http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 375
Миналия път го хванах за 30 мин и не можах да поръчам. БЯх по-бавна. Тогава си пишеше до еди коя си дата - според мен сега означава, че в полунощ в неделя ще спре да действа.

# 376
Хора помагайте,направих си рег. в sportsdirect.com,избрах си нещата(в кошницата) и стигнах до тази част, където трябва да си напиша имейла и адреса за получаване на доставката.Натискам SAVE CHANGES и ми изписва Site Error - There has been an error on the site
Въпроса ми е къде е проблема и за какво служи катинарчето.Благодаря предварително

# 377
Ох, що ли ви прочетох, опатках една поръчка с кода и аз!  Mr. Green Mr. Green

# 378
ееее най сетне,проблема е бил в моя лаптоп,отидох на другия на мъжо и се регистрирах,наистина не ми излизаше празното поле,където се вписва имеила,само ми се показваше този за паролата,значи нещо от windows-a ми на компа,сега е време за сън,утре почвам да пълня кошницата че доста неща харесах на децата
спокойна нощ

# 379
Хора помагайте,направих си рег. в sportsdirect.com,избрах си нещата(в кошницата) и стигнах до тази част, където трябва да си напиша имейла и адреса за получаване на доставката.Натискам SAVE CHANGES и ми изписва Site Error - There has been an error on the site
Въпроса ми е къде е проблема и за какво служи катинарчето.Благодаря предварително

Ами според мен излез и отвово се логни и виж дали пак ти дава грешка!  Hug

# 380
ееее най сетне,проблема е бил в моя лаптоп,отидох на другия на мъжо и се регистрирах,наистина не ми излизаше празното поле,където се вписва имеила,само ми се показваше този за паролата,значи нещо от windows-a ми на компа,сега е време за сън,утре почвам да пълня кошницата че доста неща харесах на децата
спокойна нощ

Рефрешни страницата. На мен често ми се случва с Опера.

# 381
  • sofia
момичета може ли да ми каже някой защо не иска да ми приеме картата -master card  е не би трябвало да има проблем!!!!

# 382

Ами според мен излез и отвово се логни и виж дали пак ти дава грешка!  Hug

Направих това и пробвах от друг компютър,пак ми излиза прозореца с картината Site Error - There has been an error on the site

# 383
и аз направих поръчка с на мъж ми картата,той спинка сладко,ама ако знае... Laughingсега меил ли да чакам,/ааа кода действа,иначе доставката щеше да ми излезе 25.95....мацки супер сте мерси за помощта

# 384
забравих да питам сега да чакам куриер ли ,в смисъл нали нищо няма да плащам като ми донесат дрешките, Rolling Eyes

# 385
ех супер,получила съм потвържднието на мейла,сега чакам доставка,не се стърпях до утре и си напазарих сега,поне на спокойствие,нали всички спят,айде лека и от мен Hug Heart Eyes

# 386
И аз току що пуснах поръчка. Следващата ще е поне след 1-2 месеца.
За майките на момчета - попаднах на страхотни водни пистолети:
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Summer+Twist+Water+Gun-758404.aspx

Както и сандали с Bob the builder
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Digger+Sandal+Ch91-225125.aspx

Забележете как са ги озаглавили. Digger. Нямаше да се сетя, че е Боб.

# 387
Тази вечер много изписано има  Laughing,цели 3 цтраници.Явно кодовете Laughing действат така.И само да кажа за новите който харчат парите на съпружествата  Laughing/и аз съм от тях де/че като получат емайла че колета е тръгнал с еди кой си артикули да гледат в втората колонка дали я има пак цената,защото ако е 00.0 значи не е изпратено.Аз така се полъгах на едната поръчка.Лека нощ на всички,ма то май всички спят вече  newsm78,само  аз ходя като таласъм  Laughing.
забравих да питам сега да чакам куриер ли ,в смисъл нали нищо няма да плащам като ми донесат дрешките, Rolling Eyes
Не ,не се плаща нищо с доставка до адреса който си посочила.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 04:19 от aleksova1

# 388
Аз нямам мейл,не са блокирали пари  ooooh! да пускам пак ли кво да правя не знам.  Sick

# 389
Здравейте и извинявайте за въпроса,но мога ли да поръчам с дебитна карта на ЦКБ,с нея поръчвам и в редута или през пей пал?Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт