http://www.sportsdirect.com/default.aspx

• 57 817
  • 589
  •   1
Отговори
# 180
Много ясно, за 2-3 дребни неща изобщо не си струва да се пуска поръчка до тук. Търси някои познати да се комбинирате и да си направите поръчка направо до вашия град.

# 181
Последната поръчка направихме на 12 март, на 19 март я получихме. От 59 артикула не получихме само един чифт маратонки, поради изчерпана наличност.
Предишния път отново не получих един чифт маратонки и един суитчър и обяснените, което получих беше същото като при вас, че банката..........
Дане би да има някакъв проблем с доставката на някоя марка за България.
Маратонките бяха адидас.

# 182
didoni76 за толкова артикули колко ти излезе доставката,доплащаш ли нещо когато  е много повече от 2кг?

# 183
доставката е еднаква.

# 184
тони23, доставката е еднаква, както казва МерСедес, до 50 кг е 25.99 паунда.

# 185
Да, от скоро е такава доставката, преди беше с две лири по-малко Peace

# 186
  • София
Аз поръчах на 16.03 през Детство Мое ама кога ще я получаааа Rolling Eyes

# 187
Aз вече 3-ти ден чакам отговор на имела ми, ама нищооооооооооо. Много ме дразнят! И ако си направя останалата поръчка и пак ми пуснат само 2-3 артикула вече незнам!!!!!!!!!!!  smile3511

# 188
veenii ти наистина от този sportsdirect- май само ядове си получила  newsm78

# 189
  • Бургас
Да се включа и аз с нещо, което разбрах на скоро относно плащането.
С дебитни карти става много трудно, почти невъзможно.Един познат се пробва, но му отказаха поръчката.След като я пусна получи потвърдителен имейл.Малко по-късно му писаха, че искат да им прати сканирани лична карта, шофьорска книжка, дебитната карта със скрити номера, да се виждат само последните 3 цифри от номера за сигурност и платена сметка за нещо (ток, вода).Изпрати им всичко, но в крайна сметка му съобщиха, че информацията му е незадоволителна и му отказаха поръчката.Аз самата не бих пратила въобще такава информация.Поръчвали сме с кредитна карта, под 200 паунда без проблем.
Сега, не твърдя, че винаги процедират така за плащане с дебитни карти, просто споделям това което разбрах. Peace

# 190
Поръчах на дъщеря ми тези маратонки:http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-adidas+Super+Star+II+BL+Junior-063008.aspx?ColCode=06300803 , но са и голями. 38 номер са. Някой ако си ги хареса ще ги продам за 60 лв. (струват 27.99 паунда). От София съм. e-mail  ivo_metodiev69@abv.bg

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 11:42 от paparuna

# 191
С дебитни карти става много трудно, почти невъзможно.Един познат се пробва, но му отказаха поръчката.След като я пусна получи потвърдителен имейл.Малко по-късно му писаха, че искат да им прати сканирани лична карта, шофьорска книжка, дебитната карта със скрити номера, да се виждат само последните 3 цифри от номера за сигурност и платена сметка за нещо (ток, вода).Изпрати им всичко, но в крайна сметка му съобщиха, че информацията му е незадоволителна и му отказаха поръчката.Аз самата не бих пратила въобще такава информация.Поръчвали сме с кредитна карта, под 200 паунда без проблем.
Сега, не твърдя, че винаги процедират така за плащане с дебитни карти, просто споделям това което разбрах. Peace

ЕЕЕЕ ти направо разби!!!!!!!

# 192

Аз също платих с дебитна карта, но международна - Виза на Пиреос. Нямах никакъв проблем!  Peace Направих поръчката на 12-и март и на 18 март беше при мен - с куриер на DHL. Изключително сме доволни - направихме обща поръчка с други 4 приятелки и доставката ни излезе по 10 лв. на всяка!  Flutter Нещата дойдоха за 5 дни, а не като при ЛаРедута - поръчката ми от месец януари още я чакам ...!  Crossing Arms

# 193
  • Бургас
Както казах, споделям това което разбрах.Не знам на коя банка е картата, но е виза електрон.Може само с определени карти, на определени банки да процедират така, знам ли.

# 194
Ето малко снимки от поръчката ми http://snimka.bg/album.php?album_id=355725.Тия дни мисля да пускам нова ,та ще ги допълвам.

Общи условия

Активация на акаунт