Звездни компромати - 36 част

• 32 185
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
Софка с този широк таз е само за разплод.
Само ако знаеш кооолко е кльощава всъщност!
Rolling Eyes Не мога да го повярвам,поне от тази снимка.

# 331
Софка с този широк таз е само за разплод.
Само ако знаеш кооолко е кльощава всъщност!
Rolling Eyes Не мога да го повярвам,поне от тази снимка.
Е, повярвай!  Simple Smile Стояла съм на една сцена с нея, на 30 см разстояние.

# 332
Дано не се повтарям, една снимка на Райна по време на грим  Simple Smile

# 333

Peace Снимките и камерата добавят визуално 6 кг към теглото  Peace

# 334
Peace Снимките и камерата добавят визуално 6 кг към теглото  Peace
8 Peace

# 335
Да, 118  Grinning

Ай стига сега де, Софка много слабичка. Слабичка е Виктория Бекъм, Райнето и т.н. Ама Софи Маринова..

# 336
  • Варна
А и какво общо има широкият таз с това дали е кльощава или не newsm78 И 20 кила да стане, тазът и няма да се смали Whistling

# 337
И аз съм го чувала това за 5-те (6-те, 8-те) килограма, които добавяла камерата, ама като бях слаба преди години, що тъй не ми добавяше ни един грам, пък сега какво ли не ми добавя  Thinking  Честно, не го вярвам! Вярно, че може да се заснеме от някакъв изкривен ъгъл и да се получи този ефект, но съвсем не е задължително.

# 338
  • Пловдив
За Софка - и на мен ми казаха, точно вчера, че на живо изглеждала слаба.

И съм склонна да вярвам, като знам критериите на човека, който ми каза  Grinning

# 339
  • София
И аз съм го чувала това за 5-те (6-те, 8-те) килограма, които добавяла камерата, ама като бях слаба преди години, що тъй не ми добавяше ни един грам, пък сега какво ли не ми добавя  Thinking  Честно, не го вярвам! Вярно, че може да се заснеме от някакъв изкривен ъгъл и да се получи този ефект, но съвсем не е задължително.
И аз съм на това мнение! Въпреки че съм чувала за прословутото добавяне на кг от камерите... Когато съм слаба - излизам слаба, когато съм дебела - естествено, че дебела ще изляза!

Дженифър Анистън след като е преспала при приятеля си  Wink
Фърги  която на 10 януари ще бъде булка
Дженифър Анистън с приятеля си
и пак
Ева Лонгория
Шакира с приятеля си
Шакира
Фърги с годеника си
Сара Джесика Паркър със сина си

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 12:33 от tonkabonka

# 340
Хахаха, Сара Джесика направо ме разби  Joy много бойна  Joy
Фърги преди беше по-готина...

Анистън е много сладка с приятеля си. А той някакъв известен ли е или?

# 341
Дженифър Анистън явно е с дрехите на приятеля си на първата снимка!  Grinning Аз много харесвам такъв стил облекло.
Приятеля на Шакира е много хубав!  Grinning Напоследък ми се струва, че мъжете стават по- хубави от жените  Simple Smile

# 342
  • Варна
И аз се чудя кой е приятелят на Анистън  Thinking Досега не бях чела, че отново е с някого. Радвам се за нея.

А годеника на Фърги е мммм  Heart Eyes Много го харесвам. Тя роди ли наскоро или се бъркам?

# 343
  • O.A.E./ Пазарджик
И аз се чудя кой е приятелят на Анистън  Thinking Досега не бях чела, че отново е с някого. Радвам се за нея.

А годеника на Фърги е мммм  Heart Eyes Много го харесвам. Тя роди ли наскоро или се бъркам?

Анистън е с него от мисля близо година. Разделиха се наскоро, но за кратко.
Той е доста известен в Щатите (а и не само там) има доста награди http://en.wikipedia.org/wiki/John_Mayer

http://www.obektiv.info/index.php?article=1034&cat=2
Музиката му е приятна, има хубав глас.
Беше сериозно гадже на Джесика Симпсън.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 14:26 от mariabutti

# 344
  • София
Приятеля на Шакира е много хубав!  Grinning Напоследък ми се струва, че мъжете стават по- хубави от жените  Simple Smile
И на мен ми харесва - щом е мургавелко, значи си падам  Mr. Green Чудя се само няма ли да се вземат след толкова години заедно?!

Годеникът е супер, но годеницата нещо се развали във физиономията... Не е раждала!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт