Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Аз си мислех в началото, че се падат произволни играчи, но сега като гледам Алекс Петков наистина най-често го срещам. Сега като се замисля може би него са го сложили на точно това събитие, ще прегледам форума. Аз веднъж имах едно с боата Саша и беше с oldkozel Laughing

# 631
  • София
Да, това събитие си е само с него Simple Smile))
Явно защото е доста активен играч - бъзик да става Simple Smile))

# 632
  • Пловдив
момичета, не знам какво става  newsm78 влизам сега в зоото и гледам - нямат храна животинките и два хомяка са ми умрели... че са умрели - добре, ама не мога да си обясня защо нямат храна, при положение, че вчера им заредих за 3 дни да си имат  newsm78 а не пише нищо при новините да се е развалила или нещо друго, всъщност нямам нито една новина... но и това не е най-големия проблем - проблемът е, че не ми позволява да купя нова храна... просто не дава и сега целия магазин ми е на 0 храна и всички животни са гладни и току-виж до утре погинали  Cry

Какво да правя??

# 633
  • София
Не знам...сутринтта и в техният форум някой се оплака от това...пиши и ти...но пък събота-неделя, не знам някой ще оправи ли проблема...но явно е някакъв бъг....

# 634
Сега ми отговориха , че има бъг и работят по проблема. Не купувайте нищо за сега , че взима парите и нищо не дава.
Аз викам да си построя клетка ... давам 6000 лол , то си ги взима , а клетка няма и така три пъти. Сега няма клетка и лол няма ... бясна съм. Дано поне възстановят загубите.

# 635
  • Варна
unchita и при мен е така! и на мен са ми умрели два хомяка,нямам никаква храна и не ми дава да купувам  newsm78 всичко друго си работи   Rolling Eyes
за сметка натова имам бронзов медал - живели са по-дълго от нормалното  Sunglasses

# 636
Имам сребро за умрял броненосец. При покупките всичко ми е наред. Сигурно са го оправили.

# 637
  • София
Сега пък мондо изобщо спря да се отваря - ни игри, ни форуми...никой....
иначе аз си пазарувах без проблем днес....
а и моите двата хомяка умрели днес Simple Smile))
и имам бронз за продадени сандвичи Simple Smile))

# 638
Опитай пак.
Такъв си им е сайтът от край време  Close

# 639
  • Варна
ENGLISH
Server under maintenance.
Our system is currently undergoing an update to bring you more quality service.

We apologize for this temporary inconvenience.

Our system will open again when maintenance is over.

Thank you for your understanding.

# 640
  • Пловдив
значи може и смъртта на хомяците да е към бъга... малко вероятно е да сме купили всички в един ден хомяци  Laughing, но не е изклюмено. Е, поне знаем, че като сме много, 100% ще ни обърнат внимание  Hug
Дано само е по-скоро

# 641
  • София
Опитай пак.
Такъв си им е сайтът от край време  Close

не, нещо са го спряли най-вероятно оправят бъга...

# 642
katyadjin, какво да кажа...тоя човек аз си мисля, че спи до мен нощем, а той все по зоотата на хората ходи  Crazy   Но в моето не припарва, защо ли  newsm66 

ketito, всичките по активните играчи имат събития свързани с тях  Wink И явно Алекс е най-активен  Laughing

Явно в момента правят нещо мондо. Аз тая сутрин храних купувах, нямах проблеми...поне не съм забелязала де  Crazy
Имам събитие със Саша - влизала в чантите на хората и ги плашила Sad

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 13:29 от val_stef

# 643
Мале колко съм пристрастена към тия Мондо игри  ooooh! мине не мине все цъкам да видя дали са ги пуснали и яко ме е яд че не мога да вляза  #Cussing out

# 644
И аз си имам фермичка.Не е голяма изненада де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт