http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 285
С remove под количество.  Peace

# 286
Благодаря!   bouquet 

# 287
Toва са мойте неща и на малкия от поръчката. другите неща са боксови ръкавици и анцунзи на LOnsdale i Everlast и маратонки на тях и едни диадора. Те всички са мъжки ама ако някой иска да ги види ще ги снимам и тях. Детските маратонки са C9 и са 26.5 номер

# 288
Искам да поръчам няколко неща. Трябва ми още малко до 50 лири за безплатна доставка до Англия. Ако някой иска да се присъедини нека ми пише. Мисля, че при по-малка поръчка така ще е по-добре с транспорта.

# 289
Получих два имейла днес за поръчката ми от неделя вечер-изпратено е всичко,разделена е на две доставката,има 30 артикула в едната(за 201 паунда) и само 1 артикул в другата (за 14паунда).Доставката си стои и на двете 0.00.Имам съответно и два тракинг номера,дадени ми като директен линк,но още няма отбелязано в сайта на DHL,в си мейла е уточнено,че това може да стане няколко часа след изпращането,утре сигурно ще се появят.Всичко изглежда наред засега Grinning

# 290
  • Варна
И аз получих е-мейл за изпращане на поръчката ми току-що! Grinning Също нямам начислена доставка Sunglasses Сега ще чакаме и да си ги получим. Praynig

# 291
И аз получих е-мейл за изпращане на поръчката ми току-що! Grinning Също нямам начислена доставка Sunglasses Сега ще чакаме и да си ги получим. Praynig
Блазе ви на вас.То аз съм си карък по принцип.

Twisted Evil Twisted EvilДа се оплача малко и аз,то другите се хвалят де .Вчера пунах поръчка и днес получавам имейл че са ми пуснали поръчката НО без 4 чифта маратонки  Twisted Evil,като едните са пак тези за моя маж.Вече съм бясна.Сега ще им спретна едно хубаво писъмце и да видим дали пак ще се отдумат с банката.То не се търпи вече,как така банката им разрешава само на 100 лири а на другите не. #2gunfire
Toва са мойте неща и на малкия от поръчката. другите неща са боксови ръкавици и анцунзи на LOnsdale i Everlast и маратонки на тях и едни диадора. Те всички са мъжки ама ако някой иска да ги види ще ги снимам и тях. Детските маратонки са C9 и са 26.5 номер...
Ако можеш дай размери на мъжкия анцуг че аз нещо немога да премеря моя маж,че той по принцип носи XXL ама нещо ми се виждат големи в сайта.  bouquet

# 292
  • Стара Загора
...Имам съответно и два тракинг номера,дадени ми като директен линк,но още няма отбелязано в сайта на DHL,в си мейла е уточнено,че това може да стане няколко часа след изпращането,утре сигурно ще се появят.Всичко изглежда наред засега Grinning
А пьк аз трябваше да им пиша писмо за да ми го(тракинг номера) пратят   Crazy дано вече са си взели поука и ги пращат без подканяне.   Wink

И аз да се похваля, още оня ден си изтеглиха паричките (108паунда) за моята порьчка от четвьртьк и колета ми вече е потеглил от Унгария.  Party За колко време след това пристига, моля да споделят тези които вече са получили... Praynig

# 293
Искам да поръчам няколко неща. Трябва ми още малко до 50 лири за безплатна доставка до Англия. Ако някой иска да се присъедини нека ми пише. Мисля, че при по-малка поръчка така ще е по-добре с транспорта.

Дайте някое кодче за безплатна доставка и насам де  bouquet-моята поръчка няма да те устрои -каде 150 лири е Mr. Green

# 294
Изключително рядко има кодове за безплатна доставка до България.
Ако се съберем до 250-300 лири мога да я пусна директно към България. И да си разделим доставката спрямо парите.
Засега сме 3 майки с дребни неща.

# 295
И аз се учудих,че нещата засега се развиват толкова добре с моята поръчка (а виждам и на chockolina),след всичко,което изчетох в темата,още повече че нашите са с код.Честно казано очаквах че или ще ми откажат артикули,или пък цялата,или пък ще я погубят безследно като на Stryper,или че няма да ми пратят тракинг номер,общо взето се бях наточила за кореспонденция Rolling Eyes А сега погледнах-и двете пратки се придвижват добре,едната дори е прескочила няколко депа вече.Чудя се дали наистина има някакъв вид лимит на сумата,при който разделят поръчките-и по-назад четох,че е добре да е до 200 паунда,моята беше малко над и пак я разделиха-едната за 200 и другата-остатъка..

# 296
В една от поръчките бяха забравили един панталон и го пратиха само него . Не мисля, че е до сумата.

Само да напиша, че не ползвам емпреса за превозите от Англия. Много съм разочарована от постъпките им  и не смятам да ги ползвам, чрез познати в Лондон, както ми предложи Мариела.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:10 от Stryper

# 297
Здравейте. Аз си харесах няколко неща от този сайт, но нещо не мога да преценя размерите.
Бих искала и да се включа в обща поръчка ако някоя от вас може да ми помогне ще се радвам
 Grinning

# 298
  • Варна
Чудя се дали наистина има някакъв вид лимит на сумата,при който разделят поръчките-и по-назад четох,че е добре да е до 200 паунда,моята беше малко над и пак я разделиха-едната за 200 и другата-остатъка..

В Общите им правила пише, че при поръчки над 200 паунда е възможно да искат удостоверяване по телефона. Възможно е и това да е причината за разделяне. Thinking

# 299
Ще напиша съобщение и се махам от компютъра до следобяд.

Ако всички майки, които ми писаха потвърдят, за да поръчаме заедно може да се поръча направо до София. До тук сме 5, но се надявам да станем 10 и да платиме само по 5-6 лева за доставката.

Общи условия

Активация на акаунт