Хайде да се запознаем!

• 221 023
  • 885
  •   2
Отговори
# 735
  • София
На всички чакащи - Успех! На всички дочакали - също! Отдавна не съм влизал тук, първо защото съм татко и второ защото децата ми почти пораснаха. Синът ми вече е на 17 години, едната дъщеря на 16, а другата на 14 години. Защо пиша днес. Да дам кураж на всички, които са решили да осиновят дете и да им кажа, че не е трудно. Повярвайте на човек, който го е направил 3 пъти.
На всички чакащи - Успех!  bouquet
На всички дочакали - също!  bouquet 

# 736
 mariangeorgiev,

Както винаги "добро" във сяко едно отношение включване.

Радвам се да прочета, че сте добре.

И на вас и порасналите деца - успех!

# 737
Здравейте мами и бъдещи мами! Със съпруга ми подадохме документи за осиновяване август и вече сме в регистъра на чакащите!Голяма тръпка,голямо нещо! Изчетох толкова форуми и вече нямам търпение нещата да се случат! Успех на всички !     

# 738
  • Западен парк
Здравей, Мимка!
Честит ви регистър! Наистина е тръпка. После идва сладкото чакане...
Желая ви Дядо Коледа да ви донесе вълшебен подарък!

# 739
Много ти благодаря,това би бил най-прекрасния Коледен подарък    smile3504

# 740
  • София
Успех!  Hug

# 741
  • на път
Здравейте мами и бъдещи мами! Със съпруга ми подадохме документи за осиновяване август и вече сме в регистъра на чакащите!Голяма тръпка,голямо нещо! Изчетох толкова форуми и вече нямам търпение нещата да се случат! Успех на всички !     

Честито  Hug и леко чакане!

# 742
Здравейте!Казвам се Десислава,от около година обмислям осиновяване,вече съм напълно готова и решена за тази стъпка,но...Не знам как да разговарям с мъжа ми по този въпрос,как да го попитам.Ако той не е съгласен на този етап ще трябва да почакам

# 743
Добре дошла, Десислава! Щом ти си готова, половината път е извървян. Съвет как да говориш със съпруга си не се наемам да дам. Ти го познаваш най-добре и само ти си знаеш кога и как. Моят съвет е не го притискай. Бъди откровена с него. Сподели му своите страхове и как си ги преборила. Лично за мен най-големият страх беше здравословното състояние на детето. Когато си дадох сметка, че гаранция никога няма, независимо дали детето е родено от мен или осиновено, всичко си дойде на място. Успех и дано скоро се случат нещата.

# 744
Добре дошла, Десислава! Щом ти си готова, половината път е извървян. Съвет как да говориш със съпруга си не се наемам да дам. Ти го познаваш най-добре и само ти си знаеш кога и как. Моят съвет е не го притискай. Бъди откровена с него. Сподели му своите страхове и как си ги преборила. Лично за мен най-големият страх беше здравословното състояние на детето. Когато си дадох сметка, че гаранция никога няма, независимо дали детето е родено от мен или осиновено, всичко си дойде на място. Успех и дано скоро се случат нещата.

И при мен!Съпруга ми беше много по подготвен от мен,имаше опит.Родителите му   На 2 пъти са били приемно семейство в края на 90-та ,началото на 2000 година.Никога няма да забравя неговите думи" Едно дете цъвти с внимание,любов и грижи,".
Е ,вече почти една година се радвам на най-палавото,умно,усмихнато и лъчезарно момче,което имаше 2 отказа,защото било с нисък коефициент на емоционална интелигентност.Simple Smile

P.P Извинете ме за правописните грешки,чужденка съм.

# 745

И при мен!Съпруга ми беше много по подготвен от мен,имаше опит.Родителите му   На 2 пъти са били приемно семейство в края на 90-та ,началото на 2000 година.Никога няма да забравя неговите думи" Едно дете цъвти с внимание,любов и грижи,".

ИСКАМ ДА КАЖА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ
ИМАМ СИ ЕДНА МАЛКА ПОРАСНАЛА ДЪЩЕРЯ НА 11 ГОДИНИ newsm44 newsm44 newsm44

ПАК МЕ НАРЕКОХА МАМА И НЯМА ПО- ЩАСТЛИВИ ОТ НАС
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,ЧЕ ВИ ИМА И МНОГО НАУЧИХ ОТ ВАС
НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА ИМАТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА,ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ
ЩЕ ПИША ОЩЕ
ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ  Hug Hug Hug
ЕМИЛИЯ

# 746
Здравейте на всички мами и бъдещи мами!Казвам се Аделина и днес получих писмо от социалните за вписване в регистъра на осиновяващите!Толкова се вълнувам!!!Всеки ден влизам тук и жадно изчитам всичко,което сте писали,но чак сега се осмелих да ви напиша и аз!Минах през ада на тежко заболяване,но сега вече всичко е наред и с нетърпение като вас и аз чакам своето детенце Simple SmileДано скоро всички да се съберем с нашите дечица!Желая щастие и успех на всички мами и чакащи мами! Simple Smile

# 747
Здравей Аделина,пожелавам ти много бързо като мен да намериш своето детенце. Hug Hug Hug

# 748
  • у дома
Здравей Аделина,дано скоро се намерите  Praynig

# 749
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!!! Hug Hug Hug
Радвам се,че се запознахме!Много се радвам,че ще мога да си комуникирам с вас докато трае дългото чакане,а след това да мога да споделям и болки,и радости когато вече сме заедно с моето детенце! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт