Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 139
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Има ли нещо нередно да си правила или да си се възползвала приметрно от някой бъг и заради това да са ти блокирали акаунта  newsm78
Ами мисля, че нищо нередно не съм правила  newsm78, а от бъг не съм се възползвала.
Чудя се дали не е възможно някой друг да ми е ползвал линка -нали сега събирам посещения за метри с лодката  newsm78 Знам ли и аз. Ако някой е злоупотребил така дали ще може да се установи  newsm78

estrela  дано си права   bouquet
Това няма как да стане, нали само ти си знаеш паролата. А и от къде някой ще знае, че точно в този момент имаш даредени мондози. Аз бях заредила 10 мондоз и си седяха така близо седмица преди да ги ползвам и никой не ми хакна акаунта. Виж ако си си дала на някой паролата, вече може и да стане.
Сигурна съм, че ще го оправят  Hug

# 106
Запис в новата тема. Някой разходи ли се вече няколко метра ?

# 107
  • Sofia
Имам 10 новородени, минах го това ниво най на края, проработи ми тактиката.  Grinning
Jutoo, на колко метра си с лодката в момента или когато последно успя да си влезнеш в акаунта?

# 108
Имам 10 новородени, минах го това ниво най на края, проработи ми тактиката.  Grinning
Jutoo, на колко метра си с лодката в момента или когато последно успя да си влезнеш в акаунта?

Валерия я кажи каква ти е такитиката Simple Smile А колко животни имаш?

# 109

Моля те, кажи каква е  Simple Smile

Аз първо бях решила да купувам повече животни, но не забелязах особено увеличение в броя новородени. Слагах сърца, никаква работа не свършиха. В някои дни просто имам повече новородени без нищо да съм правила, а в други и сърца като слагам имам по 4-5. Последно измислих да вдигам нивата на клетките, за да са по-щастливи животните, но е доста скъпо и ще стане бавно докаго ги ъпгрейдна всичките.

# 110
  • Sofia
260 са ми животните, но вчера са били 245 тъй като 15 днес купих, а тактиката е лошо време, сърцата на клетки където имате повече от 2 вида животни за предпочитане е с по 4 вида да са и да са доволни, не болни и нещастни.
Днес подобрих зоо-магазина, обучих пак продавача, сложих 3 сърца да видим утре дали ще има 100 продадени, а дано.  Grinning

# 111
  • София
Монди ми писа, че ще ми пуснат акаунта малко по-късно  Simple Smile
А колко метра имам - към 200 май някъде  newsm78

# 112
  • Sofia

Е, защо са ти го затворили, не каза ли, много странно.

# 113

Е, защо са ти го затворили, не каза ли, много странно.

Мдааа супер странно, каква е била причината  newsm78

Valeria,
честито ти 18 ниво   Hug
Мерси много, че споделяш тактиката си, ама определено и животинките ти в зоото са страшно много, направо не виждам кога моите ще догонят твоя брой, че да мина и аз това пусто 17 ниво, а ако успея преди мъжо ще има да черпя  Hands Clap

# 114
Следващата награда е 20% повече продажби в продължение на 3 дни  Grinning

# 115
Следващата награда е 20% повече продажби в продължение на 3 дни  Grinning
Ето още една хубава и примамлива наградка Simple Smile Ама аз имам още доста до нея, сега съм едва на 70м

# 116
  • Пловдив
Значи:
1-2 (10м) безплатно животно
2-3 (40м) безплатно обучение на служител
3-4 (100м) безплатна реклама
4-5 (...м) +20% върху продажбите за 3 дни
5-6 (...м) ...

а аз имам само 37 метра  Mr. Green

# 117
Значи:
1-2 (10м) безплатно животно
4-5 (...м) +20% върху продажбите за 3 дни
5-6 (...м) ...

а аз имам само 37 метра  Mr. Green

5-6 две безплатни много разпространени животни  Mr. Green

# 118
  • Sofia
Значи:
4-5 (200м) +20% върху продажбите за 3 дни
Mr. Green
Бавно, но славно казали хората, а и цялото време на света имаш, за да изпълниш мисията.  Laughing

# 119
  • Пловдив
 #Crazy  ooooh! това е нереално направоо... Поне 5-6 ще ме стимулира, нищо, че не зависи кой-знае колко от мен  Laughing Ще пробвам тактиката за новородени при конете, ще ги подобря и ще им нареждам сърца, дано и при мен проработи. Между другото днес имам 777 посетителя  Flutter
1-2 (10м) безплатно животно (от разпространените)
4-5 (200м) +20% върху продажбите за 3 дни
5-6 (...м) две безплатни животни (от разпространените)

Общи условия

Активация на акаунт