Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Чочка добре дошла в групата на зоопарковете  Heart Eyes Май призаджийте се преместихме и тук  Mr. Green
За ветиринаря сменяй го и пускай одит. Като попаднеш на читав няма да имаш болни. Моя успява по 3-4 дни да задържи без болни. Но не само ветиринаря е важен, а и гледачите. Като пускаш одити гледай и тях. Аз назначавам всички възможни гледачи, пускам одит и всички некадърници ги уволнявам и така всеки ден, докато попадна на читави.
Аз днес имам 13 новородени, продадох ги на WAF и ми останаха още 2ве до 200. Утре се надявам да мина 23 ниво.

# 616
Цоп и аз тука.Как не съм видяла темата?Притежател съм на миниферма от около месец,но животните ми нещо са все болни. Rolling EyesНямам време да чета цялата тема и ще съм много благодарна ако някой по-вещ в занаята ми каже на какво се дължи Rolling Eyes
Иначе ако искате и на мен ми кликнете де  Mr. Green

Цитат на: GIBEL
Гледачи да са ниво е  по-важно от доктора. От доктора зависи само колко време ще стои животното в болницата. Събери лол за одит, наеми поне 10 кандидати и пусни одита. Който не става - разкарай го и остави "зелените".  Същото може да направиш и с другите кандидати преди да пуснеш одита. Цената на всеки втори одит се умножава по 2 в един ден, за това пускай само по един. Дръжте винаги ЛОЛ'с сума равна на 2 пъти разходите ви за ден(справка банкова сметка). Ще ви спести някой дребни нещица

# 617
Момичета, от 3-4 дни сайта много взе да ми бави при зареждането на чактата на зоо-то - чакам по 3-4минути дикато ми се активира ръчичката да мига да цъкам по разните зони и магазини и т.н., иначе уж самия интернет си ми е горе-долу добре - други сайтове ми ги зарежда бързо. Някой има ли го този проблем???
Питам ви, защото мъжът ми смята, че  е от самия сайт, а не например, че И-нет браузъра ми нещо се е прецакал  newsm78

# 618
  • Пловдив
в тях си е проблема, и на мен само те ми бавят, обикновено си слагам сърцата през магазини, а храната си я купувам от служители. Но като има мисии, няма как да си купя животни от друго място, освен от картата  Rolling Eyes

# 619
  • Варна
освен ако нямаш активиран премиум акаунт тогава отстрани има и раздел Животни Wink ама не ми се харчат пари за глупости,че се олях вече с Травиан , а сега и с това малко навътре ще ми дойде  Blush

# 620
  • София
мен не ми е мн бавно....да не би международният ви нет да е зле?

а искам да питам как са ви цените за стоките като зареждате магазините...и какви са отстъпките?

# 621
  • Варна
Angel_Dust мисля че зависи колко е добър продавача в Преговорите

# 622
  • София
,че се олях вече с Травиан ,

с кое  с кое....... Sunglasses

Аз да си кажа, че още си вися на 17-то  Whistling Баси зациклянето Crazy

# 623
Аз пък съм на 9-то от 2 седмици вече,ама как да събера 57 000 лол за миниколодрум като пръстите на ръцете са ми адски широки??? Confused
Ще дам на свекърва ми да поиграе малко,че да спести някой лев. Поне в това много я бива  Mr. Green

# 624
Аз днес минах нивото с репутацията и стигнах до онва дето не трябва да имаш болни Simple Smile Всичките ми услвия са изпълнени само трябва да изчистя лечебницата Simple Smile

# 625
От сайта си е. Едва зарежда (играя на 4-те им игри).
Чочка - аз съм на 9-то от месец  Laughing
Търпението е мъдрост. Ще го минеш.

# 626
Утре ми е слънчево, пуснах реклама, сърцата на паркинга, намалих билетите...дано да успея да направя 5000 посетителя. Засега около 3500 съм правила без проблем и не знам дали ще мога да наваксам 1500 с реклама newsm78

# 627
  • Варна, а по празниците в Ямбол
след като сложих 3 сърца вчера на Едмонт, днес откривам това:

Към обяд, посетител на име Alexpetkov започна да дразни Прасето Едмонд с историите си за сочни наденички и барбекю...
Не след дълго прасето избяга, тичайки с пълна сила, и започна да блъска минувачите докато накрая не се скри в калта на ограждението за патици!
Целият този ужас се отрази на посетителите, които в резултат купуваха два пъти по-малко в магазините ти...
Благодаря, Alexpetkov !

bowuu bowuu bowuu
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green

# 628
  • София
  А този Alexpetkov е един от играчите, защо са го взели на подбив не знам Shocked
Много често го пускат това.
Моето прасе или го няма или е голям мързел, защото нищо не е правил до сега Crossing Arms

# 629
  А този Alexpetkov е един от играчите,
и съпруг на една от нашите мами  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт