Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 184
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Страхотен ден , минах нивото с медалите и Едмон ми се настани днес ... ако новородените ми не бяха само 5 можеше и 17то да мина , но уви  Laughing

И моя док е на никъде , но и аз ще го сменям въпреки зелените линийки ... днес пак съм с три болни.

# 556
  • Пловдив
щом е зелен, по-добре не го махай, освен ако няма много потенциал (жълтите да са до край), по-добре взимай още гледачи

# 557
  • София
Еха, аз съм на 23 ниво, сега събирам 200 новородени и добра репутация, че да мина и 24  Simple Smile Обаче с тези темпове на раждане ще си остана тука поне 2 седмици.
Иначе имах вчера 1 ден в агенцията за пероснал - е, явно такова животно хубав директор - НЯМА. Дадох толкова пари за одити и пак нищо. Даже и готвач и медарка не успях да нацеля хубави и днес назначих нови.
Има ли някой, който да му е добър директора?

# 558
Моя директор е с доста дълга зелена линийка в областа на Мениджмънта. Дет се вика, успява добре да мотивира персонала, което е добре.: Твоят директор е роден мениджър ! Мотивацията и ефикасността на персонала са закон за него ! Той със сигурност знае как да извлече най-доброто от своя екип ! (това е от одита) Горе долу успява да прикрие и продажбите ми на Черния пазар  Mr. Green Но те са много малко Simple Smile

# 559
Аз си отвисях на 25-то Tired

# 560
  • София

Твоят директор е роден мениджър ! Мотивацията и ефикасността на персонала са закон за него ! Той със сигурност знае как да извлече най-доброто от своя екип !

Ето какво пише на моя, ама всичко друго е гола вода.

Очевидно и друг път твоят директор е шмекерувал, но ще съумее ли да укрие за дълго нелегалните сделки от WAF ?

Твоят директор има бегли познания в комуникациите и може би ще може да следи създаването на брошурите за твоя зоопарк, но трудно би ръководил истинска рекламна кампания.

Намаляване на разходите и подобряване на производството са съвсем чужди за твоя директор понятия...

# 561
  • София
Аз си отвисях на 25-то Tired
То какво беше?

# 562
Условия :
-   Трябва да имаш добро ниво на безопасност в зоопарка.
-   Трябва да имаш добра здравословност в зоопарка.
-   Трябва да имаш добра поддръжка на зоопарка.
-   Не трябва да имаш дори едно болно животно във ветеринарната лечебница.

Аз всеки ден имам над 10 болни. Сега отново правих промени, да видим утре как ще е.

А за директора - винаги едно му е хубаво, другите му умения никакви ги няма. Има ли смисъл в обучение или? Трябва да е системно може би, защото с един път при мен не се е отразявало.

# 563
  • София
Точно това питах във форума. Защо като обучиш служител, след време пак му падат способностите? През колко време се обучава  Crazy

# 564
  • София
А, това ниво без болни животни...четох че хората имат по 100 и нагоре гледачи и поддръжка - незнам дали това ще работи, но пробвай.

А моят директор и да го обучавам няма много на къде като гледам  newsm78

# 565
Аз си мисля, че директорите се сменят в зависимост от нивото, което минаваш  newsm78
По тая причина смених Мениджъра с Комуникатор. В резултат - болни животни, спряха посетителите -  нов ветеринар, по-скъпи реклами.... Сега ме е яд.

# 566

Твоят директор е роден мениджър ! Мотивацията и ефикасността на персонала са закон за него ! Той със сигурност знае как да извлече най-доброто от своя екип !

Ето какво пише на моя, ама всичко друго е гола вода.

Очевидно и друг път твоят директор е шмекерувал, но ще съумее ли да укрие за дълго нелегалните сделки от WAF ?

Твоят директор има бегли познания в комуникациите и може би ще може да следи създаването на брошурите за твоя зоопарк, но трудно би ръководил истинска рекламна кампания.

Намаляване на разходите и подобряване на производството са съвсем чужди за твоя директор понятия...

Mr. Green явно сме попаднали на един и същ  Mr. Green

# 567
  • София
Ей го и моят директор...чудя се дали да го сменям скоро или не....за сега май не виждам смисъл...
със специалност управление е....това, което е в зеленото....

Твоят директор има известно понятие от мениджмънт и дори това да не е неговата специалност, той съумява да запази мотивацията на служителите.

Намаляване на разходите и подобряване на производството са ключови думи за твоя директор. Той знае как най-добре да подобри производителността на твоя зоопарк.

А Флориан нищо не направи днес...при все сърцата на клетката му....

# 568
  • Sofia
Линийките гледайте, недейте се водете по това което пише.  Grinning
И моя предния ветеринар беше рядка перла, но явно не е бил от най-редките.  Mr. Green
Ако наистина е добър не трябва да имате нито едно болно животно.
Аз по-напред споделих за гледачите, поддръжката и охраната по колко ще назначавам...вече и моите са около 100-тина.

# 569
Аз лично имам 8 добри гледача и все още търся и няколко които подменям всеки ден в търсене на още добри , но колко общо гледача  трябва да имам не знам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт