Отговори
# 660
Нищо не би трябвало да приключи докато има недоволни хора та нали ние сме тази държава ,докога ще ни ограбват и обиждат!?Трябва да продължаваме да даваме гласност докато ни чуят. NaughtyСтава въпрос за нашите бебчета,защо те да страдат затова ,че политиците пак са намерили начин да гушнат някой лев и то на гърба на всички тези бебенца baby_neutral,които съвсем скоро ще се появят на бял свят. #Cussing out

# 661
Да ,а за всички бременни с близначета и майки студентки наистина много се радвам браво майчета!  bouquet Peace

# 662
Искам да ви цитирам един притеснен дядо подписан в петицията:"Ще ставам дeдо на близнаци и се чудa кой политик да зема за баба,за да ги издържа,защото дъщерята a студентка,а зетя не изнемогва!!! "

# 663
Dena, това което си цитирала само показва колко изнемощели са вече хората. И аз подрепям на майките да се даде възможност за Ин-Витро, само аз и семейството ми знаем и ги разбираме какво е да чакаш бебчето, а то да не идва - времето е дълго и много болезнено. Аз имах тази радост да съм бременна в момента, защо това право да нямат и още 270 000 семейства като моето. Що за хора сме си избрали за пореден път да ни управляват? Аз съм с две ръце  на следващите избори и ние да проявим неуважение и неразбиране и да не дадем своя вот за измамниците и пълнигушите, които от 19 години насам са си едни и същи тъпи лица.

А иначе за прословутото заварено положение, аз съм ЗА всяка дискриминирана майка да съди държавата по закона за Дискриминацията, нищо против никого, но защо за едни да важи едно, а за други друго. Кои са те, че да правят избор вместо мен? Аз работя вече 10 години и съм дала на държавата толкова много пари за фонд Общо заболяване и Майчинство, че с тях мога да отгледам цял футболен отбор деца. Ами съпруга ми, ако добавя и неговите парички, правим дерби  Simple Smile

# 664
Петицията върви много успешно, от вчера гласовете са се удвоили, дано да продължи така и да има желания ефект

# 665
Петицията върви много успешно, от вчера гласовете са се удвоили, дано да продължи така и да има желания ефект

няма да се даваме  Hug  благодарим на Клеопатра .

# 666
Имам един въпрос, който ме тормози от няколко дни. Може и да е глупав, но все пак.
Откъде се гледа този трудов стаж? В моята трудова книжка не е отбелязан целия ми трудов стаж, та не съм напълно сигурна колко е точно...

# 667
Имам един въпрос, който ме тормози от няколко дни. Може и да е глупав, но все пак.
Откъде се гледа този трудов стаж? В моята трудова книжка не е отбелязан целия ми трудов стаж, та не съм напълно сигурна колко е точно...

Ти в момента работиш  ли, ако работиш би трябвало на фиша за заплатата да ти излиза и колко стаж имаш

# 668
На фиша пише стажа ми в настоящата фирма  newsm78
Мисля, че има опция да търся стари работодатели да ми нанасят стажа в трудовата книжка, но незнам дали е необходимо.

# 669
На фиша пише стажа ми в настоящата фирма  newsm78
Мисля, че има опция да търся стари работодатели да ми нанасят стажа в трудовата книжка, но незнам дали е необходимо.

на сайта на нои само , че ти е необходим идентификационен код, който се взима лично от теб от нои, след предварително подадена молба .

# 670
Момичета,  гледате ли Слави???

# 671
 newsm78 не съм нещо важно ли беше??????

# 672
Все пак май има и добри новини:
http://www.focus-news.net/?id=n1097143
Държавна помощ от 100 лева ще получават всяко дете, което не е записано в общинска детска градина, поради липса на места. Това решиха депутатите при гласуването на Бюджет – 2009 година, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Тези помощи са вид ваучери, които ще се получават за плащане таксата за частна детска градина, ако детето не е записано в общинска.
...
От така написания текст не става ясно:
1. дали тази помощ ще се получава всеки месец или еднократно. (нали се сещате ако е еднократно каква подигравка е това)
2. от къде ще се получават ваучерите (ако е от общината по местоживеене, представяте ли си какви опашки ще се извиват и как работещите майки всеки месец ще трябва да излизат 1 ден отпуск, за да вземат ваучерите).

# 673
newsm78 не съм нещо важно ли беше??????

дават за  ин витро  проблема в народното събрание.Антония Първанова му беше гост. Как ги постви по местата  Слави наред всички  Joy Ще му пишем и ние !!!  Аз съм възмутена ,те не приеха и този закон , подиграха се и с онези майки, които въпреки, че плащат данъци в тази държава нямат право на ин витро от тази държава.

# 674
и аз чудя се дали да му пиша и да му обясня за  новата петиция

Общи условия

Активация на акаунт