Звездни компромати - 36 част

• 32 371
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
сложих снимка на горното си мнение,погледния.има тен и тен,има излъчване и излъчване,нейното определено тук е циганско.
Да, да... Остави.

# 211
  • в Tara
бе не циганка, но това момиче е доста далеч от миска.

определям я като грозна
а аз много трудно казвам за някой нещо такова

# 212
  • София
На мен просто ми е кофти, че я избраха да представя цялата ни нация! Сега ще ни излезе име на плашила  Mr. Green Друг е въпросът, че има много красиви момичета, които просто нямат амбиции да се явяват по конкурси за красота и да се блазнят от това да бъдат нечии държанки  Peace
Аз като гледах клипа по представянето, се стреснах...  newsm43

# 213
Аз също съм на мнение ,че точно на въпросното клипче прилича на циганка!а относно това,че има много хубави  момичета ,но обикновено най-грозните печелят ,всички знаем,че се избират на основата на особен принцип ,а не че красивите нямат амбиции

# 214
# 215
тая е жива циганка  Shockedза юлия става въпрос,баси ooooh!
Shocked Циганка!!!??? Ми тя е руса, бяла, зеленоока, с украинско потекло... Чиста циганка е ше знаеш! ooooh!
ми погледния ,с тея големи очи,руса а лицето и едно такова черно,точно така изглеждат изрусените циганки тук при нас в махалата.ако не си забелязала има и зеленооки и бели циганки

ей я на,на мен баш на циганка ми мяса

тук точно ми прилича на циганката която участваше в "Острова на изкушението' ако се сещате

# 216
  • Варна
Уф, аз че не умея да се ориентирам из такива сайтове, не умея, ама моля някой да ми каже къде е туй видео (на миската ни), че не можах да го открия smile3516

# 217
  • Пловдив
Shocked Циганка!!!??? Ми тя е руса, бяла, зеленоока, с украинско потекло... Чиста циганка е ше знаеш! ooooh!

Щото не си виждала руските цигани. Бели, руси и синеоки. Т'ва не са нашите братя роми от гетото  Wink

# 218
За миската,единствено определението"селска пръчка"и пасва.
Простее ми,а излъчването и ...блах!
Не е грозна момата,но чак мис!
Но...има все пак нещо баровско в нея,мдаа... Whistling

# 219
  • на село

Дааааа, баща и ....  Whistling

# 220

Дааааа, баща и ....  Whistling

Кой е баща и??  Rolling Eyes

# 221
Да бе, баща й,ама друг път. Баща й бачкаше в Кремиковци, майка й също.Съвсем друг човек бе отговорен за победата. Laughing

# 222
Уф, аз че не умея да се ориентирам из такива сайтове, не умея, ама моля някой да ми каже къде е туй видео (на миската ни), че не можах да го открия smile3516
[/quote
http://www.missworld.com/ влизаш в сайта и отиваш на Contestants - което значи Участнички и там на 4-тия ред е нашата хубавица.Като цъкнеш на снимката й ще го видиш.

# 223
Излъгах се да гледам визитката и ме хвана яд... толкова красиви момичета има - тази Юлия далеч не влиза в представите за красива. Да, с много грим хваща окото, но на визитката е отврат.

# 224
  • София
Сега изгледах видеото й.. ooooh! малее толкова е неестествена и толкова
грам чар да няма тая жена...   Направо си е резил това Whistling

Общи условия

Активация на акаунт