Хайде да се запознаем!

• 221 028
  • 885
  •   1
Отговори
# 690
Абе аз съм досадна...имам и кравешки поглед Simple Smile пък като занесохме документите и казах, че искам точно тя да ни бъде социална - младичка, симпатична...Дано ни е на късмет!

# 691
Здравейте и от мен!Никога до сега не съм писала във форума и още повече по тази тема, но реших и аз да споделя!Със съпруга ми имаме прекрасна дъщеря на 2 години и десет месеца. Осиновихме я точно на една годинка и един ден. Безкрайно сме щастливи, че я имаме и за наша радост не ни се наложи да чакаме твърде дълго/по малко от две години/. Мислим да осиновим и второ дете, но може би по-нататък във времето... Simple Smile

# 692
Здравейте и от мен
След два неуспешни опита инвитро ми предстои трети Tired
Вече и ние си мислим за осиновяване Peace
Но честно казано малко ме е страх от процедурата ...
Успех на всички Hug

# 693
  • у дома
kik_0486,не знам защо те е страх от процедурата?

# 694
kik_0486,не знам защо те е страх от процедурата?

Не знам може би срещите със социалните  Thinking
Защото живеем в малък град където всеки се познава  Tired
може би от хорските клюки  #2gunfire

# 695
  • у дома
Това не е проблем.А клюките те си вървят,ако имаш страхове точно от тях си помисли какво ще е след осиновяването.
Аз живея на село и детето ми е прието много добре,а друг е въпроса,че приятелите и близките ми отдавна са забравили,че е осиновена-само аз продължавам да се дразня като ми казват ,че не само приличала на мен,а била и като мен.
Социалните не могат да коментират,че си подала за осиновяване.
За нас разбраха ,че сме осиновили като ни видяха с количката.
Клюките са ти последна грижа,не си мисли,че сега не те коментират.

# 696
  • Колибите
Кик, в процедурата няма нищо притеснително, напротив - хората са подкрепящи.
И Джиджи е права, клюките си вървят за всеки човек #Crazy. Ти пък сякаш падаш от небето Peace Hug.

# 697
Но честно казано малко ме е страх от процедурата ...

Тези, които са минали по тоя път, вече виждат, че не е чак толкова страшно колкото изглежда първоначално.  И на нас сега това ни предстои, и аз честно казано се притеснявам малко. Обмисляме тази стъпка от повече от година и сякаш сме вече на път най-после да се решим... кик,  bouquet от мен!

# 698
  • Колибите
Atitedi, добре дошла и успех  bouquet Praynig Hug.

# 699
Няма нищо страшно в процедурата по осиновяване!Да, сдобиваш се с детенце по различен от естествения начин, не те виждат с бебешката количка от самото начало, но пък какво толкова, важно е да се чувстваш щастлива с детето си!Коментарите никога няма да спират, просто това е заложено в хората!И ние сме от малък град, всички знаят, че детето ни е осиновено, но пък ме радва, че хората го приемат за съвсем нормално и до сега не съм чувала неприятни коментари зад гърба ми!

# 700
Още едно включване от малък град, без никакви притеснения относно клюки   Wink Те и сега най-вероятно ни обсъждат, че все още нямаме деца, просто ще им разнообразим разговорите  Laughing

# 701
Да осиновя беше най-лесното и безметежно нещо, коети ми се случи, без съдебната процедура, която ми скъса нервите, но това е друга тема. Без да полагам никакви усилия, освен да събера някакви документи. Чаках фирмално 5 дни,  за да получа известие, че 1 ден след вписването вече съм избрана.  А неща, в които съм влагала много усилия, не са се получавали.  newsm78 Явно е било писано, така да стане, не знам, никога не съм предполагала, че точно аз ще осиновя дете.
Та от този си опит мога да кажа, че никак не е страшно. Положителната нагласа помага много. Аз не бързах, нямах спешна работа, дето се казва, а то стана много бързо. Така, че не се косете, ако това е "вашата бира" ще стане. Няма начин. Социалните не са страшни, те просто си вършат работата. А клюките, о боже, ако на тия години се впечатлявах от тях....

# 702
  • София
Сутринта бях при социалните, за да ми дадат списъка с необходимите документи.
Живот и здраве, в началото на януари ще ги извадим.
Една стъпка по-близо до целта  Grinning

# 703
  • Колибите
Браво, Мелодия, гуш Hug.

# 704
Аз чакам да ни се обадят за курса...

Общи условия

Активация на акаунт