Dexter

• 25 538
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Хм, значи викате септември ще почват да снимат 5ти сезон, така ли да ви разбирам??? Мамка му, живота ми премина в чакане-чакам поредния петък за да излезе серията на някой сериал дето гледам, или чакам еди-кой-си месец за да излезе филма който искам да гледам........аман.
 Аз много харесвам Рита/Джули, симпатична ми е.....виж "сестрата" на Декстър....... Rolling Eyes, ако не беше цветущия й речник във филма  tooth(леле особено на 2 нейни реплики така съм се хилила...) и добре че поработиха върху прическата й, че направо ми е.....като абсолютен травестит. Ама нали се обичат с Майкъл...ще го преживея.

# 106
Аз доколкото знам, септември трябва да започнат да излъчват новия сезон  Peace

А Дебра са си я избрали точно каквато е в книгата - с хубаво тяло, но напълно неспособна да изглежда секси  Mr. Green

# 107
Очаквам с нетърпение новият сезон. Дано оздравее напълно и завинаги Майкъл! Praynig

# 108
  • UK
Аааа вЕрно бе!
Много смотан сериал!
Ама простия американец гледа и се кефи!  Crazy

Много сте зле, честно. Mad Men е върховен сериал, просто няма нищо общо с каквото и да било, излизало досега. Изобщо не е за прости американци, да гледат и да се кефят, не е някоя простотия, всъщност е абсолютно обратното. Просташко е да поставяш определения за нещо, за което си нямаш никаква представа. Mad Men е едно от най добрите неща, излизали някога по ТВ, простия американец няма думата тук.

# 109
  • Ænima/Albuquerque
Аааа вЕрно бе!
Много смотан сериал!
Ама простия американец гледа и се кефи!  Crazy

Много сте зле, честно. Mad Men е върховен сериал, просто няма нищо общо с каквото и да било, излизало досега. Изобщо не е за прости американци, да гледат и да се кефят, не е някоя простотия, всъщност е абсолютно обратното. Просташко е да поставяш определения за нещо, за което си нямаш никаква представа. Mad Men е едно от най добрите неща, излизали някога по ТВ, простия американец няма думата тук.

Аз съм нарекла американеца прост и в крайна сметка те са такива,не казвам нищо ново!
На теб филмчето може и да ти харесва,но на мен-не!
Айде само да не се наричаме простаци!!!
Още повече не съм толкова заблудена,че да говоря за нещо,което даже не съм гледала.
Няма да споря с теб,спиматична си ми и имаме общо виждане за някои неща.
Факт е обаче,че гледаш странни сериали и това предполага,че вкуса ни към същите е крайно различен,то се вижда вече де...

Хм, значи викате септември ще почват да снимат 5ти сезон, така ли да ви разбирам??? Мамка му, живота ми премина в чакане-чакам поредния петък за да излезе серията на някой сериал дето гледам, или чакам еди-кой-си месец за да излезе филма който искам да гледам........аман.
 Аз много харесвам Рита/Джули, симпатична ми е.....виж "сестрата" на Декстър....... Rolling Eyes, ако не беше цветущия й речник във филма  tooth(леле особено на 2 нейни реплики така съм се хилила...) и добре че поработиха върху прическата й, че направо ми е.....като абсолютен травестит. Ама нали се обичат с Майкъл...ще го преживея.

Септември ще започнат да го излъчват,както обикновено  Mr. Green
И аз така,все чакам нещо!
Чакам вторник за Хаус и The Big Bang Theory,четвъртък за Клъцни/срежи...понеделниците са за Secret diary of a call girl,както и за Декстър до скоро,от юни започвам да чакам True Blood,чакам март месец,да излезе Алиса на Тим Бъртън...чакам 2012 година да дойде,за да гледам Карибски пирати...и чакам и чакам... Crazy

# 110
  • UK
За теб моите са странни, за мен - твоите, примерно. Не се обръщам лично към теб, а по принцип към всички, които слагат определения за неща, които не познават. Твоето мнение категорично определя един сериал като "за прости американци", въпрос на малко логични връзки е, които не ми се занимава да описвам. Освен ако не си написала че американците са прости просто ей така, за спорта, и понеже го пишеш във всичките си други мнения, то аз съм права да заключа, че имаш предвид именно гледането на Mad Men. В грешка си, както казах, сериала няма нищо общо с това и един прост човек никога няма да го разбере и хареса. Не знам колко си заблудена, но очевидно правиш коментар за нещо, което не си гледала. Mad Men със сигурност заслужава наградата за сериал на годината, и на десетилетието дори, мен ако питаш. Не ми е любимия сериал, та да го защитавам, просто е най добрият.

Симпатиите оставям настрана - това че си ми симпатична и на мен не ми пречи да си изкажа мнението, когато не съвпада с твоето.

ПП. Всички американци ли познаваш, че да знаеш, че до един са тъпи? Има тъпи американци, ама има и тъпи българи, и италианци, и французи, и германци, и канадци и тн. Навсякъде има тъпи хора.

ПП. Междувременно Майкъл Хол имаше рожден ден вчера. Честито да му е.

# 111
Съжалявам, че пуснах мухата за Mad men. Наясно съм, че щом има толкова отличия, вероятно е стойностен, но за мен лично е само скучен.

# 112
  • Ænima/Albuquerque
Не искам да споря.
Всеки с мнението си,свят шарен-хора всякакви!
За едно си права и се съгласявам с теб веднага-прост народ навсякъде!

П.П. Да му е честит рождения ден на Майкъл! Най-важното-да е жив и здрав!

# 113
  • Ænima/Albuquerque
Имам въпросче-някой чел ли е книгите,да ми каже доколко са свързани?
Аз си поръчах днес "Декстър:Нощният ловец" и "Декстър в мрака" ,остава ми само "Декстър: Острието на ножа".
Във всяка онлайн книжарница има по две от книгите и така стана,че поръчах първа и трета,а втората остава по-натам. Tired
Страшно щастлива и нетърпелива съм да пристигнат!  Mr. Green

Благодаря предварително!
 bouquet bouquet bouquet

# 114
Добре де, Триликия от къде знае за детството на Декстър? Не можах някак си да разбера как я е убил и е направил тази възтановка на преживяното от Декстър??

# 115
  • Ænima/Albuquerque
Ами аз мисля,че не е знаел.
Убил е Рита,а детето е било с нея,аз го отдавам на стечение на обстоятелствата.
Още повече детето може да лази и лесно ще отиде до там.
Но иначе чух версия,че е разбрал,когато отиде в апартамента му и видя на Дебра бумагите по случая.
Тя нали към края разбра за касапницата...

bouquet

# 116
  • Ænima/Albuquerque
Barbabeau,на мен любимия сезон си остава 4-ти,след това е 1-ви,после 2-ри и 3-ти ми е на последно място,определено не ми хареса много,макар,че имаше хубави идеи...
Да,1-ви сезон е правен по книгата и я следва изключително точно.
5-ти сезон ще тръгне септември.

Amidala,Майкъл Хол на Златния Глобус миналата година,каза,че рака му е в ремисия и че ще се оправи (да чукаме на дърво).
Мисля,че Майкъл Хол е прекрасен в ролята и той направи Декстър привлекателния сериен убиец!

# 117
Мисля,че Майкъл Хол е прекрасен в ролята и той направи Декстър привлекателния сериен убиец!

Мдаааа, напълно съм съгласна  Peace. Нямам търпение да дойде септември.

# 118
  • София
Радвам се, че Майкъл оздравява  Praynig

На мен най ми харесват първи и четвърти сезон, после втори и накрая трети.
Джон Литгоу беше страхотен в последния сезон  Peace

# 119
  • Ænima/Albuquerque
Джон Литгоу беше феноменален!
В интервю веднага след последният епизод,разказваше,че след като изгледали серията със съпругата му,тя се обърнала към него и казала "Кой си ти по дяволите?",толкова се е шашнала от играта му жената   hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт