http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Зар на всички аз съм малък в смисъл на 14 съм.
Имам Фар с карта как да платя това онова дали сайта работи защото четох че го мамили БГ и т.н
дали има шанс да ме набутат с парите. И дали има ограничение в пращенето в смисъл 6 човека сме се събрали но има гора които искат по 2 чифта което средно може да надмина 10 артикула.
П.П първа такава поръчка ми е. NeWS78

# 152
  • Варна
Зар и на теб! Mr. Green

В пращЕнето няма ограничение, Гората, която иска по два чифта, да поръчва спокойно. Grinning
Щом имаш Фар с карта, успех в поръчването!

Joy

# 153
Еми има грешки кво да го правим не гледам кво пиша и така  Joy
Сoри на всички просто ръчках редактора "just Shit"

# 154
И ако може малко уроче в смисъл стъпка по стъпка ка да поръчам  Whistling

# 155
И ако може малко уроче в смисъл стъпка по стъпка ка да поръчам  Whistling
Joy   JoyЗар и от мен.Та за поръчването/първо се регистрираш в сайта с име,презиме,фамилия,адрес и т.н./след това си избираш артикулите,номер им,слагаш ги в кошницата(my basket),пълниш я колкото искаш и след това „даваш„ checkout,проверяваш всички артикули ли са точни и натискаш „proceed to payment„.На следващата страница избираш вида на картата/Visa,Maestro или каквато е/,попълваш данните й и пак натискаш “proceed“.След това ти пращат потвърдителен емайл на адреса който си посочил.И следва чакането което е много относително/от 2 до 30 дни/.
п.с Peaceвнимавай какъв адрес на доставката пишеш,по добре се регистрирай направо с него,за да няма объркване.
 newsm78как само обясних    Shocked
Еми има грешки кво да го правим не гледам кво пиша и така  Joy
Сoри на всички просто ръчках редактора "just Shit"
то е ясно че е грешка/на редактора/,но е смешно  Joy

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 23:51 от aleksova1

# 156
Хора 10кс много не разбрахте ли че Правописната Проверка ме прецака  Joy

# 157
Малък голям сладур си - добих настроение за цял месец! Joy

# 158
  • София
Малко офф - някой зае ли се със задачата за направа на първи пост и обяснения за регистрация, размери и т.н.?
Ако не - мога да се пробвам  newsm47

# 159
  • Бургас
Малко офф - някой зае ли се със задачата за направа на първи пост и обяснения за регистрация, размери и т.н.?
Ако не - мога да се пробвам  newsm47

Ами давай. Simple Smile Постепенно ще допълваме с информация. Peace

# 160
Е неее... Twisted Evil
Тея вече ме правят на луда.Писах им онзи ден защо  newsm78 аджеба  маратонките които са ми отказани в поръчката от 5 март ги имат все още налични,и днес получавам писъмце в което ми обясняват че банката не била разрешила плащането и ми се извиняват за розочарованието.Много интересно  Shocked как разрешава за 60 £ и за другите 30 £ отказва/а в картата имаше над 100 евро/.Обаче аз съм тъпа и упорита кат магаре и пак ще ги поръчам в новата поръчка,пък да смеят да ми ги откажат пак... smile3512 fight box
И да попитам имали някой получил нещо ново? Simple Smile

# 161
И аз съм им супер ядосана защото ми дадоха същото оправдание и са били изтеглили всичките пари и са пуснали поръчка за 90 паунда и другите 330 са ги върнали обратно и после ми казват че банката не им е позволила транзакция!!!!!!!!!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  И сега ще трябва да плащам две доставки заради тяхната грешка!!!!!!!!!!!!!  #Cussing out newsm61 newsm61 smile3511 newsm61 smile3511
А на всичкото отгоре им чакам отговорите по 2 дни!!!!!!!
aleksova1 на тебе за колко време ти отговарят! И на коя банка ти е картата

# 162
И аз съм им супер ядосана защото ми дадоха същото оправдание и са били изтеглили всичките пари и са пуснали поръчка за 90 паунда и другите 330 са ги върнали обратно и после ми казват че банката не им е позволила транзакция!!!!!!!!!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  И сега ще трябва да плащам две доставки заради тяхната грешка!!!!!!!!!!!!!  #Cussing out newsm61 newsm61 smile3511 newsm61 smile3511
А на всичкото отгоре им чакам отговорите по 2 дни!!!!!!!
aleksova1 на тебе за колко време ти отговарят! И на коя банка ти е картата
На мен винаги до сега са ми отговаряли на 2 ден.А за банката ,аз съм в чужбина и картата ми е тукашна,не е българска .

# 163
vennii togava kakvo da pravia da se otkazvam li ot pora4kata koiato mislex da pu6tam iavno na tozi sait ima dosta spanki  newsm78

# 164
kakvo 6te me posavetva6 da se probvam li ili parvata pora4ka da ia napravia sas nikoi partia ili...

Общи условия

Активация на акаунт