Dexter

• 25 636
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Ænima/Albuquerque
Не съм го гледала "Criminal minds",освен някоя случайно хваната серия по телевизурът  Mr. Green
За Рита,мисля че поведението и беше съвсем нормално за жена в нейното положение (или по-скоро вположението и до 3-ти сезон),някакси се видя сигурна най-после с един мъж и се отпусна и си показа рогите  Laughing
Моя мъж,ако го подкарам така,ще ми каже "Амааа яяяя,ходи си купи мляко сама и бегай да споделяш на приятелките си!"  Joy

# 136
  • София
.......И само психо като Декстър може да й угоди  Wink
Всъщност е точно така!
Случвало ли ви се е лежерният семеен живот да ви изкара извън релси, всичките обичайни ежедневни неща да ви докарат до лудост. Вчера детето и съпругът ми полегнаха да гледат някакъв филм за коли, а аз се оттеглих да позяпам друго - ми няма спокойствие! Имаме ли пуканки, ела, че не можем да пуснем филмът, подсети ме да си взема играта за училище, може ли да не си лягам веднага, може ли да ходя на риба, искам това, става ли онова...  Mr. Green! Повярвайте ми, пожелах си да изляза, да убия първия срешнат, че да не трепя мойте хора, и да се прибера обратно  Joy!

# 137
  • Ænima/Albuquerque
 Вени,знаех си,че имаш скрити заложби! Joy Joy Joy

# 138
  • София
Нали ти казвах вчера в една друга тема - странични ефекти от гледане на криминални сериали, психотрилъри и т.н.
ПП: много си тактична, че наричаш това "заложби", благодаря  Laughing! Повечето хора биха ме помислили за куку  Crazy!

# 139
  • София
Ча на кой не му се е случвало понякога да иска да извърши масов геноцид около себе си  Wink

Аз не познавам нормален мъж, който да реагира така на всяко желание на жена си  Peace
Затова писах, че само някое психо може да издържи.

# 140
  • Ænima/Albuquerque
Вени,трябва такт разбира се,особено откакто ни следят в интернет  Joy Joy Joy
Амидала,ако не е психопат няма да издържи,права си!  Joy

# 141
  • София
Посмях се с вас на семейния живот, че се и разтуших, минаха ми мераците за убийство  Joy  Hug!

Всъщност това е единствения от четирите сезона, който свършва така близо до разкриването на Декстър! Дали не ни готвят последен пети сезон!?

# 142
А аз си мислех,че само на мен прекрасната Рита започна здраво да ми лази по нервите  Joy
Sarcasm видя ли колко хора запали покрай спама в Хаус  Hug и аз си мислех,че Декс е някакъв анимационен герой  Blush и си го подминавах

# 143
  • Ænima/Albuquerque
Мимс,спам спам,ама гледай че зафоримих сериозен фен-клуб  Joy
Хич не си само ти,дето не понася Рита  Laughing ,нарочно я представиха в такава светлина в този сезон.

Вени
,моля се да не си права!  Praynig  Hug  bouquet

# 144
  • София
Аз направо зарязах доктора  Crazy! От епизод 12 не съм го гледала грам  ooooh!!

Сарказъм, дано не съм права, и аз това си казвам... Ще поживеем и ще видим  Wink!

# 145
  • Ænima/Albuquerque
На Доктора може да му изгледаш последната серия от сезона (при това последните 7 минути) ,другото вече си го гледала 5 сезона и 12 серии  Joy

# 146
  • София
Ха, мерси! Това исках да чуя, сериозно ти казвам  Joy. Имах известни подозрения, че нещата вървят на там. Много се опасявам да не се разводни и Декстър така... Много сериали с времето се изчерпват, ако няма читави сценаристи и свежи идеи.

# 147
Да се разпиша, че и аз гледах финала на 4 сезон. Изобщо не очаквах такъв край, стана ми доста кофти. Шокирах се честно казано. Sad От друга страна, вече 4 сезона на Декстър всичко му се разминаваше по един доста лесен начин и, кажи речи, без усилия си водеше своя двойствен живот на убиец и примерен служител и съпруг едновременно. За първи път има сериозни негативни последствия в живота му в резултат на тъмната му дейност. Така да се каже, време беше. Simple Smile

# 148
  • Ænima/Albuquerque
Вени,на Декстър сценаристите са железни,няма да го сбозавят  Praynig
Barbabeau,права си-пое си последствията.
4-ти сезон е много силен,беше му на косъм почти през цялото време!

# 149
Здравейте, случайно попаднах на това Julia Stiles: DEXTER'S New Girl? и съм крайно щастлива, тъй като Рита се връща в новия сезон -е, явно само аз искам това, но все пак...ако има и други нейни фенове.....Но пък Джулия Сатйлс не я харча под никаква форма, така че......

Общи условия

Активация на акаунт