ПАЗАРДЖИК - 31

• 17 170
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Winter,  ти не си ли вече банкетираща по Юндола????

Ние пък вече сме почти 2 килограма Heart Eyes ...Доки каза, че се е обърнало главично...ама доде си дойдем до Пазарджик...май пак се обърна  Thinking
Довечера съм на линия за бремелинската среща  Peace

# 136
Сянка Мисля ,че вече е време да се включиш вече доста момичета си изказахме мненията както сама виждаш не само аз не съм доволна от държавата ние всички сме реалисти и виждаме реалноста около нас Peace

# 137
mother-of-pearlS радвам се за хубавите новини.
Момичета хайде вече на коледна вълна , утре си получавам подаръка от Дядо Коледа Grinning. Моят Дядо Коледа ще ме води до Прага дано всичко е наред с детето.

# 138
  • Пазарджик
Ted_ , весело изкарване в Прага - много е красиво  Peace !

При мен Дядо Коледа мина през септември и май няма да минава пак  Mr. Green .

Аз да ви помоля за помощ - имам проблем с езика: като сменя на латиница и после искам да се върна на бълг. стандартна не мога. Изписва ми БГ, но все едно съм на фонетична. А като натискам латинските букви, ми излиза кирилица. Като рестартирам компютъра, всичко се оправя  Tired . Някой сети ли се за какво става на въпрос?

# 139
Цитат
Някой сети ли се за какво става на въпрос?
Ъхъм  Peace
Ако си с Флех Тайп (Flax type)  е вероятно да ти се е скапал.....ако ползваш БДС стандарта, не ти е нужен флех тайп, и кирилизацията на самият Windows ще ти свърши работа...
За да си сигурна дали ти е в ред - чукни два пъти с мишката в/у иконката долу в дясно дето ти се сменят Инглиш и Бг и ако ти отвори прозорче дето и трите са ти заредено - En ;  БДС ; fonetic - значи всичко е наред...а ако са само две...преинсталация на флех тайп  Peace

Аз още не съм писала писмо до ДЯдо Коледа  Embarassed ....ама Тед_  ме подсети да намеря МИНАЛОГОДИШНАТА тема и да видя там какво си поръчвах  newsm78  щото бяха много нещата  Blush 

# 140
Браво Гери!  Peace
Теди приятно изкарване!   bouquet

Ние пък снощи имахме коледно тържество в градината (на острова де). Слави е много доволен,получи си лаптопа с костенурките нинджи.... Ама баща му какъв зор видя докато го намери... чак от Ст.Загора го донесе  Mr. Green

Ванче,вие на поискване ли се храните,или си имате режим вече?  newsm78

# 141
  • Пазарджик
Гери, ползвам кирилизацията на Windows и като кликна върху иконката си излизат всички - US, BG, BP и съм си добавила DE.

На поискване сме и няма все още изграден режим  Simple Smile , но средно се храни на 2,5 - 3 часа, а през нощта започна да прави все по-големи паузи.

# 142
Гери, ползвам кирилизацията на Windows и като кликна върху иконката си излизат всички - US, BG, BP и съм си добавила DE.

На поискване сме и няма все още изграден режим  Simple Smile , но средно се храни на 2,5 - 3 часа, а през нощта започна да прави все по-големи паузи.
ами това ако не  е режим - здраве му кажи...

моето дете беше на режим, така да се каже, и се хранеше на 2.5-3 часа
След първия месец взе да прави по-големи паузи вечерта.

Децата си изграждат режим  - не случайно и лекарите са го измислили да е на 3 часа ако пък следваш някакъв режим....

# 143
  • София
Соня,
какъв е този лаптоп?

# 144
  • София
Лили,
още веднъж се моля Емо да се оправи час по-скоро!
 Hug

А колкото до това,че на никой не му пука - да,така е!
При раждането на детето на братовчед ми,акушерката от дърпане на детето е изкълчила ключицата му. Да не говоря,че всъщност раждането трябваше да е секцио,защото детето беше много едро. В последния момент решили да пробват нормално раждане - резултатът е на лице! #2gunfire
И така - физиотерапията,масажите и всички прегледи,лекарства си ги поемат родителите! Да,те носят отговорност за това дете,но къде е държавата да подаде ръка в нужда и то огромна нужда?!?!?!
Кой се заинтересува за това дете? - НИКОЙ!
Кой се заинтересува защо се е получило така? - НИКОЙ!

# 145
Здравейте и от мен в този ветровит ден.   cold  Сутринта излизахме за на малкия подарък. Да ви кажа се отказах от дървеното влакче и му взехме сглобяема къща. Мисля, че повече ще те се зарадва,   newsm44   и пиано по-точно йоника с микрофон. Ходихме във фото направихме си и календари. И понеже довечара съм на банкет   bigdance2  та айде и една блузка.

Пожелавам ви лек ден. Чао от мен.  55

# 146
Sesil_8122 ,ей така най-обичам. Съчетаване на полезното с приятното. За всеки по нещо  Heart Eyes

Ванче,ми то ние сме така.
Но много я мълчат коликите. Не плаче,но така се свива милата,почервенява цялата и само от време на време проплаква.

Gwen, личи си,че не гледате Джетикс редовно.  Mr. Green
Лоптоп с 50 програми на български. Като има 10 програми за писане,10 за математика,10 игри, няколко за часа и т.н.
Ние не можем още да пишем,но се надявам,че така ще напреднем.
 май по ни се отдават числата  Thinking

# 147
Момичета, днес е Игнажден - кажете сега, кой първи ви прекрачи дома, та да видим как ще ви върви през новата година!
"Най-характерен за празника е обичаят "полазване". От това кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден се гадае каква ще бъде и следващата година. Ако "сполезът" е добър, то и в къщата през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко." Laughing

# 148
  • Варна
А освен това аз знам че ако си бременна днес не трябва да правиш нищо защото от днес са почнали родилните мъки на Дева Мария а и за да родиш лесно. Ако първия човек в къщата е мъж ще родиш мъжко,ако е жена- женско.
У нас влезна майка ми,която е най-прекрасния човек на света,така че би трябвало годината да ми е добра.  Hug  А у вас?

# 149
  • Пазарджик
ами това ако не  е режим - здраве му кажи...

Еми де да знам - за мен режим е да се храни например всеки път в или около 12 часа  Thinking , т.е. да се храни под час  newsm78 .

Момичета, днес е Игнажден - кажете сега, кой първи ви прекрачи дома, та да видим как ще ви върви през новата година!

У нас полазник беше една бременна приятелка  Mr. Green - Ели от курса, повечето я знаят  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт