http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Иренка и Shishulka Събрахме се 4 майки доставката ще е 14.47лв ако сте съгласни пишете

# 241
Колко цифри е номера на товарителницата?

# 242
Някои мами не искат ли да се комбинираме за Бургас става въпрос Thinking и региона

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:42 от kalinikol

# 243
Pickup date:2009-03-25 
 From: MANSFIELD, GB 
 References: 379257
844009062932368 

Track event             Date                             Status
 Transit Gateway  2009-03-26  General status. Departure 

на едната ми излиза това  по номер на товарителница
а на другата това

Pickup date:  2009-03-17 
 From: LONDON, GB 
 References: 367253
844009062370881 
Domestic Transit/Import  2009-03-20  General status. Departure 
Това ще рече че едната е в Лондон а другата в Мансфилд ли?

# 244
  • Стара Загора
А кога мога да си поискам номера на товарителницата и кьде точно(в кой сайт) се следи пратката? Днес пуснах порьчката и почти веднага ми пратиха потвьрдителния и-мейл? Трябва ли да чакам друг?  Thinking

# 245
Иренка и Shishulka Събрахме се 4 майки доставката ще е 14.47лв ако сте съгласни пишете

то и аз мог ада се включа, ама после и до Варна по куриер и ще ми излезе повечеко  Rolling Eyes

# 246
пиши им на мейла да ти го пратят. този път на мене ми отговориха супер бързо с номерата. писах им кум обяда и към 7 ми го бяха пратили! само че сигурно още не са я дали пратката и няма да го имат. изчакай ден две и  им го искай и после в сайта на Dhl

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:42 от veenii

# 247
  • Стара Загора
veenii   bouquet

# 248
veni moq problem e sahtia ako tova e problem tai kato za parvi pat polu4avam i az pora4ah edna pratka i kati si gi prosledq sled kato mi pratiha tovaritelnicata mi dava sahto kato teb ednoto v mansfild  drugoto v london  neznam zahto taka dali sa razdeleni na dve i dali hte platim dve kureiski uslugi

# 249
Едва ли са ви пратили стоката, преди да са ви взели парите. Така че проверете си движението по сметката и ще разберете какво сте платили.

# 250
Мойте са две отделни поръчки и това са двата номера на товарителниците! За това е така! А при тебе сигурно са раделени. Предполагам че и там в Мансвифд имат магазин и някой неща пращат от там. Предполагам само.
А на тебе няма да ти вземат за две доставки. Споко!  Wink

# 251
момичета сега разгадах как  е въпроса със DHL.  Значи като си сложите номера на товарителницата в полето ви излиза информацията за колета. Това което гледахме до сега е мястото от което е пратена. Има надпис Shipment и точно до него има едно колетче нарисувано и като го натиснете се показва още информация и там вече се вижда къде се намира по пътя колета. Сега се обаждах в офиса им защото ми излезна че първата ми поръчка е в София. Направих я на 16.03 те са я пуснали на 17.03. а от 20 стои в офиса на DHL защото не ми е пълен адреса.  Момичето беше много любезно и ми предложи да и дам точния адрес и в рамките на днешния ден ще ми я прати, ама аз предпочетох да отида до офиса да си я взема че не мога да чакам повече! Дори ми каза къде са им всички офиси да си избера къде ми е най-удобно да я пратят. Много бързо се е придвижила чак не мога да повярвам! А другата от 23.03. е в Будапеща!  Grinning

# 252
може ли някои да ми каже ако има липсваща стока от поръчката уведомяват ли те предварително или при получаването ще разбера

# 253
Здравейте,има ли някой от Пловдив,който иска да се комбинираме за поръчка? Laughing

# 254
Здравейте мами и аз си чакам пратката пуснах я на 25.03 и ако благополучно я получа др.път ще направим кооперация ако има желаещи разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт