Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 144
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Значи всеки да пуска както сметне за добре, аз съм питала и знам със сигурност, че реклами се пускат по гореописания от мен начин, от там на сетне всеки сам си преценя.  Grinning

# 91
И при вас ли на първия ден нямаше никакви посещения

# 92
И при вас ли на първия ден нямаше никакви посещения
Да, споко от утре ще започнат да ти се отчитат Peace

# 93
  • София
Помощ - изчезна ми акаунта. Имах заредени и мондози #2gunfire

# 94
Заповядайте и при мен  Hug

# 95
  • Sofia
Е, как така ти изчезна?
Не можеш да се логнеш ли?

# 96
  • София
Е, как така ти изчезна?

Да, не ми приема паролата,а ми дава все едно се посещавам.
Намерих си потвърждението от мондозгейм с което съм се регистрирала и пробвах и от там- не става. Като дам забравена парола и си напиша мейла и ми дава, че не открива акаунт с такъв мейл- ужас.
Писах им, но не ми отговарят. А толкова мондози съм вложила, и имах и неизхарчени дори. Дано успеят нещо да направят.

# 97
Е, как така ти изчезна?

Да, не ми приема паролата,а ми дава все едно се посещавам.
Намерих си потвърждението от мондозгейм с което съм се регистрирала и пробвах и от там- не става. Като дам забравена парола и си напиша мейла и ми дава, че не открива акаунт с такъв мейл- ужас.
Писах им, но не ми отговарят. А толкова мондози съм вложила, и имах и неизхарчени дори. Дано успеят нещо да направят.

Споко, много са коректни така че ще те оправят!
А Мондолиян е на работа от 9, така че със сигурност когато е на линия ще ти пише  Naughty
А ти си изтрий за всеки случай бисквитките!

# 98
  • София
Не е от бисквитките, но съм ги изтрила за всеки случай.
Сега отговори Мондолиан, че ми бил блокиран акаунта  ooooh! newsm78 но по-късно щял да разбере защо.
Ужас, дано да ми го пуснат. Не може без предупреждение така и хоп - няма акаунт, все пак пари съм дала и ще е много тъпо да ми отиде всичко на кино.  Дано успее Мондолиан да направи нещо.

# 99
  • Пловдив
и на моя приятел така миналата седмица му го блокираха - пък да речеш той нито мондоси имаше, нито беше много развит - до 9 ниво беше. И сега пак се регна, защото при него не е голям проблем, дано теб те оправят  Peace

# 100
  • София
и на моя приятел така миналата седмица му го блокираха - пък да речеш той нито мондоси имаше, нито беше много развит - до 9 ниво беше. И сега пак се регна, защото при него не е голям проблем, дано теб те оправят  Peace
А той писа ли на Мондолиан?

Тъкмо се бях запалила и сега такъв номер да ми спретнат...

# 101
  • Пловдив
ми не, на никой не сме писали, понеже не беше кой-знае какъв проблем, но щом са ти обещали да проверят, значи вероятно и те не знаят, което би могло да означава някаква грешка... надявам се  Rolling Eyes

# 102
Има ли нещо нередно да си правила или да си се възползвала приметрно от някой бъг и заради това да са ти блокирали акаунта  newsm78
Защото ако няма, не виждам причина да не ти го пуснат, че даже и ще те компенсират заради причиненото неудобство  Wink Hug

# 103
А той писа ли на Мондолиан?

Тъкмо се бях запалила и сега такъв номер да ми спретнат...
Не се безпокой ще ти го пуснат. Имаше и други подобни случай описани из форума, но като пишат на Монди и им ги оправят. дори имаше един наскоро , при който дошло прасето, но като отвориш клетката го няма. Потребителя писа на Монди и веднага оправиха проблема.
Стискам ти палци всичко да е наред  Hug Praynig
Аз днес имах 8 новородени. Вчера наредх всички сърца по клетките Simple Smile Трябват ми още две Simple Smile

# 104
  • София
Има ли нещо нередно да си правила или да си се възползвала приметрно от някой бъг и заради това да са ти блокирали акаунта  newsm78
Ами мисля, че нищо нередно не съм правила  newsm78, а от бъг не съм се възползвала.
Чудя се дали не е възможно някой друг да ми е ползвал линка -нали сега събирам посещения за метри с лодката  newsm78 Знам ли и аз. Ако някой е злоупотребил така дали ще може да се установи  newsm78

estrela  дано си права   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт