Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 172
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
В София времето е ...

Понеделник - дъжд
Вторник - дъжд
Сряда - слънчев
Четвъртък - ясен
Петък - ясен

Феите са во веки с мен , ако ви трябва прогноза свиркайте  Wink

малии  ooooh! аз утре щях да чакам 2000 посетителя, благодаря и аз за безплатната прогноза   bouquet

хубаво ще е който прави новата темичка, освен линковете ни, нивата и наградите на разходка с лодка, да сложи и тея работи - при хубаво време кое върви и при лошо кое върви  Heart Eyes

# 706
Минах нивото със здравите животни  Mr. Green Много лесно стана за един ден. Сложих 3 сърца на Лечебницата и 3 сърца на Гледачите и резултата дойде веднага. Сега стигнах на 5000 посетители Simple Smile Но тази седмица ми е цялата слъънчева и направих пак една малка стратегия да видим дали ще стане Simple Smile

# 707
  • София
Ей, днес в мойто зоо само хубави неща. Дойде боата Саша  Simple Smile, направих и вече и клетката.
Спечелих 2-ро место на едно състезание и наградата е 10 000 лол - вече са похарчени  Mr. Green
И нямам нито едно болно животно - това незнам от кога не ми се беше случвало  Simple Smile

Разходката с лодка напредва бавно, но пък напредва. Сега е наред едно зареждане на магазин безплатно, но мисля като си вдигна на 4-то ниво сандвичите и тогава да заредя до горе  Wink

Ще вдигна и цената на билетите, но няма да пускам одит, че ми омръзна вече всеки ден одити.

# 708
Една малко кофти новина:

Ниво 49
Трябва да притежавате Дървото на феите

Но от друга страна сега се зачетох, че от разходката с лодка може да се получи безплатен абонамент. Не ми стана ясно дали е накрая на самата разходка или преди това. Но в крайна сметка бих препоръчала на тези, които не искат да плащат да си разпространяват активно линковете, за да могат да минат това ниво като стигнат до него.

Естрела, браво, но и ти голям късмет имаш с това време. Аз имам само един слънчев ден в прогнозата (утре) и честно казано се съмнявам, че ще успея да стигна 8000.

# 709
Бухтичка аз съм в Лондон и сега при мен е лято  Mr. Green До края на седмицата ще е все слънчево  Heart EyesЧак не мога да повярвам Simple Smile

# 710
Е то и при мен е лято, ама...честно казано понякога имам чувството, че напълно случайно я правят тази прогноза, миналата зима имах доста слънце например Crazy

И прочетох за разходката, като я завършиш получаваш 2 месеца премиум. Та ако някой стигне до там да не си го ползва, а да чака нивото по-добре, това мога да ви кажа.

# 711
Cherish и аз съм там още,даже с 88 животни Simple Smile  но имам по 1000 посетителя, не знам защо така се получава при тебе newsm78 слагаш ли сърца? аз слагам ту на паркинга, на касата, на магазините, на Едмонд, редувам ги...

Virginity, Едмонт обаче го няма при мен - може би затова са ми по-малко посетителите, не ще и не ще да дойде и това се е...

ESTRELA, браво на теб!!!

Незнам как я правят тази прогноза, но на мен лятото и зимата не ми се различават много-много

# 712
Virginity, Едмонт обаче го няма при мен - може би затова са ми по-малко посетителите, не ще и не ще да дойде и това се е...

Изобщо не е проблема, че нямаш прасе  Wink  Аз имам прасе и никога нищо не е правило и една новина нямам от него  Naughty
По скоро се замисли над цената на билетите ти. При условие, че си само с една зона и за бройката животни която имаш тая цена е прекалено висока  Peace  Аз бях на 6 лола много дълго време Wink

# 713
  • Варна
12.01.2009
Данъчната служба откри грешка в твоя полза. Твоят данъчен инспектор дойде да ти върне с нежелание сумата от 10 000 LOL.
 Mr. Green

# 714

Изобщо не е проблема, че нямаш прасе  Wink  Аз имам прасе и никога нищо не е правило и една новина нямам от него  Naughty
По скоро се замисли над цената на билетите ти. При условие, че си само с една зона и за бройката животни която имаш тая цена е прекалено висока  Peace  Аз бях на 6 лола много дълго време Wink

Val, ами незнам и аз бях на 6 лоло много време,но правих супер мижав приход така и я качих я колкото да пробвам и да ти кажа не забелязвам да е спаднал броя на посетителите - ще взема да пусна един одит да видим

Сега разгледах зоо-то на Virginity ,тя има информация и построени зони за отдих, а аз - не - сега и това ще направя, пък да видим

Virginity , браво, голям късмет!!! Grinning
А колко ти е цената на билета?

# 715
Ами тогава първо построй това онова, изчакай няколко дена да видиш дали ще мръднат нещата и ако не, чак тогава пусни одит да не се набутваш излишно  Peace

# 716
val_stef , благодаря ти много за съвета!   bouquet

Сега построих зоните за отдих и инфото и ще чакам да видим ще има ли ефект

# 717
О val_stef аз имам и Едмонд и Саша и Флориан, но скоро нищо не са правили  Mr. Green Седят и мързелуват  Mr. Green
Хахаха а аз се чудех какво да подобря и подобрих тоалетните на 3то ниво Simple Smile И сега станаха едни луксозни  Mr. Green

# 718
  • Пловдив
Една малко кофти новина:
Ниво 49
Трябва да притежавате Дървото на феите

наистина е кофти, сигурно това е от последните нива и вече няма какво да измислят... едва ли ще има голяма нужда от феи в последните нива. Дано не са 50, но при положение, че си построил и купил всичко, не знам какво може да се направи - освен да те пуснат на нова карта и да правиш верига "зоопарци"  Rolling Eyes

и моят Едмонт нищо не прави, даже не съм сигурна дали искам саша и флориан - само да ми плашат клиентите  Crossing Arms

# 719
Аа, спокойно, 50-то ниво хич не е последно.

Ниво 50 Трябва да получиш златен медал за......
Ниво 51  Трябва да ти се родят.....   

Общи условия

Активация на акаунт