Отчет на набор 2003 - 39!

• 18 035
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • тъгата в мен
Лек,лек да е ,ама много болни дечица и майчета Sad Даже се учудих,че има шарка зимата!Мислих си,че е предимно пролетна болест...Ама от това ненормално променливо време,всичко може да се очаква.
Аз като най-непримерната майка ДНЕС вече ще украся къщата EmbarassedТо,бива,бива,ама мойто на нищо не прилича...
Утре е тържеството при нас и после започва дългата ваканция!Помолих да отида по-рано и да направя снимки на дечицата-нямало да може да стане..Довечера ще се пробвам с молбата и при другата г-жа.Откакто забраниха на г-жите под какъвто и да е предлог да събират пари,нашите станаха много стриктни(в интерес на истината никога не са ни рекетирали със суми-само веднъж ,и то в началото на годината-за учебници и помагала-скромно 20 лв)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЧЕТА!

# 151
Добро утро,
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ!  Hug
Варицелата е много неприятна, Арда я изкара преди 2г и веднага след нея пневмония, аз по чудо не я изкарах.
Честито паднало зъбче, нашите ги пазим в една кутия.  Hug
Хриса, не си внушавай лоши неща, всичко ще е наред.  Praynig
 Heart Eyes на всички

# 152
Честит имаен ден на всички Даньовци и моя сред тях.Да са ни живи и здрави,умни и щастливи!

# 153
Честито на всички наборчета, които празнуват днес! Да са ви живи и  здрави и много да ви радват!   Hug

Много ви благодаря, че се интересувате как съм! Трогната съм!  Hug  bouquet Тази сутрин съм по-добре, май не ме боли толкова, но това сега остава на заден план. Малката осъмна с хрема, киха, очичките и сълзят и вдигна температура.  Cry Много съм притеснена, толкова е мъничка. Обаждах се на педито и следобед ще я водя на лекар. Моля се да не е сериозо и да се оправи бързо. Praynig
Кристиян поне е добре, пу, пу..

# 154
Само се моля всичко да е наред и за празниците да съм си в къщи. Толкова ме е страх  Cry
Миличка,моля се и аз за теб! Praynig Praynig Дано всичко мине нормално! Hug Hug Дано изкараш спокойни и светли празници! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Клото-хубаво е,че си по-добре.Дано на мъничката кукла и се размине!
Свраче-напротив.Шарката е предимно зимно време. Peace
Бързо оздравяване на всички дечица! Hug Hug Hug

# 155
  • гр.Варна
Привет и от господин Варицелчо както сам се нарича  Дени.Днес  вече сме добре.Няма температура и започна с пакостите още от 07::00.В момента се опитва да ме избута от стола за да седнел той да пише.
Честито на всички именници . newsm51
Хриса, мога само да ти стискам палци и да се надяваме че всичко е наред.Горе главата и не мисли най-лошото.
Абе на мойто диване даже не му се клати зъбче ,а вашите вече падат.Мислех си че още е рано,ама като си спомня май на дъщеря ми точно на пет и половина и падна първото.Той Дени нали е рак всичко е  наопаки. newsm78

# 156
Ох, сега видях поста на viki_hrisa. Стискам много силно палци и ще се моля всичко да е наред.  Praynig Praynig Praynig В което съм сигурна!  Hug

Мам4е, благодаря ти!

# 157
И Дани няма паднало или клатео се зъбче.И аз мисля,че им е рано,ние си сменяхме зъбите на 7г.Аз в първи клас/на 7г.и 3м./съм с паднаи зъби.

# 158
Да почерпя и аз, че съм именничка :

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ !
Да са живи и здрави !

Клото, стискам палци да и размине на малката госпожица или поне да не е нещо сериозно. fingerscrossed
Viki_hrisa, стискам палци и на теб  fingerscrossed.......и за празниците да си първа на трапезата, усмихната и спокойна вече  bowuu newsm51
Ох  ooooh!, и тази варицела е навсякъде вече. Ужас! Много неприятно, точно по празниците.

# 159
  • София
Viki_hrisa, и аз съм като теб. Преди години открих бучката и много се уплаших. Веднага отидох на мамолог. Оказа се фиброкистоза. Казаха ми, че голям процент от жените имат такива работи. Не е нищо страшно. Само трябва да се следиш по-често.  Praynig
Клото, наистина много неприятно това с малката.  Sad Тя сега би трябвало да има имунитет от вътреутробния живот и от кърменето. Та дано да се размине леко и също така да подмине и наборчето.  Praynig
Мамче, честит имен ден на Дани, както и на всички други, празнуващи днес.  Hug

# 160
  • тъгата в мен
Е,Мамче Hug,накара ме ти да се ровя из нета.. Joy
За шарката си пише,че обикновено се появява в края на зимата и в началото на пролетта..
Тополчица,честито ти и на теб!

# 161
Здравейте ! Честит имен ден на всички празнуващи -да са много здрави и щастливи.
Вики -Хриса успех и дано да си се притеснявала излишно .
Клото надявам се малката Вероника да се пребори бързо с болестта ,както и ти .

# 162
Здравейте момичета  Hug
Няколко дни не съм влизала в темата и гледам много болни се навъдили  Sad

Viki_hrisa, успех. Стискам палци всичко да е наред  Praynig
Клото дано бързо се оправиш  Praynig Аз съм много доволна от клеева тинктура.  Можеш да пробваш ако искаш.
Плами как сте, вече оправяте ли се?

Честит имен ден на всички празнуващи.
Да са живи и здрави наборчетата, весели и щастливи.   ura  bigdance2  ura

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 11:47 от didoni

# 163
Viki_Hrisa,майка ми наскоро я оперираха от мастна бучка на гърдата.Операцията беше лека,пуснаха я същия ден у дома.Дано при теб всичко е наред и да не се стига до престой с болница.

# 164
Честит празник на всички Данита!

Клото, дано го минете леко и двете! Стягайте се, че празници идват!

Вики, кураж! Добре, че бързо са ти насрочили операция и всичко ще приключи преди Коледа, за да си посрещнеш празника вкъщи при любимите хора Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт