Писана шейна минава, с декемврийски ЯНУАРЧЕТА мамите дарява

• 17 426
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от нас,
браво на Моник, честито.   bouquet
Честит рожден ден на каката.  Hug
Аз си купих козметика на Чико,заради една чанта, но ако има проблем ще купя друга, а тази за баткото.
Днес спретнах ръкави  и разточих една баница със спанак и сирене.  Crazy
Прегръдки на всички ви.

# 166
Здравейте и от мен, филма беше страхотен.......
Аз днес цял ден мързелувам и си търся хубаво покривало за спалнята, като това на мюрвет и лорини май беше пуснала на снемка нейното в лила, но в тоя нет нищо не успях да си намеря. Искам нещо в сиво или екрю, , сатенено, абе...........много претенции

# 167
Моник,браво за решението и да пуснеш няколко снимчици от подписа. Heart Eyes
Доника, непременно да пишеш кога ще се излъчва предаването аз за всеки случай ще гледам във вторник.
Момичета филма беше много хубав,даже в началото като даваха онова бебе дето не искаше да диша и му почистваха нослето и устичката ми стана много мъчно и си поплаках,мъжът ми чак се притесни а аз му обяснявам,че не че съм се уплашила ами и аз не знам - станала съм много ревлива.Оня ден като чаках да ме преглеждат в съседния кабинет влизат разни бебета и така сърцераздирателно плачат,че аз отвън се просълзявам и ми се къса сърцето и хората ме гледат ей така  Shocked.А преди няколко дни даваха някакъв репортаж за заразеното свинско и дадаха много малки бебета прасенца които бозаеха от свинята майка и аз пак се разплаках.Абе луда работа.

# 168
Здравейте момичета, Heart Eyes
Днес нещо нямам настроение. Филмчето беше много хубаво, vanilla80 и аз се разревах – вярно това хормоните са голяма работа
Моник, честито!
Мим, аз бих се доверила на лекаря си, все пак той е медицинско лице и преценява ситуацията - може в някои ситуации да е възможно нормалното раждане, а в други да е по-добре секциото. Ще се разровя по--късно и аз из нета за повече инфо за осуканата връв
Да ви се оплача, днес усещам бебето много по-слабо – ритка, ама не раздава шутове както обикновенно, похълца си и пак заспа. Тропах му по къщата, ама съвсем леко се размърда. Чудя се това дали е притеснително и дали да не отида до Шейново за един запис на тонове, ама пък в неделя вечер….Ще му потропкам след малко пак, може би просто му е отесняло и за това не е толкова буен малкият младеж. Ето оплаках се, сега отивам да гладя дрешки и да разучавам нови рецепти от една готварска книга която сдобих наскоро и много и се радвам   chef
Целувки и хубава вечер  bouquet

# 169
  • София
Здравейте момичета...само минавам набързо , за да ви почерпя за Рожденният Ден на синчето...Днес прави 7 годинки!

А утре ще ви прочета, че гледам доста страници сте изписали уикенда Peace, надявам се да сте добре и да няма други подранили Януарчета!

# 170
  • Варна
Espa, споко! Аз вчера бях така и дори с един пръст я боцках по корема и съвсем малко я размърдах! А днес ме подлуди да мърда:) Така, че спокойно:)

# 171
Моник,честито!
Лорини,добре,че напомни за филма,ето подобни да не казвам същите филми бременност и това е за бебето
ПС: Внимавайте със субтитрите на първия филм,прочетете коментарите под него преди да го гледате.

# 172
Соня, готово аз не намерих като цвят и модел. ПО-добре иди в магазин за пердета, моя плат е тафта, купуваш си плат, сигурно и там могат да ти го ушият.  Peace
Бръм, направо си за  #2gunfire с тези снимки и то пред толкова бременни.  Joy Да ти е жив и здав сина, много да те радва.
Еспа, хапни малко сладко и пийни водичка или кола, ще видиш че има ефект.
За хранене по време на кърмене, не мисля че трябва да се сменя хранителния режим, яде се това което си ядеш по принцип, разбира се като се внимава по-здравословни неща да се консумират. С Арда пиех по литър прясно мляко на ден, не съм имала проблеми. Само дето веднъж изядох 1кг ягоди и детето се обрина едно хубаво, но това си беше от голямата порция.

# 173
Здравейте мацки. Ако знаех че има други като мен които не са спали снощи щях да се включа и аз в среднощния чат. Вече едвам се движа, тежи ми много, едва ставам, ходя до тоалетна доста често днеска, спи ми се две не виждам , ама ако си легна сега довечера пак ще броя овцете.
Честито на рожденника да е жив и здрав и да радва мама и тате.
Еспа и на мен ми се е случвало споко. То вече няма толкова място и не може да шава както преди.  Hug

# 174
Мим, Мървет, Иве   Hug  Hug  Hug
Благодаря ви. Наистина като ви се оплаках и след това пиинах кола и сега се раздват ритници като за световно  Crazy
Бръм, да ти е жив и здрав синът! Много да ви радва!  newsm59

# 175
Бръмче, честит празник   bouquet
Да ти е жив и здрав юнака Hug

Аз пак минавам набързо и съм много лаконична, но днес ми е такъв ден.                 
Иначе съм добре Peace

# 176
  • София
Бръмче, и твоя батко да ти е жив и здрав nbirthday
Аз отивам да пирувам Joy

# 177
  • София
Бръм, честит ви празник-жив и здрав да е сладура и всички покрай него. Моного радости!
 Hug
Благодаря ви за честитките  bouquet

# 178
monick, честито! Много любов и топлина да има в семейството ти!
Бръм, честит рожденник! Бяхме се притеснили за теб.
Мим, усуканата пъпната връв не означава задължително секцио, а и може да не е такъв случая. Иди на 3 или 4 Д ехограф, за да си сигурна, че е така и после говори с лекар, който предпочита да изражда естествено. Поне аз така бих направила. Разбирам, че и ти не си фен на секциото  Hug
Zolla, сапунът е хубаво нещо, жалко, че не може да се слага в пералнята, защото горката ще се повреди, но да препираш разни неща на ръка като многократни пелени например е супер.
Бърборанче, явно Хип не са включени в изследванията, но можеш да провериш какво причиняват съставките от етикета на продуктите на различни сайтове. По-късно ще отделя време да намеря такива.
Явно с Лено  Hug сме на едно мнение - не можем да опазим децата си и планетата от всичко, но поне нещата, които зависят от нас, трябва да се опитаме да променим. Може би ако все повече хора избягват вредните препарати и козметика, то производителите сами биха променили политиката си. Знае ли човек...
Еспа, мисля, че ти се интересуваше от многократните пелени. Днес имах възможност да видя наживо bambinomio и нещо не ми допаднаха. Гащичките са от изкуствена материя, която може би няма да е много удобна за бебчо не само защото според мен запарва, а и мисля, че ръбчетата ще пречат. Най-мног ми харесаха Totsbots - от бамбук и микрофибър. Бамбукът ги прави добре абсорбиращи, недостатъкът е, че съхнат бавно и се намират само в чужбина. Тези от bebe.to също ми се сториха добър вариант.
До скоро   bouquet

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 20:13 от zozima

# 179
Бръм, да ти е жив и здрав сина и много да те радва! newsm67
И аз днес на филма си поплаках, особено в началото... ooooh! Ама те хормоните ни на всички бушуват...
Моник,, дано да устиска бебо, после ще честитим...
Аз днес цял ден чистя, готвих за обяд и вечеря.. Изпрах една пералня дрешки на бебо - и аз съм заложила на комбинацията Тео бебе и семана - на мен миризмата определено ми харесва  bouquet Дано да нямаме проблеми, Ако има - ще му мислим. Сега отивам да си полегна, че се поуморих Shocked Crazy . Понеже вчера си нахоках свекито - днес да се похваля - пратих Андрей да го окъпе в нейната баня - та може понякога да ни ядосват, ама и помагат... Heart Eyes
И, момичета, спете през нощтта, че днес цял ден не мога да ви изчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт