Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 270
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Darima, най-вероятно доктор Паньова работи с Краси Попов. Имам удоволствието да го познавам лично. Наистина е чудесен професионалист и най-важното - много добър и загрижен човек. Така че - няма нищо лошо да се срещнете с него и да му зададеш ( предварително написани от теб ) въпроси  Peace

Аз се върнах вчера от коледно парти на фирмата...  Tired Гроги съм, а оня дивак не спира да реве - не мога да разбера защо всяка вечер трябва да заспива със сълзи на очи... Shocked
Иначе партито беше супер , само дето пътя общо беше 12часа, а манджата и пиенето 5 часа  Mr. Green . И Велинград хич не ми хареса  Crossing Arms . Даже имах огромното "удоволствие" да слушам Преслава, която пееше по потник ( валеше сняг) на площада  #Crazy

Утре сме на консултация. Да видим тоя месеца бебо дали ще е качил сантиметри. Миналия месец според измерванията не беше качил и милиметър - нещо не ми се верва, ама карай - туй да е проблема.

оффф, олях се....ама като не съм писала от дни и искам всичко да си споделя с вас   bouquet   bouquet

# 106
Благодаря на всички за отговорите,вече се чувствам по-уверена и със сигурност ще се срещна с човека!
Весели празници! Simple Smile

# 107
Петенце - относно пъпките и моето бебе ги има и аз мажа с фуксин и после с паста
ФУцидин, по препоръка на лекаря. вече около седмица го мажа и се е изчистил, ще продължа един два дни за профилактика, и на мен ми казаха че е стафилококова инфекция, не се трежови ще се махнат, така се чистели новородените.
Егишора аз за кърменето в родилното не мога да се оплача - дадоха ми го обясниха ми как да кърмя как де се изцеждам всеки ден идваха да гледат как го кърмя, незнам дали защото бях в вип стаята, при мен раждането беше кошмарно - 14 часа и и никой не ме поглеждаше при положение че други родилки за деня нямаше. Но както и да  е - да е жив и здрав Борис. А за коликите искам да попитам майките които са на хомеопатия - отзиви за капките Био Гайа и къде в Търново има аптека където продават хомеопатични лекарства.
Ако не успея да вляза следващите дни  - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ДЯДО КОЛЕДА ДА ВИ ДОНЕСЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ  santa2

# 108
buterfly за капките Био Гайа и на нас личната ни ги изписа, за когато дойдат коликите Mr. Green не сам ги вземала още, но каза, че мога да ги намеря в аптеки Марешки. А за хомеопатията и коликите, по-добре се обади на лекар хомеопат.

Някой знае ли за друг хомеопат във ВТ освен Хаджиев, не е лош като лекар, ама много е натоварен и не обръща вече достътчно внимание на всичките си пацеиент?
 А за кърменето в родилното, понеже съм второраждаща та сметнаха по презумпция, че на мен ми е ясно и не са ми досаждали твърде много, а така се случи че Дребен въпреки  4 ,400 си кг. стоя 24 часа под "палатка" с кислород защото му беше малко ниска сатурацията. Измачило се малко, милото, то не е да се провре 3 кг, а той Шишо  Laughing Първите 3 дни почти не плачеше, а само скимтеше, но сега му дойде гласа  Mr. Green
buterfly Дребен има същия модел пъпки, но пи Калциев глюконат 3 дни и те почти изчезнаха, не съм го мазала с нищо.

# 109
Как сте в това мокро време? Аз само се ядосвам- вкъщи постоянно си внасяме кал и чистя всеки ден, и това страшно ме депресира. От вчера имаме елха, но се оказа, че кръстачката ни е останала в предишната квартира и мъжът ми сега кове нова, че не ни се ходи до пазара да си купим. Дано да успее преди да тръгне на работа, иначе аз трябва да хвана чука, а тогава вече ще стане страшно.

Май само мрънкам, но днес нещо не съм на кеф. Поне купихме коледен подарък на Лъчко и може и да успеем да се подготвим до празника.

# 110
Нека тези светли празници
положат началото на
една година, в която здравето, щастието и
успеха са Наши постоянни спътници,
а радостта от тях – необозрима.

Весели коледни и новогодишни празници!!

# 111
  • някъде там
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, бъдете мноого щастливи вие и вашите семейства

и мнооого подаръци да ви донесе нощес дядо Коледа

# 112
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Искам да пожелая на всички пишещи и четящи тук, весели празници,безброй  прекрасни изненади и подаръци под елхата, много щастливи детски очички да святкат край вас   да сте здрави , щастливи и удовлетворени от делата си   Hug Весели Коледни и Новогодишни празници момичета! Най-сърдечни благопожелания за вас и вашите семейства Heart Eyes

# 113
Весела коледа на всички!
Момичета моля ви спешно ми трябва аптека днес.На гости сме ,а тази сутрин синчето ми се събуди със залепнали клепачи.Явно е прихванал конюктивит.Кажете къде има днес в Търново дежурна аптека.Моля ви Praynig

# 114
Съжалявам, че не мога да ти помогна със сигурна информация, но си мисля, че по главната улица все ще има някоя работеща аптека. Те са няколко на близко разстояние. Дано бързо се оправи детето  Hug

# 115
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!!

Нашите планове за гостуване в Бургас за празниците се провали, защото всички сме с кашлица, а малкия и хремав. Не ми се иска да рискувам с такова пътуване и си останахме вкъщи  Rolling Eyes

# 116

Честито Рождество Христово!!!

Желая на всички ви мир, любов, хармония и много споделени мигове с любимите хора!!!
 Убедена съм, че Дядо Коледа е сколасал да мине през всеки дом и е зарадвал вас и децата ви с очакваните подаръци.  santa2 Аз за моя най-очакван и желан подарък ще почакам още малко  newsm32

Ангелче, според мен Асклепий ще работи във всички случаи. Говоря за тази над нова болница, но и тази в Мола ще е отворена на 100%. Дано всичко се размине бързичко и детенце да се оправи!

Весело преяждане на всички   bouquet

# 117
    party023
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
Почерпете се , че моят съпруг днес е рожденик.
Само хубави емоции и сбъднати желания на всички  мами , татковци и бебоци Joy

# 118
А за аптека Асклепий работи - преди малко пазарувах , говоря за тази в МОЛА

# 119
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Hug

buterfly, да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт