Отговори
# 840
Напротив исканИто ни няма да бъде уважено заради такива като теб на които разчитат депутатите ни.

Винаги съм си мислила, че човек първо трябва да се научи къде се слагат запетайки и после чак да ражда деца... Shocked Crazy

# 841
Ти си готова за депутат и на тях не им изнася да се раждат деца.Независимо по какви причини.

# 842
Бременни да, но 45 дни преди термин .. Т.е. вече в отпуск по майчинство..

Ииии сега какво ..
Ако се напъна и забременя до края на годината.. обаче - прегледът ще установи това поне 2-3 седмици след случката, значи ще е след началото на новата година.. А реално аз ще съм бременна преди това..
Защо пък тогава законът няма да ме хваща  Crossing Arms

хахаха , а бе не бъдете толкова елементарни  , моля . каквоп значи бременна във майчинство и бременна не в  майчинство.ГОВОРИМЕ ЗА ЕДНА СОЦИАЛНА ГРУПА. това е !!!не искам да водя спор и с теб .не ме интересува, напъни се когато искаш.хайде това са много елементарни тези.

# 843
Добре де напъни се ти ..
Малко биология - само факти Simple Smile
Нали съм бременна в момента в който сперматозоидът опложда яйцеклетката? Но това се установява 2-3 седмици (поне) по-късно..
Значи ако забременя на връх нова година Simple Smile на 31 декември не можеееееееее..
Ама ако съм забременяла днеска и случайно на прегледа на 31 поседнощ се види точка - значи ме лови закона Simple Smile

Изобщо не ви е равнопоставено искането! Къде е равноправието за всички, забременели от 15 декември до 31 януари!
Защо така не защитавате тези жени  Rolling Eyes

# 844
Напротив исканИто ни няма да бъде уважено заради такива като теб на които разчитат депутатите ни.

Винаги съм си мислила, че човек първо трябва да се научи къде се слагат запетайки и после чак да ражда деца... Shocked Crazy
Joy   какви запетайки скъпа???ти затова ли си влезнала в темата да прегледаш правописа??? Joy

# 845
Бременни да, но 45 дни преди термин .. Т.е. вече в отпуск по майчинство..

Ииии сега какво ..
Ако се напъна и забременя до края на годината.. обаче - прегледът ще установи това поне 2-3 седмици след случката, значи ще е след началото на новата година.. А реално аз ще съм бременна преди това..
Защо пък тогава законът няма да ме хваща  Crossing Arms

хахаха , а бе не бъдете толкова елементарни  , моля . каквоп значи бременна във майчинство и бременна не в  майчинство.ГОВОРИМЕ ЗА ЕДНА СОЦИАЛНА ГРУПА. това е !!!не искам да водя спор и с теб .не ме интересува, напъни се когато искаш.хайде това са много елементарни тези.

ooooh!  Абе то се вижда кой е елементарен - хайде стига с тая равнопоставеност, ставате смешни вече...   Tired 

# 846

Joy   какви запетайки скъпа???ти затова ли си влезнала в темата да прегледаш правописа??? Joy

По принцип се използат главни букви за начало на изречението..
Наистина малко по-грамотно пишете, след като сте тръгнали да се борите с вятърни мелници Simple Smile

# 847
  • Sofia

Ами точно това е проблема - вие говорите за една социална група, а законът третира друга таква. Законът е за тези, които вече са в отпуск по бременност или майчинство. Законът не е задължен да включи тези, които не са. Всякакви допълнения от този род ще бъдат компромис в закона (в което няма нищо лошо де, нека се прояви разбиране в случая).
Но разбирате ли, тезите ви са важни иначе просто ви оборват както се получи в БТВ. Извинявам се, че го казвам, но бъдещата майка, която се включи по телефона я обориха отвсякъде. Подгответе се по-добре и хайде най-после се консултирайте с юрист (между другото беше предложена много компетентна подкрепа в този форум и щеше да е много добре, ако се бяхте вслушали вместо да се карате на жената).

# 848
това за главните букви все едно не съм го видяла. не можеш да ме впечатлиш , няма и на какво да ме научиш.малко съм си полегнала и не ми се натиска шифт бутона. ок?? дано да е бил задоволителен отговора. ако сме смешни , какво търсите тук ? толкова ли ви е трагично на вас, та си търсите веселие. и това къде ще се консултираме ние нали не мислите, че ще коментираме тук и с вас . не ни мислете за кифли. коментара относно бтв- до колкото всички видяхме  господина зам. министър повтаряше като папагал едно и също, за да отхвърли от общественото внимание проблема за дискриминацията, която очевидно е на лице и за която г-н аданов лаконично отговори , че е била спорна, но и той самия сякаш не беше много сигурен или искаше да хвърли сянка и да затвори тази врата. не мисля, че водещата беше на страната на  зам-министъра, какво ще кажете??? и за финал - хайде като не ви засяга тази тема не я кометирайте моля.

# 849
Това, че не приемате критика, не означава, че сте прави .. Ако си запушите усшите, звуците продължават да съществуват Simple Smile

И ми отговори моля, за всички забременели от 15 до 31 декември.. Те защо не се включват във вашата кампания?

# 850
хайде като не ви засяга тази тема не я кометирайте моля.

Как да не ме засяга - засяга ме... Искам второ дете, имам цели десет дни на разположение за да ме хване завареното положение според вашите искания... Нали не се бъркам?? Не трябва да има дискриминация, твърдо ЗА равнопоставеност...  Светнаха ме и за далаверата за фиктивното осигуряване... Ако сега не ме засяга, то няма кога да ме засегне...

П.С. Защо са пуснати две еднакви теми?? Въпрос на живот и смърт ли е?

# 851
хайде като не ви засяга тази тема не я кометирайте моля.

Как да не ме засяга - засяга ме... Искам второ дете, имам цели десет дни на разположение за да ме хване завареното положение според вашите искания... Нали не се бъркам?? Не трябва да има дискриминация, твърдо ЗА равнопоставеност...  Светнаха ме и за далаверата за фиктивното осигуряване... Ако сега не ме засяга, то няма кога да ме засегне...

П.С. Защо са пуснати две еднакви теми?? Въпрос на живот и смърт ли е?

хаххаха , а бе ти си много упорита. май верно си търсиш одушник . подозирам, че си избиваш комплексите без да се замисляш, че ние не сме ти кошчета за душевния боклук, който си събрала. потърси си в друга тема някой балък.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 01:35 от marrry

# 852
Искам да кажа на всички възмутени ,че фиктивно осигуряване ще продължи да има и след този закон.За което подкрепям бъдещите майки ,та нали после цял живот ще плащате на тази държава  на която не и пука за вас.

# 853
  • Варна
Искам да кажа на всички възмутени ,че фиктивно осигуряване ще продължи да има и след този закон.За което подкрепям бъдещите майки ,та нали после цял живот ще плащате на тази държава  на която не и пука за вас.

Ами тъй де - "Ще ви цакат ТЕ вас с топла бира!" , айде де!!!

# 854

Защо едни ще имат 410 дни майчинство.. а други са имали само 135 .. Нали всички деца са равни? Защо тогава не се доплати на всички деца това им отнето майчинство? Или на майките им тези пари не са им били нужни?

Защото едни са  карали 3 години казарма, други 1, а трети...
Много глупаво изказване! Извинявай, ама направо ме ядоса!!!

Общи условия

Активация на акаунт