Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 351
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Честито бебче на кокосчето! Да расте здраво и безгрижно детство желая на бебче, а на мама бързо възстановяване!

Ето, че до преди няколко дена не можех да ви изчета от работа, а тия дни от хайманосване. Ама то моето минава всякакви граници. Като изтървана обикалям по цял ден. Излизам сутрин в 8-9ч и се прибирам вечер в 18ч. Направо нямам спиране, по цял ден по улиците, по срещи и по гости. Ама имам много да наваксвам де, нали до последно работих та сега пълен релакс както си мама знае. Детенце на ясла а аз с приятелки. Много весело така. Днес едва се добрах до в къщи вече толкова ми тежеше томбака и ми бяха омаляли крачетата. Гледам сте писали че ще ни огрее 12месеца даже и да родиме през декември. Това си е добра новина определено. Ще следя новините след малко да чуя подробности. Лека вечер ви желая и много положителни емоции.

# 226
Честито момченце на Мила! Да и е живо и здраво!

И страхотна новина за 12-те месеца майчинство! Тъкмо се бях смухляла, че може и да не ме огрее, но Слава на Бога  Hug

Днес моя младеж го нахраних с един челен шоколад и той полудя - толкова никога не е мърдал  Grinning Безкрайно приятно усещане, защото на мен ми липсваше, тъй като е е едно доста спокойно бебе и рядко го усещам...  Simple Smile

# 227
Честит и мъж на Мила! Много, много скоро да са заедно!

Всичко е добре, когато свършва добре, така че Shiny, happy people!   bouquet

Отчетът от днешната консултация е: бебе 2600, няма терория да стане колкото брат си (къмто 4 кила), но за кила не ме е грижа. Трупат се, че после дори трудно се смъкват  Embarassed

От 2x1 магнезий, минавам на 3x2 + добавка желязо. Явно ще го играя желязната лейди, ако успея да вдигна този пусти хемоглобин Simple Smile

Поздрави, лека и безконтрактова!

# 228
Честито на Мила! Така ме радват тези новини!
И аз днес цял ден съм "по пътищата" - ама то сега ни се полага...
Лили, честито ти 9-то квадратче - споко вече - може и ти да се отчиташ! Wink
Честито на всичики за 12-те месеца майчинство!
На въпроса за АМ - и аз смятам, че като имаме кутията в къщи много по- лесно бихме посегнали към нея! Аз лично не бих си купила, но  е въпрос на личен избор. Пък и май освен мен никой др не живее в село - така че имате си денонощни аптеки.... Heart Eyes

# 229
Момичета, днес ме боли жестоко гърба, чак не мога да дишам. Боли във всяка поза. И не е схващане, а по- скоро като невралгия. Направо ме подлудява тая постоянна болка.

# 230
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
alex222 кажи на мъжо ти да те понамачка лекичко..на мен ми олеква....
Аз пък се наплюсках и сега едвам дишам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 231
Честито момченце на мама Мила! Да расте голям и силен мъж, за радост на цялото семейство!

Какво правите момичета, един ден да не вляза и ново бебе. Само хубави новини да имаме.
Аз цял ден хайманосвам, ходих до Шейново, до НОИ за ПИК, до работата да занеса бончиния, после с мъжът ми по магазините, да си изберем коледните подаръци, да хапнем навън, да напазаруваме, че в хладилника ехо имаше като се отвори Mr. Green
Имам си ново портмоне за коледа подарък, много му се радвам, голямо е и ще мога да си събирам всички джунджурии, както се бъзика мъжът ми – на мен ми трябва портмоне с размер, в който да влиза хляб и кисело мляко иначе все ще ми малее Laughing

Сега отивам да лягам, че ме стяга коремчето
Целувки и до утре   bouquet

# 232
Алекс, такава болка и аз съм изпитвала... Изписвали са ми витамин В комплекс.  Само че се консултирай с док дали е удачно да го пиеш по време на бременност...  а и на док може да отидеш все пак.. но тея витамини са за периферната нервна система и на мен лично ми помогнаха тогава... успех, знам колко е гадно...  Peace

# 233
Честито ни бебенце. Мила, дати е живои здраво мъжленцето, много, много да те радва

Ох, аз също се надявам да се взима 12 месеца назад. Ще се родя направо. Аз също съм взимала много бонуси и премии, но  нали бях дълго време в болничен и това много обърква нещата. С една дума на мен ще ми дойде таман

# 234
Лека нощ, мамчета!   Hug И задръжте малко бебчовците, да позаякнат още малко!  Laughing

# 235
  • софия
Честит мъж на МИЛА!
Да е едно кротко и послушно   ylinfant и да носи много радости на мама и на тати.

# 236
Най после и аз да се включа...
Честити сладурковци на новите мами  Невена, Ели и Мила!    bouquet newsm44   smile3501 newsm44  Да са ви живи и здрави, палави и игриви и много да ви радват! А на вас, мили мамчета -  скорошно възстановяване! Честито и на целите ви семейства и най-вече на гордите татковци!!!   smile3508 Бог да пази малчовците и техните близки!

На всички останали мами в очакване: стискам палци и се моля всичко да е наред и всеки по реда си- без изпреварване, моля!
 Прегръщам ви силно  Hug!
Относно нашето състояние, добре сме: щом бебчо е добре, аз няма да се оплаквам...
Още една седмица - и сме във ваканция! ихууу   newsm68

# 237

ЧЕСТИТ СИН НА МАМА МИЛА И ЩАСТЛИВИЯ ТАТИ,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ И ПАЛАВ ЗА ДА ОСМИСЛИ ДНИТЕ ВИ, СКОРО ДА СТЕ У ДОМА И ДА ПОСРЕЩАТЕ ПЪРВИ ПРАЗНИЦИ ЗАЕДНО.

# 238
Добро утро, мамчета! Започна бебевалежа Wink  Heart Eyes

Мила, честита радост Heart Eyes Много здрави и усмихнати да растете bouquet !!!

Хубав ден на всички  Hug

# 239
newsm44 newsm51 moresmile lovekissЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА ТЕХНИТЕ МИЛИ РОЖБИ!!!! НЕКА ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ!
ХАЙДЕ МОМИЧЕТА, ДРЪЖТЕ СЕ.....НА ФИНАЛА СМЕ, МАЛКО НИ ОСТАНА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт