ПЪРВОКЛАСНИКЪТ писмо написа сам, от дядо Коледа ще чака дар голям !

• 16 540
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Linna, това което  разказваш е много неприятно. Според мен вашата учителка има много неправилен подход. При нас също има 3 момченца, които създават проблеми. Но проблемите не са, че се въртят в час ( те всичките се разсейват ), а че се бият, говорят глупости, отговарят на учителката и т.н. Но на родителската среща тя едно име не е споменала. Просто каза какви са проблемите, а след това всеки ходеше индивидуално да я пита за неговото дете. Аз на твое място бих говорила с нея и бих й казала, че ако има някакъв проблем, нека първо да го каже на мен. Да не говорим, че другите родители кой знае какво лошо впечатление вече имат за сина ти.

# 151
Добро утро!Днес имах разговор неудобен с учителката на Оги.Вчера като се прибра от училище парите му ги нямаше,не че бяха много-1,30,но, не е в това въпроса.По принцип,тези пари му седят в портмонето,нищо не си купува,но аз всеки ден проверявам дали са там,за да мога да му дам още,ако си е купил нещо.Вчера обаче,парите ги няма,нищо не си е купувал,не знае какво е станало.Та днес казах на госпожата,тя ще говори с учениците и ще проведе разследване.Много ми беше неприятно,но пък от друга страна,утре може на някое дете да изчезне телефона,или несесера,или нещо друго.

При нас има същия проблем. Мислих днес да говоря с учителката им, но не успях.

# 152
  • Варна
На мен пък ми се струва нормално поведението на децата да се обсъждат пред всички на родителските срещи. Не казвам че е приятно и го казвам от опит, не веднъж и два пъти съм ревала след родителска среща ама не учителите са били виновни за това/с 1 изключение/ а поведението на сина ми. На нашата родителска среща сега останах с леко неприятно чувство именно от неглижирането на проблемите с дисциплината. Излезе, че всичко е о.к. едва ли не, аз обаче не съм на това мнение. И оправданието, че децата са малки мен всъщност ме плаши... убедена съм, че за който и да е проблем трябва да се говори публично и да се решава. Защото ако детето Х има неприемливо поведение аз искам да знам. Искам да говоря с моето дете и да разбера откъде идва проблема, има шанс като страничен наблюдател да е забелязала нещо което да ме ориентира, искам дори да мога да я посъветвам какво поведение и отношение да има самата тя към него. Май не го написах ясно. Както и да е.
Успех!

# 153
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас г-жата не е говорила отделно за всяко дете, но обърна голямо внимание на дисциплината. Има някое от нашите, което е доста агресивно. Знам го кое е, г-жата не веднъж е говорила лично с родителите, дано има ефект, защото както тя каза "от сега се започва", че по-натам става вече страшно. Хубаво е, че не говори за всяко по отделно, че щеше да се изгуби много време в повтаряне на едно и също. За нея всички трябва заедно да решаваме проблемите, а не всеки за себе си.

# 154
 Намерих резултатите, моя има 53 точки от 60 възможни.Аз съм доволна, другия път повече. LaughingДве точки не са му стигнали за да го наградят.Иначе е с най-висок резултат от класа.

# 155
Браво Ji поздравления Hug

# 156
 Абе то не е кой знае какво, обаче като гледам списъка с над 400 първокласника и на фона на общите резултати си е направо супер.Мерси, Ани!  bouquet

# 157
Ji , евалла и на твоето момче. Абе, наш'те най-умни, ааааа? На 22.12 е нашето състезание, да видим какво ще свърши моЙта мома.

# 158
  • Варна
Браво, Ji!  Hug
При нас във Варна макс.брой точки е 50, явно задачите ни се различават. Вашите като линка, даден по-напред в темата  ли са?

# 159
Ние сме с 33 точки което направо ми е чудно.Много се разочаровах и не го очаквах .в къщи  ги решава за 0 време #Cussing out #2gunfire

# 160
         Благодаря на всички за мненията ви!
 Съгласна съм с това , че трябва да се обсъждат проблемите пред всички, но  по по коректен начин от страна на учителката. Всеки ден говоря на синът ми едно и също, че трябва да слуша , да внимава в час, да се  държи добре. А пък той от своя страна ми казва , че винаги слуша, има много шестици  и никога нищо лошо неправи newsm78, но му се карат.  То е ясно , че ще започве да  послъгва в един момент,  за да избегне скандала  като го нападаме от всякъде. Разбира се, че ще си поговоря с учителката , но да мине време да ми мине емоцията малко.

Честито на математиците! Вчера реших да изпринтя задачите  за да ги погледна и се започна едно принтене  та чак до зад. за 12клас.

# 161
Ама каква съм  newsm57

ЧЕСТИТ НИ ДНЕШЕН РОЖДЕНИК!!!

# 162
Привет!!!
Като сте почнали да говорити за дисциплина и г-жи и т.н,да кажа и аз. Нашата г-жа е стара у-ка, но и прави печатление някой неща и ми се струва отдава голямо значение. Все едно е за първа год. учител. Тичал нашият по коридора,сеел се на висок глас и др такива . Стана ми  болно ,като  каза " Вашето дете е мноог по -различно от всички др" . Не разбрах ,какво влага,но  не съм на това мнение, като го споделих на приятелки те се зачудиха.Мисля ,че гледа така ,защото и отказахме една ..работа нека така да го нарека. Сега ни гледа малко накриво.

Ji: ЧЕСТИТО, ТОВА СИ Е УСПЕХ НЕ БЪДИ СКРОМНА!!!!:
Diva Orxideia:Не се къхари и  ние също сме с 32т ,но като за първи път толкоз. Нагодина повече. Знаем ,че могати повече.

# 163
  • No Line On The Horizon
Stryper, Честит рожден ден на Макси! Да ти е жив и здрав и много да те слуша и радва!

# 164
  • София
Честито на рожденика   bouquet

Дияна не беше 2 дена на у-ще и сега мрънка колко голямо домашно имала. Мрънка си, но в същото време отмаря пред лаптопа, гледа някакъв филм, за феи. "Звън, звън"... аз само го слушам Simple Smile
След малко ще й припомня за домашното.

Общи условия

Активация на акаунт