Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 179
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
 Shocked Shocked Започвам  Mr. Green Мерси за съвета

# 256
  • София
И аз така направих - назначих де що имаше поддръжка, минах го на втория ден.

# 257
Аз на първия ден го минах, назначавах докато получа отметка. После уволних тези, които не ми трябваха.

# 258
Станааааааааааа  Party
Даже минах още две нива на горе , супееер. Благодаря  Hug

Ама сме нарушители всички ... останахме си без връзки в подписите.

# 259

Като видях ЛС от Тати и се препотих  smile3517

Поне на първа страница стоят, нали?

Дарка - можеш да се върнеш назад в темите. Обсъждани се различни хитринки. Това ниво го мъчих 1 час. А на малката щерка й се появи с отметки. Само минахме на следващото.

# 260
  • Пловдив
аз го минах за 10 минути това ниво - купих си 5-6 охрани и 5-6 гледачи и ми се случи така, че съм купила ефикасни... нямаше нужда от одити  Peace хем по-евтино, хем винаги има нужда от нов персонал

# 261
Ей, браво на вас, момичета! Simple Smile
Аз май съм най-назад - все още съм на 8-мо ниво, а LOL-вете едва едва помръдват нагоре - много малко посетители ми идват, ама може би защото и животните са ми малко - сега сигурно трябва незнам колко да си отвися за да го мина това ниво-иска ми поне 20 животни  ooooh!

А и с лодката почти не мърдам, ама....!
Жалко, че отчита посещение само за един играя на ден, а аз тези дни цъкам ли цъкам наред по линковете от първа страница - язък!!!

# 262
  • Пловдив
Чериш, ти в коя зона си? ако си в минифермата можеш да го минеш като купуваш пилета, зайци или мишки - те са много евтини, до 100 лол едното

А някой знае ли на какъв принцип се качва цената на билетите? какво трябва построя или от животните зависи? нямам нито болни, нито нещастни животни, храната също е отлична, но колкото и да купувам нови животни, в одита пише, че 7 лола е добра цена

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 15:21 от unchita

# 263
И аз съм в тая игра, страшна зарибявка. На 10 ниво съм. Ама много боледуват тия животни! Незнам какво да ги правя вече, не живеят по много в клетка, храна е на най-високо ниво,и пак имам 9 болни ooooh!
И незнам как да си вдигна репутацията, хем имам и бая посетители.

# 264
  • София
Моята е заспала пък на 9 лол, може би зависи и на кое ниво си и от околната среда в зоото...не знам....всъщност дълго бях на 7 като теб и сега си кисна на 9.....

За боледуването - трябва ти и страхотни готвач и ветеринар...аз от както си намерих ветеринаря рядка перла детобил почти не боледуват.

Репутацията - с продажба на новородени на WAF, дарения към същите и да не покупко-продаваш на черният пазар...като второто май най-много влиае....

# 265
А някой знае ли на какъв принцип се качва цената на билетите? какво трябва построя или от животните зависи? нямам нито болни, нито нещастни животни, храната също е отлична, но колкото и да купувам нови животни, в одита пише, че 7 лола е добра цена

Най-добре се ориентирай по броя на посетителите.  Peace

# 266
unchita ,на африканската савана съм и просто нямам достатъчно ЛОЛ да си купя животни - засега имам само 8 животни  Cry
А да, наистина май при фермата животните са доста евтини и могат да се купят даже много наведнъж - аз зарибих моят племенник и той още първия ден успял да си купи 15 - чудя се дали так по-голям брой, но от по-обикновените животни(тези от фермата) могат да привлекат повече посетители отколкото по-малко на брой, но по-скъпи(от саваната напр.) ??? newsm78

# 267
unchita ,на африканската савана съм и просто нямам достатъчно ЛОЛ да си купя животни - засега имам само 8 животни  Cry
А да, наистина май при фермата животните са доста евтини и могат да се купят даже много наведнъж - аз зарибих моят племенник и той още първия ден успял да си купи 15 - чудя се дали так по-голям брой, но от по-обикновените животни(тези от фермата) могат да привлекат повече посетители отколкото по-малко на брой, но по-скъпи(от саваната напр.) ??? newsm78

Всичко е тото, значи моят племенник е със савана и с 4 животни в нея, а има на слънчев ден 450 посетители. Аз на минифермата в началото имах примерно 15-20 животни и пак бях с толкова посетители. Така, че както казва половинката ми - най-важното в тия игри е търпението  Peace

# 268
Май си права и ще трябва хууууубавичко да се заредя с търпение!...
Утре ще направя сверка с моите и неговите посетители  Simple Smile

# 269
  • София
Стискайте палци днес да мина 2000 посетители, че ми се изчака чакалото Crazy

Общи условия

Активация на акаунт