http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 135
veenii, аз изобщо не успях да разбера какво си искала да кажеш?!
  Simple Smile  и аз така  Simple Smile.
Simple Smile И аз така  newsm78
В сайта има сайзчарт, гледайте там. По принцип 3 и 4 е бебешка номерация. Виж тази таблица, една съфорумка си направи труда да снима кутия на Пума

http://elssteni.multiply.com/photos/hi-res/14/50?xurl=http%3A%2F … 2Falbum%2F14%2350

С номерата си е чист късмет, аз си взех Kappa 4 и ме стискат , погледнах на кутията не пише 37 , а 36 2/3 . Умбро пък 4 номер си отговаря точно на 37.
Предлагам да се направи нова тема , като на първия пост да съдържа разяснения за сайта и номерацията.  newsm78
И аз моля ако някоя мама може да го направи,ще е много полезно.  bouquet

# 136
Как стой въпросът с DHL и получаването на пратките?

# 137
значи те ти пускат списък с отказаната поръчка и тъй като аз имах 37 артикула в списъка а те са ми пуснали отказана поръчка за 35 артикула ти ако не си ги провериш един по един няма да разбереш че не са ти отказани всички. И аз си помислих че ми е отказана цялата. Но в банката имаше по малко пари и от там разбрах че све пак имам платена някаква  поръчка! Сравних потвърдителния имейл и този с отказа и така. А най-тъпото е че аз нямах никакви пари в картата преди това и си вкарах колко е поръчката с малко отгоре. и те са взели 180 лева, а останалите 750 са ги върнали с предтекст че банката не е разрешила транзакция! Дано сте ме разбрали!

# 138
значи те ти пускат списък с отказаната поръчка и тъй като аз имах 37 артикула в списъка а те са ми пуснали отказана поръчка за 35 артикула ти ако не си ги провериш един по един няма да разбереш че не са ти отказани всички. И аз си помислих че ми е отказана цялата. Но в банката имаше по малко пари и от там разбрах че све пак имам платена някаква  поръчка! Сравних потвърдителния имейл и този с отказа и така. А най-тъпото е че аз нямах никакви пари в картата преди това и си вкарах колко е поръчката с малко отгоре. и те са взели 180 лева, а останалите 750 са ги върнали с предтекст че банката не е разрешила транзакция! Дано сте ме разбрали!
Аааххааа. Simple Smile  bouquet
Как стой въпросът с DHL и получаването на пратките?

Доставят ти пратката до адреса който си посочил,без да се занимаваш с митници и пощи/че аман от  такива/.

# 139
Цитат
С номерата си е чист късмет, аз си взех Kappa 4 и ме стискат , погледнах на кутията не пише 37 , а 36 2/3 . Умбро пък 4 номер си отговаря точно на 37.
Мдд,аз пък взем едни маратонки"Умбро"10-ка,които според таблицата трябваше да отговарят на 45 номер,а като дойдоха на кутията пишеше 44.5 ,и съответно стискаха на човека,за когото бяха.

# 140
aleksova1, защо ти не го направиш?

Извинете, но не е "чист късмет" с номерата. На някои марки размерите се различават от стандартните, които са посочени на сайта. Защо не проверявате в Гугъл размерите за различните марки преди да купувате? Всички производители имат такива таблици. Аз така правя и няма издънки. Просто напишете например adidas shoe size chart и с няколко кликвания ще намерите нужната таблица с EUR, UK и US размерите.

Всичко от Англия се доставя директно на получателя без митници, защото сме в ЕС, независимо с кой куриер е пратено.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 14:26 от guess who

# 141
aleksova1, защо ти не го направиш?

Извинете, но не е "чист късмет" с номерата. На някои марки размерите се различават от стандартните, които са посочени на сайта. Защо не проверявате в Гугъл размерите за различните марки преди да купувате? Всички производители имат такива таблици. Аз така правя и няма издънки. Просто напишете например adidas shoe size chart и с няколко кликвания ще намерите нужната таблица с EUR, UK и US размерите.

Всичко от Англия се доставя директно на получателя без митници, защото сме в ЕС, независимо с кой куриер е пратено.
Защото до сега не съм правила подобни страници и ми е малко “чуждо“/но не и невъзможно/ Simple Smile.А и едно е да го видиш написано от някой производител,друго е да каже някой който наистина го има колко см е например една обувка.Та затова помолих ако някоя мама е правила такива страници до сега да направи и тази.А това че сме в ЕС  Peace не означава че всички пратки се получават на пощата ,от LaReduta все още в някой градове идват на митницата/и даже такси има.

# 142
aleksova1, ама това са десетки марки с обувки и дрехи! Едва ли някой ще се хване. Освен това производителите дават напълно вярна информация. Просто не гледайте само сайта, а за всяка марка търсете таблица. Като намерите таблица, публикувайте я тук (линк) и в следваща тема някой може да ги събере всички в първия постинг. Така пò има смисъл.

Когато е пратено с куриер го доставят директно.

# 143
aleksova1, ама това са десетки марки с обувки и дрехи! Едва ли някой ще се хване. Освен това производителите дават напълно вярна информация. Просто не гледайте само сайта, а за всяка марка търсете таблица. Като намерите таблица, публикувайте я тук (линк) и в следваща тема някой може да ги събере всички в първия постинг. Така пò има смисъл.

Когато е пратено с куриер го доставят директно.
newsm10 newsm10 newsm10

# 144
Мъжа ми днес беше до банката за да провери какво става и от там са му казали че левовете първо ги превъщат във евро и от там във паундове! Мислите ли че е вярно защото ако е така евро в момента е равно на 0.94 паунда  Thinking Thinking Thinking

# 145
  • Sofia
Аз примерно имам едно линкче с размери на различни марки спортни обувки и до сега него съм гледала, съответно и за самия магазин ако си има такава таблица също, и до сега уж сме нацелвали.  Whistling
Ето го:
http://www.sportsshoes.com/sizes/reebok.php

# 146
  • София
За колко време пристигат поръчките от този сайт Rolling Eyes

# 147
По принцип  доставката е до 30 дни/така пише в сайта/,моята пристигна за 8 дни и другите поръчвали казват че пристигат бързо.

# 148
  • София
По принцип  доставката е до 30 дни/така пише в сайта/,моята пристигна за 8 дни и другите поръчвали казват че пристигат бързо.

Благодаря ти   bouquet

# 149
Ето и от мен таблици - абсолютно точни и лично изпробвани:
Различни марки обувки
Adidas - дрехи и обувки

Общи условия

Активация на акаунт