Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 351
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Сладурчеста, много е сладък Никола - да ти е жив и здрав! Hug Аз също изчетох поста ти на един дъх, Дай боже на всички ни безпроблемно раждане като твоето! Praynig
Мюрвет, твоя юнак също е голям сладур, а на снимката с татко му/ предполагам/ са много сладки и аз имам подобна, ще се опитам да си направя и аз албумче, да ви покажа моите момчета!
По въпроса за козметиката аз Андрей от самото начало и до днес го къпя със сапун и шампоан Джонсън с дъх на лавандула... Просто това си е неговия аромат... Тук имаше изказвания че козметиката на Джонсън не била добра, но лино аз съм доволна. Но за малкия съм решила да взема шампоан за коса и тяло на Бюбхен!
За мазането обаче дали да е олио или мляко - аз също съм в чуденка! Само пак да кажа, че по- лесно за нанасяне беше олиото във вид на гел Simple Smile

# 91
Айде честито и на Ели. Да и е жив и здрав юнака.
За прегледа-дадоха ми първия болничен лист, дадоха ми и направление за хоспитализация, здравния картон. Мериха ме. +1,5 кг. за 1 мес. Shocked Не искам да смятам колко съм наддала до сега... Иначе бебо е пораснал. Тоновете му са мн. добри. Изследванията-утре и в понеделник.Само трябва да се пазя, че на нас ни е рано още. А аз в неделя какво чистене му ударих-пердета, прозорци, балкони и накрая свита на две едва се добрах до леглото да легна. И чак тогава се уплаших сериозно. Слава богу-мина ми след половин час без да пия нищо, но вече слагам край на чистенето. Да се пази чисто и на който му е мръсно да си чисти Naughty. Така де, ужасни болки бяха.
Сладурчеста, страхотно раждане, чак ме успокои. Благодаря. Hug
Сега ще ставам, че трябва да търся някакви гаранционни карти за климатиците в къщата. До гуша ми дойде вече от тая къща. #2gunfire #Cussing out Още не сме се нанесли-а то климатик се развали, теч излезе, такъртихме ооооооооооох аз да си се оплача де. Айде целувки на всички

# 92
здравейте мамчета Hug
Аз съм от мартенските мамчета и се вмъквам най-нахално да ви честитя 3 броя бебоци. Да са живи и здрави, много палави и да радват всички около тях.
А от името на всички мартенки искам да изпратя една голяма  Hug за Вайлет. Всички много съжеляваме за това, което се е случило.

На останалите мамчета- кураж и леко раждане. Hug

# 93
  • София
Биляна, на лекцията ни казаха, че олиото било за масажи...та чак сега си обясних от къде се взе сухата кожа на Хриси, а не беше АД newsm78 Препоръчаха ни крем за тяло в студените дни и като се затопли-мляко
Мюрвет, ми той истински джентълмен Арда...Чак ме е яд, че няма да ни пуснат да видя танца на моето джудже Cry Снощи ни кара с баща му да става ме и да танцуваме на "удома часовник трака", патешкия танц...Бяхме големи скици. И той доволен...

# 94
Благодаря, Доника!
В такъв случай ще взема кремчето на Бюбхен!
Наистина е жалко, че няма да може да гледаш малкия на празника - аз винаги се рзплаквам от умиление като гледам Андрей...

# 95
Мурвет, голям сладур е Арда и я виж какъв добър кавалер- от малък си знае, че момичетата не трябва да се ритат! Толкова мило и искренно звучи!

# 96
  • Пловдив
ето такава кошарка взехме за беба http://www.bertoni-bg.com/4_4.php тази в оранжевото
то и аз май като Доника и Мюрвет напоследък съм постоянно присъствие тук,ама какво да се прави.........жена без работа Embarassed

# 97
Мерси момичета, наистина ще видите, тези на които им е за първи път, по-хубаво от твоето гардже няма, на другите все кусурите виждаш, на твоето само хубавите неща.  Crazy
bilqna_dv , и аз снощи малко се просълзих докато го гледам, човек се гордее... На снимката е с татко му, такова подражание пада, сигурно и у вас е така.
Доника, дай поне един фотоапарат да го снимат, не може така.  Naughty
Кали, наистина си "гений", линка не се отваря... Joy
И ЕДИН ГОЛЯМ МЕРСАЖ НА МАРТЕНКИТЕ, ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИчЕТА ДО КРАЯ.   bouquet

# 98
Ето ме, тук съм, бях в болницата днес на тонове...

Честит юнак на Ели  bouquet

Кокосче, споко, лягай в леглото и не мърдай, само до тоалетна и до хладилника. Аз съм вече 10 дена без тапа, но държа фронта, ще го удържиш и ти, само се пази. Ако имаш контракции пий спазмалгон, много помага. Аз го пия 3Х1 заедно с Магнерич 3Х2. И най-важното, мисли позитивно Peace

Биляна, в рецептата за баклавата съм пропуснала да добавя канела, ето виж я тук  в пълна версия
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355312.msg9488391#new

Аз съм добре, тоновете на беба са супер, изследванията ми са по учебник, док. каза, че ако продължавам така е напълно реално да устискам до 27-ми за плановото секцио. Много оптимистично съм настроена Grinning

Сладурчеста, голям пух е Никола Heart Eyes
Завиждам ти съвсем благородно за лекото раждане и го пожелавам на всички Hug

Още нещо исках да ви напиша,  но забравих какво...като се сетя пак ще се включа Crazy Crazy Crazy

# 99
  • Варна
Ели Честито момченце! Да е жив и много да ви радва .
Сладур4еста браво , че всичко е минало наред. Дано бързо свикнете един с друг вкъщи и няма много безсънни нощи . Позволи ми обаче да не се съглася с това
Другото, което е - не се настройвайте веднага да имате кърма и да кърмите. Кърмата идва обикновено на 3-4-ия ден, а може и по късно и то по малко. Преди това е само коластра и те ги дохранват. И все пак и докторите казаха - не всяка жена има кърма и не винаги е достатъчна, но това не бива да ни притеснява и при нужда ще ги дохранваме с АМ. Та не се настройвайте излишно да кърмите още в болницата. Но трябва да се "слага на гърда, за да се стимулира лактацията".

Ако наистина искаш да кърмиш , мога да те посъветвам да прочетеш всичко от Библиотеката в кърмаческия форум . Има много интересни неща , които ще ти помогнат , защото знам колко е трудно в началото с кърменето . Но даването на добавка е най-бързия и сигурен начин да се отбие детето , особено когато е мъничко като Никола сега . Ако имаш някакви проблеми с кърменето , пиши , ще се постарая да помогна .

# 100
Здравейте,

аз съм от февруарките, но искам да ви честитя първите бебоци. Нека  са живи и здрави и да носят много радост на своите родители.
А на всички чакащи мамчета пожелавам леко и безпроблемно раждане като на сладурчеста

Много се вълнувам като ви чета, защото след вас идва и нашия ред. Но дано да устискаме поне до Новата година и тогава да си гушнем сладките бебчовци.

Hug Hug Hug

Искренно съжалявам за загубата на violet, дано намери нужните сили и кураж да преодолее това препятствие  Praynig

# 101
Мерси момичета, наистина ще видите, тези на които им е за първи път, по-хубаво от твоето гардже няма

Мюрвет, аз вече се убедих в това... Имам снимка от 4Д-то и съм си я сложила на десктопа на телефона.. За мен това е най-удивителното и сладко нещо на света - съвършено дори... Ама другите реагират - ау - това извънземно  Laughing  И аз отначало не можех да проумея как това съвършено същество им прилича на извънземно - та то всичко си има - вижда му се и нослето, устичката, очичките... е, главата е малко неоформена  Crazy, ама все пак! Така де - изпитах го вече на мой си гръб Wink

Лили, радвам се, че си тук, мацка, браво на теб! Ха дано да си удържиш до секциото или поне мааалко преди него (кво ще кажеш за 26-ти - нали не щеш на празник  Twisted Evil)

И аз благодаря на февруарките и мартенките за съпреживяването!!! Леки бременности до края, момичета  Hug

# 102
Имаме си още едно бебе - ура  Grinning Ели, честит ти юнак!!! Да е здрав и много да ви радва, и да се учите един от друг, че то от децата много може да научи човек Wink Бързо възстановяване, мила  Hug

Прочетох от тук - от там... та ще се включвам пак... дано имам време да ви изчета.

Хубав ден   bouquet

# 103
Сиска, и на 26 не ща!!!
Тогава е сестрата на мъжа ми Crossing Arms
...а ние с нея не мелим брашно заедно....

# 104
Честито на Невенчето и Ели и Сладурчеста да са ви живи и здрави бебоците и много да радват мама и тати.
 Колко много сти изписали в ноата тема.Аз доследобяд бях в болницата за запис на тонове а вече си имам и официална дата за моето секцио 29.12. ако устискам дотогава че вече ми е много тежко и едвам ходя.Моите бебки вече са 2400 гр. и 2100 гр.
 Рокси Честит Рожден Ден пожелавам ти всичко най хубаво и най сладките бебоци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт