ПАЗАРДЖИК - 31

• 16 799
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Оле ужас #Cussing outаз уж не съм от бремените но пък май съм ги стигнала с килограмите.
Или на снимка така излеждам ама съм ужасно зрелище.
И все пак Сонче благодаря ти че ме хареса с новата прическа. Heart Eyes

Съжелявам че не успях да отида на партито. Sad

# 46
Съжелявам че не успях да отида на партито. Sad

С една от мамите посетихме двете бебешки групи. Ако знаеш какви ангелчета има там. Cry Cry Cry

# 47
Една моя позната е осиновила бебче на 8 месеца от Дома. Толкова се радвам и за двамата. Какъв по-прекрасен подарък и за единия и за другия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета страхотно сте изкарали май. Аз съм пропуснала празника в Дома, уж следях кво съм гледала....
Така или иначе съм решила, че пак ще нося подаръци на децата като се върна от екскурзията. Така че да ви питам - топки и общи игри ли да им взема или нещо друго? Нелина, казвай?

# 48
Според мен децата в дома не са лишени от нищо - всичко си имат. Само семейство си нямат. Cry
Имат нужда от внимание и обич. Peace
Радвам се за твоята позната. И моя позната е подала документи. Дано стане бързо! Peace Praynig
Mari_Pz, може би Яна ще ти отговори на въпроса.
 Hug

# 49
Здравейте и от мен момичета на новата-стара тема.Пиша ви на Вики рожденната дата .31.12.2005г.,защото в рожденници през годината не я видях. newsm78 .Съжалявам,че не можах да дойда,защото като гледам снимките сте си изкарали страхотно newsm44

# 50
Галя- 82 мисля, че беше влезнала като гост, когато се представи....а като такава е нормално да не те запишат нито тебе, нито дъщеричката ти , а ако пък аз съм пропуснала аз, съжалявам  Embarassed възможно е   bouquet

Winter, мисля че си просиш комплименти за това как изглеждаш  Mr. Green ...айде пък сега - била си стигнала бременните с килограмите си  Rolling Eyes 
Сигурно е от прическата ти...не ми хареса с нея  Crossing Arms 

Мари, те децата , че си имат- имат си,  обаче как се радваше Зоя на шноличките от Ването или пък Златан, който последно когато го видях си искаше телефон( GSM играчка).... 
Имат си децата, когато им го дадат  Rolling Eyes

# 51
Нели, моята позната за 2 месеца някъде всичко е станало - чак да не повярваш!
Гери, така е имат, обаче аз от няколко години всяка Коледа им нося по нещо. до сега им носехме елхи живи за всяка стая, но сега няма да имаме възможност и играчки за елхите и така. Но все пак нещо искам да им занеса.

# 52
Нели, моята позната за 2 месеца някъде всичко е станало - чак да не повярваш!

Дано! Praynig

# 53
  • София
Здравейте,момичета!
Страхотно сте си изкарали на коледното тържество!  bouquet

Малко ме разчувстваха снимките от Дома,върнах се 1-2 години назад!  Cry Confused

Соня,
мина ли на Слави дрискавицата?  Crazy

# 54
Здравейте момичета, знае ли някоя къде могат да се видят резултатите от математическото състезание от 06.12.08г. - на Салабашев ? Синът ми участва ( и не че е първенец, като ми каза какво е решил  Embarassed) ама иска да научи класирането?

# 55
Rumix, ето тук http://www.math.bas.bg/salabashev08/ можеш да провериш , но не всеки път отваря страницата  - а тук още не са опреснили резултатите http://www.math.bas.bg/salabashev/klasirane.htm  Но в училищата им знаят вече както точките , така и на кое място са според самите точки  Peace НА моята дъщеря още миналата седмица им казаха резултатите..

# 56
Здравейте, момичета за празниците марио си е поръчал на дядо Коледа  santa2  пиано. Ще му вземем обаче искам да му взема и дървено влакче. Преди няколко страници една от вас беше написала в кой магазин ги има, майка ми беше ходила и ми каза, че няма. В някой друг магазин ако знаете пишете.

# 57
Gwen ,не, не е минала. 10дни беше на диета в къщи детето,съсипа се пък и аз покрай него.
Вие как сте? Плаче ли Тано?

Mari_Pz , два месеца си е направо чудо!?  Shocked  Много рядко става толкова бързо. Мои роднини чакаха близо година.

Nellina , дано стане така бързо и при твоята позната  Peace

Winter, мисля че си просиш комплименти за това как изглеждаш  Mr. Green ...айде пък сега - била си стигнала бременните с килограмите си  Rolling Eyes 

smile3521

# 58
Здравейте момичета радвам се че сте си изкарали страхотно на коледното тържество
ние се гледаме самички и затова не можем да идем никаде
Искам да ви покажа какво клипче е направила нашата леля която се бори за награда в един конкурс чака рожбичка от 10 години дано тази коледа да я получи

http://www.vbox7.com/play:bde13acf

# 59
Леле като гледах клипчето направо настръхнах. Пожелавам и успех защото няма нищо по хубаво от това да създадеш живот   ylinfant стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт