Хайде да се запознаем!

• 221 062
  • 885
  •   1
Отговори
# 255
БОНИТА,в търпението, ако не то, в дълготърпението е разковничето.И това след време ще ти се види най-малкото нещо.Ние едва ли не топ бяхме намислили да си купуваме за цялата ни система.Чакахме 1.5 месеца-и нашите изисквания не бяха високи да не кажа почти никакви-единствено с лечение не искахме да се занимаваме имайки впредвид здравната ни система.Плюс това бяхме писали,че може да са 2 деца -и за година и половина в цялата ни страна нямаше такива. newsm78Това с европеидните черти го поправете-някъде във форума имаше как да се направи поправката.Когато ни предложиха децата, повечето от форума знаят какво преживяха покрай мен.Сега ,никой не е в състояние да ме убеди ,че това не са моите деца.В интерес на истината не дълбах да разбирам подробности за произхода им асе интересувах от здравословното им състояние .Въпреки ,че медицинските имкартони са повече от перфектни,както може да се досетите това въобще не беше така.Но не мога да се оплача,защото,разни ,сливици,зъби и носове са си в реда на нещата.За да влезна в темата  мога да кажа.Вписването ни в регистъра е от 20.12.2007.Едно обаждане през април 2008,което отказахме.Предложението за 2-те ни деца април2009,делото на 25.06.2009 и децата си бяха в къщи на 9.07.2009.Ирен вече е на 4,а Валерий след месец ще е на 6.На всички,които чакат успех и много търпение

# 256
Здравейте и от мен.
Аз и съпруга подадохме документите март 2009 и и юни 2009 година бяхме вписани в регистрите и от тогава ни вест ни кост. не се се отчаяли но това мълчание направо ме убива имам много познати на който почти веднага след проучването и одобрението им се обадиха а при нас  какво става .
Не сме имали кой знае какви претенции единствено че искахме да съвсем мъничка да е от български произход.Само това тази наша бюрокрация вече срам няма ,има толкова дечица който чакат свой те майки и бащи, а те какво правят нямам думи.

# 257
  • Вън от пространство и време
Добре дошла, el@80!  Hug

Дано скоро се срещнете с вашето детенце! Praynig

Не сме имали кой знае какви претенции единствено че искахме да съвсем мъничка да е от български произход.Само това тази наша бюрокрация вече срам няма ,има толкова дечица който чакат свой те майки и бащи, а те какво правят нямам думи.

Е, претенциите ви не са никак малки все пак - и за пол, и за възраст, и за произход (предполагам и за здравословно сътояние). Затова чакате толкова време. Но пък сте млади, което е огромен плюс за вас и сигурно в най-скоро време ще получите "онова писмо". Все пак наближава Великден, когато стават чудеса!   bouquet

# 258
  • София
Не сме имали кой знае какви претенции единствено че искахме да съвсем мъничка да е от български произход.

Само цвят на очите сте пропуснали.

# 259
Дано за това се моля всеки ден.

# 260
  • София
Не сме имали кой знае какви претенции единствено че искахме да съвсем мъничка да е от български произход.

Само цвят на очите сте пропуснали.
Mr. Green и на косата де  Mr. Green

# 261
Знаете ли каква болка изпитва човек когато някой се отнася по този начин за едно толкова болезнено нищо .

# 262
  • София
Вместо да изпитваш болка, да беше се позамислила за "почти никаквите" си претенции.

# 263
Добро утро мами!
Дано скоро и аз стана майка,толкова искам това да стане някой ден да чуя и аз думичката мамо повярвайте сърцето ме боли .  Надали има по голяма болка от тази която една жена да иска да стане майка и да не може идват празници дано господ се смили над нас ние по принцип сме търпеливи но все пак много боли.

# 264
  • София
Искаш да станеш майка? Да, но не каква да е майка, а майка на малко момиченце от чисто български произход. Интересно, ами ако беше бременна и беше момченце, дали щеше да направиш аборт  newsm78

Интересна интерпретация имаш на думата "майка"

# 265
Момичета, не корете толкова Ел. Ще й дойде и на нея акъла  Peace

Ел, мила, много деца по домовете чакат своите мама и тати, така е. Обаче сред тези деца я има, я няма "малко здраво момиченце от български произход". Как да ти намерят такова, мила, като няма или като много са се наредили на опашката (извинявай за цинизма). Искаш много да станеш мама, но си помисли каква цена си готова да "платиш" за това и колко време да чакаш.....
Така стоят нещата и такива са реалностите. Аз чаках 1 ден, сама мама съм, но "претенциите" ми бяха наистина минимални и продиктувани от факта, че сама ще отглеждам детето. И да ти кажа, слава богу, че ме избраха за мама на моето съкровище (всички мами тук ще ти кажат същото за своите деца). Ако я бях отказала, щото не ми текна сърцето като я видях и се бяхме загубили.....Не ща й да си помисля. 

# 266
значи по принцип сме писали в молбата за момиче но социалната  работничка ни пита на последното посещение ако има момче на тази възраст дали ще сме съгласни естествено че сме и така и казахме дори и близнаци сме съгласни или брат и сестра това сме го казали но по принцип в молбата сме писали за момиче но ако ни предложат момченце няма да откажем това имам предвид.

# 267
И защо сте толкова жестоки с мен .

# 268
Ел, за да ти предложат момченце или близнаци, трябва изрично да го пише в заявлението и доклада ти. Не може просто устно да се договаряте със социалната работничка.

Кое е жестоко, мила Ел, ние ти описваме реалностите, жестоки или не - такива са. Все пак имаме малко повече опит от теб. Проблема не е пола, но възрастта в комбинация с произхода ти създават ситуация, която предполага по-дълго чакане.

# 269
  • Вън от пространство и време
Ел, а вие само в една дирекция ли сте подали заявление? Ако не - в другите четат това което сте посочили в молбата и не знаят за устните ви договорки. А ако сте регистрирани само в РДСП по местоживеене каузата ви е почти пердута и ще има още доста да си почакате ако не промените някои от изискванията си. Съжалявам че ти го казвам, но поне аз така го виждам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт