Отговори
# 90
кажете ми как да организираме подписка, защото да не стане 5 майки си приказвали в един форум

# 91
На "Сдружението" не разчитам ,колко пъти поставям въпроса ,темите се затварят

Е те явно са само настоящи майки и нещата ги устройват напълно, пък ние бъдещите да се оправяме както можем. Нищо, че без нашите подписи в петицията сигурно нищо нямаше да постигнат. Много жалко, разочарована съм от тях.
искам да попитам истина ли е 4е ако съм излязла в болничен на 07.12 съм в заварено положение и ще се вземат само 6 мес назад.Къде в законопроекта мога да го видя,трябва да съм на 100% сигурна.
А отнсно завареното положение съм абсолютно съгласна с вас.Стана така че едните "мошеннички"(родилите през последните месеци на 2008) ще взимат от другите.

# 92
  • Варна
Аз да потвърдя инфото че ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА не са в почивка само се сменят водещите,а също така мисля че МИЛЕН ЦВЕТКОВ също ще ни обърне внимание. Аз се опитах да си задам въпросите в темата за 410 дни мисията е жъзможна и просто всички се направиха че не са ми прочели поста,глас в пустиня както се казва,след като писах настоятелно още няколко пъти за това че не е честно спрямо нас вече бременните,пак не ми отговори никй но имаше нещо от сорта незнам защо има майки мошеннички които се опитват все още да ни вземат парите на нас честно плащащите си години наред   #Cussing out   #Cussing out   #Cussing out  А без нашите хиляди подписи дали щеше да се приеме тоя закон а?

# 93
не се страхувайте от тази дума "дискриминация "точно си е на място

# 94
Ами тогава, защо само се ползават само от облагите на новия закон, щом няма да се преизчисляват дните от 315 до 410, ясно е че нещата куцат, затова казах да се включат и майки юристки

няма да има прези4исление за6тото им е много работа.Имай предвид 4е тези които са си пла6тали редовно даже 6те са на по голяма сметка от преиз4исление за6тото последните 6 месеца на който им е из4ислено е по малко от предходните.Това идва от там 4е са прекарвали пове4е време в отпуски,било платени и не платени,болни4ни и какво ли о6те не.За6тото след 6 месец бремеността става наистина бреме,колкото и да е лека.А тези който нямат пък 12 месеца нали се се6та6 4е какво тогава трябва да им искат пари даже а не да доддават.Според мен то4но заради това има заварено положение без преи4исление.Някой са облагодетелствени то4но заради това да не изникне 4е са дискриминирани,за6тото към момента и те са по май4инство
Дискриминация е ако не са заварени.За6тото май4инството е белег на дадена група.И ако за едните важи 12 месеца а за другите в съ6тия момент 9 това е дискриминация.Разбира6 ли об6т белег на дадена група,а да се разделят е дискриминация.Докато бремените в момента са бремени а не по май4инство.Май4инство и бременост са две групи хора,следователно няма дискриминация.

# 95
Искам също да отбележа, че има и доста млади майки, които няма как да съберат са събрали 1 година стаж. Освен това, в случай че някой не е наясно, на много места не правят договори (или поне не на всичките си служители)!!!

# 96
Добре дайте да се разпределим кой къде да пише, или по телефона да се обадим, в Господари на ефира, Часът на Милен Цветков, Мартин Карбовски и пак питам ще има ли майки от София, които да застанат пред камера и да обяснят проблема

# 97
Сайта на Милен Цветков е: 4asat.com
Някои измисли ли вече какво да напишем?

# 98
момичета предлагам гладна стачка пред парламента в понеделник за няколко часа

# 99
моля ви мами от София съгласете се!!!!!!!

# 100
да права си но нека формулираме нещата така че да не ни запушат устите по най-лесния начин

# 101
Обадете се направо в телевизиите и то в новините, не в предаванията.
И Господарите и Карбовски снимат месеци по-рано преди излъчването.
Има достатъчно големи медии с достатъчно гледаеми новини.

# 102
момичета аз съм за,но не мога да дойда за подкрепа защото докторите не ми дават да ставам Close трябва да лежа!!!!!!!!!аз също съм прецакана имам 6 месеца стаж,преди това никога не съм работила и съм била студентка!!!!!!!!!!

# 103
 GALQ79  Ами равнопоставеност м/ду бременните в момента къде е ?
Нали в връзка с това писах по-горе

# 104
Момичета писах до часът на мама и отделно на едната от водещите , надявам се искренно да ни обърне някой внимание.

Общи условия

Активация на акаунт