечер и го изгасих. След това сядам на компа в коридора и изведнъж се чува страшно силна музика от стаята му. Влизам и какво да гледам телевизора работи. Направо се шашнах. Бях сама и то късно вечерта. После се оказа ,че телевизорът така се включвал сам.

# 59
За пръв път ме гони параноя от интернет. Не във форума, а в интернет.
В уикипедия за родното ми село яко бе търнато, пред очите ми, между две рефрешвания.
Всичко, написано от домашния ми IP адрес. Загинали във войните, всичко.
Плюс това, че родното ми училище е било закрито по времето на М. Велчев.
Нещо, което споменах и днес, тук във форума. Кой е?
Да, и темата от клюкарника е изчезнала - в която някакъв новорегистриран ни призоваваше да отидем във Варна на сруща с министър М. Велчев.
Ксениея ми липсва, честно.

Общи условия

Активация на акаунт