ПАЗАРДЖИК - 31

• 17 170
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Искаш да кажеш , че в понеделник и вторник децата са на училище  Thinking
Егати  и щуротията   ooooh!

# 91
Ахъм.
Ний в понеделник вечерта и Коледен концерт ще правим в залата на Младежки дом.
ИлатИ да надзърнИтИ! Mr. Green

# 92
Между другото и нашият бивш кмет, Иван Колчаков, е член на комисията по здравеопазването.
аха, видях му вчера мазната физиономия във вестника, че  и той е в комисията...небезиствестният д-р Щерев от клиника "Щерев" -  също...
ето тук са всичките "умници" http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&acti … =show&gid=164

# 93
Немога да повярвам че само Антония Първанова е единствения свестен човек в тази комисия Стана ми любима песен
http://www.vbox7.com/play:b08a52c9

# 94
Не знам толкова прост народ ли сме ,че ни управляват толкова прости хора. CloseСамо нашата държава няма да се управи никога .Да не искат да има деца в държавата ами само пенсинери ли да има да могат да ги манипулират.Няма да пиша повече ,че направо нервите ми не издържат.Ох извинете ,че си излях тук гнева  bouquet

# 95
Добро Утро момичета!
Днес е Св.Данаил и ви почерпвам виртуално,кой,каквото си иска!  Hug

# 96
Danielkka , честит празник!

Много здраве, късмет и щастие ти желая!
  bouquet

# 97
  • Пазарджик
Днес моят съпруг също има Имен ден и нека почерпим по случая

Честит празник и на Даниелка

# 98
  Хубав празник на празнуващите!   smile3525

nadinka83 ,аз мисля,че пенсионерите са нашите родители,които ни обичат безусловно и са се раздали докрай,за да успеят децата им и ми стана тъжно като прочетох изказването ти.
 Според мен народ не почитащ възрастните - мъдрите  и децата си - бъдещето е обречен на изчезване,а какво ще направим всички ние,за да оцелеем,сами решете ...

Мокър ден декемврийски от мен!   smile3531

# 99
Грешно ме разбираш Сянка аз също уважавам възрасните хора нещо грешно ме разбираш исках да кажа ,че за тях е добре да подкупват възрасните хора за да гласуват за тях .На нас младите какво са помогнали какво са помогнали на децата ни с 25 лв децки та с тях едни обувки неможем да им купим.Вместо да си дават парите за глупости да ПОМОГНАТ на 27 000 семейства да имат дечица защото те са бъдещето.Айде изяще ме Mr. GreenГРЕШКА НЕ 27 000 семейства а 270 000

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 12:42 от nadinka83

# 100
Честит празник на празнуващите!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Тя нашата работа стана "кой ми с..а в гащите" Ми сами си ги избираме, като сме оФце да си траем, така ще е.  Ама, айде това е друга тема на разговор....

Нели снощи идва една г-жа и от вашето училище. Ти няма ли да го искаш моЙто дЕте  Heart Eyes

нищо лично,събират си деца жените,но вече ми писна.....  Crazy всеки ден идват по една - две....

# 101
  • Варна
Честито на всички именници и именнички! Да сте живи и здрави и много щастливи!
За политиците и управляващите ще се въздържа от коментар,защото много бързо се паля,и се разбеснявам  и после ми е зле и на мен на на бебка...и без това на полседък само за това говоря....Ама съм съгласна с soniamari че ние сме си виновни,защото ние си ги избираме,а това че който и да изберем е все еднакво е друг въпрос...айде че пак почва да ми кипва.... #Crazy

# 102

Не,благодаря,закусвала съм  Heart Eyes
 Само ще кажа,че моят баща е пенсионер,които не би продал съвестта,душата си и спокойният си сън за жълти стотинки и вятърничави обещания и той е човека,който ме учи да отстоявам достойното според моите представи.

# 103
http://snimka.bg/album.php?album_id=319690

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:47 от nadinka83

# 104
нещо оплесках като ги оправя ще пусна

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:51 от nadinka83

Общи условия

Активация на акаунт