Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 443
  • 774
  •   1
Отговори
# 60

Плюс това, че родното ми училище е било закрито по времето на М. Велчев.
Нещо, което споменах и днес, тук във форума. Кой е?
Да, и темата от клюкарника е изчезнала - в която някакъв новорегистриран ни призоваваше да отидем във Варна на сруща с министър М. Велчев.

И аз потърсих темата за среща с Г-н М.Велчев ,но я няма!
И защо ли,днес Бюджет 2009г. е приет!
Защо ли да ходим ,те са си взели вече решение къде и по колко да дадът! Crossing Arms

# 61
Я вие двамата да си отворите втора тема по въпроса, като толково не си начесахте пръстите цял ден.
Ние тук си говорим за други неща.  hahaha

# 62
Баш се е точно за тая тема. Идва един тук, във форума, един, на дав часа регистрация, и почва да се мъчи да повдига рейтинга на М. Велчев. Ние, старите кучета, веднага му разкриваме потайния замисъл. Между другото споменавам, че Велчев е закрил родното ми училище на 147 години, построено на доброволни начала от будните ми съселяни. Вечерта модовете търват цялата тема, защото е реклама, пиар и политика отвсякъде. А отмъстителното копеле тръгва по закритите училища от Велчев и стига до моето село, за което в Уикипедия също съм споменал, че е закрито тая година, когато министър е бил М. Велчев. И търва всичко, което съм набрал от домашния си комп. Това, което съм вкарал от служебния е малко, то остава. И представи си, това става пред очите ми, между две рефрешвания. Вкарвах списък на загиналите във войните мои съселяни. Е, не ми ли се е случило нещо странно? Ей, на!

# 63
Вълчо, ти си голям патриот.   bouquet
пп Знам, че сме номинирали за малинов компот в онази тема  hahaha

# 64
Хайде стига вече де !  ooooh!

# 65
На 29.05.99.- раждам пьрвото ми дете.На 29.05.03.-почина ми котката.На 25.11.99.- почина ми пьрвото дете.На 24.11.04.-раждам второто си живо и здраво дете. Praynig Rolling Eyes Thinking

# 66
dannyangel , моите съболезнования за мъката която си изпитала, но четох че причина за такава смърт е "неправилното" идване на душата в тялото.  Sad Sad Sad

# 67
dannyangel , моите съболезнования за мъката която си изпитала, но четох че причина за такава смърт е "неправилното" идване на душата в тялото.  Sad Sad Sad
PeaceАз не сьм писала тук за сьболезнования NaughtyПросто са ми странни сьвпаденията на датите и месеците. Wink

# 68
Моят син е роден с ВЦУН (вродена двойна цепка на устна и небце). Изкарах много лека бременност, без никакви проблеми... за сметка на раждането.. както и да е. За нито един миг през цялата си бременност не съм си и помисляла, че детето ми може да роди с някакъв проблем. Била съм абсолютно спокойна до последния си ден от тези 9 месеца. Но към 8 месец започнах да сънувам необясними кошмари, в които виждам роденото си дете, но с всякакви малформации. Една от най-ужасните беше, че ми се ражда момченце с 2 глави. Мами, в никакъв случай не целя да ви плаша или поне тези, които чакат бебе. Просто визирам силата, която ни подсказва в някои от случаите под формата на едни обикновени сънища.
Имам и едно друго уникално преживяване на 20-ия ден от кончината на моята баба (тя почина тази година на 28.09 лека и пръст!). Почина след лекарска грешка  #2gunfire и по-доста болезнен начин  Cry. Него ще разкажа по-натам.

# 69
elvy_1983, знаеш ли колко пъти предчуствията ми са ме спасявали от различни беди.......аз вярвам в Бог, дори когато ни се случват лоши неща, това са само изпитания които трябва да преодолеем. Sad Cry Cry

# 70
Да, знам, че е така! Няма изпитания в живота на човек, които той да не може да премине, така е. Но ето колко интересно нещо е само един сън, как все пак предупреждава за нещо, въпреки че до последно не си давах сметка. Мислих си, че все пак подсъзнателно съм малко напрегната от близкото си раждане и така. Но не е било точно така. Този сън просто си ми е подсказал!

# 71
Абсолютно и аз съм съгласна с това!И аз смятам,че ни се дават знаци за бъдещи случки.Но понякога,дори и да имаш в предвид,че нещо може да се случи,просто не можеш да го предотвратиш.Остава ти само да се примириш,да го приемеш...Когато бях ученичка,16-17 годишна,естествено излизах вечер,и се прибирах почти сутрин.Майка ми държеше да знае винаги с кого излизам и беше спокойна(колко спокойна е била,тя си знае,сега разбирам,когато и аз станах майка,).Та,излизам с приятели аз,учиха ме да карам кола.Това не и го бях казала естествено.Бяхме ходили по морето някъде на дискотека и на връщане карах аз.Луда-млада,за трети път карах,но реших,че мога да карам с 120км.ч. и то нощем.Стана голям фал,почти не убих себе си и още трима човека.Много се уплаших,на косъм бяхме!Прибирам се,както обикновено3-4 часа сутринта,отдалече гледам-майка ми на терасата.Прибирам се,а тя обляна в сълзи,плаче и ме прегръща."Какво стана бе мамо,нали винаги по това време се прибирам?!"А тя-"Снощи те сънувах булка и забравих да ти кажа да внимаваш!"Предполагам знаете,че да сънуваш младоженци означава-смърт!Какво се случи нея вечер ,и казах чак след години.Никога няма да забравя тази нощ!

# 72
това за булката, колкото и да не ми се иска, е вярно
3 пъти се сънувам булка, първия път почина татко, втория - дядо, когато се сънувах за трети път, вече бях готова, че близък ще умре - баба почина.
вчера сънувах, че съм бременна.......силно се надявам, да не вещае нищо лошо, макар че, днес лошото вече се случи Confused

# 73
четох че причина за такава смърт е "неправилното" идване на душата в тялото.  Sad Sad Sad

Може ли малко повече информация  Rolling Eyes

# 74
когато сънувам развален/падащ зъб винаги се разболява някой от близките ми. 2 пъти преди години сънувах змия която ме ухапа  единия път ни водиха на сутринта в една кравеферма и пропаднах в една яма а втория път се разболях от двойна бронхопневмония. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт