Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 254
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Рени, права си. Беше ужасно на това тържество в Мол-а! На 1 дете се падаха поне по 7-8 възрастни!! Аз успях да заснема малко, че поне Тарик да го гледа вкъщи  Rolling Eyes, но въобще не сме чакали торта. Като видях колко народ се е насъбрал ми стана ясна картинката  Rolling Eyes
И аз си мечтая за детски център - проблемът сега ми е тази криза. Ще видим догодина каква ще е ситуацията.. - нова година- нов късмет или проект  Laughing

# 151
Здравейте   bouquet

вчера свекърва ми е станала жертва на ония измамници по телефона  #Cussing out Горката женица - каза че вече е с 50 бели косъма повече...Казали са й че мъжът ми е катастрофирал и е блъснал 9 годишно дете, което по-късно починало  #2gunfire  #2gunfire
било сираче от ромски произход и можели да потулят нещата, иначе го грозят от 8-10 години затвор. Тя направо се разревала...Звъннала на мъжа ми, а той пък точно тогава не си чул телефона.... и направо ужасссссс.....ама накрая се свързала с него и се успокойла....ужасссс...и искали скромната сума от 34 000 лв  #Crazy  #Crazy

честно не обичам да кълна - ама дано им се случи нещо гадно, че да им се върне на тия изроди!!!

# 152
Здравейте,момичета!
Искам да ви попитам как стои въпросът с яслите във Велико Търново?Колко са на брой?Как става записването?Има ли свободни места?Чака ли се?Къде се намират?

Благодаря ви предварително! Hug

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 12:16 от Groznoto_pate

# 153
polinita, ужасно е това, което се е случило! Shocked Добре, че свекърва ти не  се е вързала и се е разминала само с уплахата.

Иман, това с хубав детски кът, но и за малки деца (такива като Симона на по годинка) е страхотна идея.  Wink Сисе, инвестицията не е чааааааааааааак толкова голяма, според мен. То може да започне полека и в хода на работата да се доусъвършенства. Wink

Като чета добре, че не отидохме на Енчо. Crazy

# 154
има ли мами раждакли наскоро при хаджирадев?предстои ми раждане към 6-ти януари и доста се наплаших..също да попитам някои 4увал ли е за доктор радева?4ух 4е била много добра педиатърка и мисля при нея да запиша бебо,ако вси4ко мине нормално.весели празници на вси4ки!

# 155
  • Велико Търново

Иман, това с хубав детски кът, но и за малки деца (такива като Симона на по годинка) е страхотна идея.  Wink Сисе, инвестицията не е чааааааааааааак толкова голяма, според мен. То може да започне полека и в хода на работата да се доусъвършенства. Wink

Инвестицията си права,че не е чак толкова голяма  тя просто е огромна.Не говоря на изуст и говоря за истински детски център,а не подобие.

.също да попитам някои 4увал ли е за доктор радева?4ух 4е била много добра педиатърка и мисля при нея да запиша бебо,ако вси4ко мине нормално.весели празници на вси4ки!

И да искаш не може да си запишеш детето при нея,защото тя работи в детско отделение и не е личен лекар.Като педиатър е добра.Позновам я лично по-вече от 20 години.

Здравейте,момичета!
Искам да ви попитам как стои въпросът с яслите във Велико Търново?Колко са на брой?Как става записването?Има ли свободни места?Чака ли се?Къде се намират?

Яслите са в целия град.Избираш си такава,която ще ти е удобна по местоживеене или месторабота,отиваш и подаваш молба.Може и да се чака,може и веднага да стане всичко е относително.

# 156
СПЕШНО !!!!

Имам въпрос - познавате ли някоя женица - пенсионерка, която ще се съгласи за утре вечер да гледа бебе???? Т.е. - вид детегледачка????

Дано има някои с такива познати  Praynig  Praynig 

# 157
мерси,сиска!но тогава как става?записвам бебо при някой ли4ен лекар,а ходя при радева или как?нещо не ми е много ясно още.. Rolling Eyes

# 158
  • Велико Търново
мерси,сиска!но тогава как става?записвам бебо при някой ли4ен лекар,а ходя при радева или как?нещо не ми е много ясно още.. Rolling Eyes

Ходиш при Радева и си плащаш Peace

# 159
Цитат
Инвестицията си права,че не е чак толкова голяма  тя просто е огромна.Не говоря на изуст и говоря за истински детски център,а не подобие.

Сиска, за Търново подобна инвестиция не е оправдана. Търново не е нито Пловдив, нито Сф... "Подобията" по ни подхождат  Wink. А и дали размера на дадена инвестиция е огромен.. е доста субективно понятие също..

# 160
  • Велико Търново
Цитат

Сиска, за Търново подобна инвестиция не е оправдана. Търново не е нито Пловдив, нито Сф... "Подобията" по ни подхождат  Wink. А и дали размера на дадена инвестиция е огромен.. е доста субективно понятие също..

Ами като не е оправдана няма за какво по-вече да говорим.Лъки ленд беше направен с подръчни средства и миналата зима в часовия пояс от 10-12 клиенти му бяхме аз и една приятелка,с която си гледахме децата заедно.
Това е клуба  на въпросната съфорумка-аз за такова нещо говоря.Това в нашия мол е меко казано пародия и там крака на Божидара няма да стъпи по никакъв повод.
http://www.tonbonbon.com/services3.html

# 161
Знам много добре за този център  Laughing Казах, че това съм го обмислила и подготвила, но кризата ме спира.  А и не бих имитирала никого. Имам достатъчно свои идеи. И пак казвам - Търново не трябва да се сравнява с другите градове - те като го имат, ние сме смотани щото точно такова го нямаме- не трябва да се разсъждава така. От много други обстоятелства зависи успеха на даден проект.

# 162
  • Велико Търново
Аз понеже нямам никакви бизнес напъни ще чакам някой да направи нещо за което ще си заслужава да се плати.

# 163
Тон-бонбон изглежда добре,но на мен центъра в хотела ми хареса най-вече,защото си е всъщност кафе/не се пуши/ и няма аниматори,а децата сами си играят и родителите от време навреме ходят при тях.Атракциите са ниски и няма как да се наранят малките деца.Просто на мен този модел най-ми допадна,ще постна снимки тези дни да видите и този вариант.А относно инвестициите-като гледах там всички играчки,пързалки и т.н.бяха Чико или Фишър Прайс,а такса нямаше входна,само консумацията в кафето.Една пързалка си е 200 лева поне.Но и на мен ми се струва,че за нашия град трудна работа да има хубав център,няма да се посещава чак толкова.

# 164
като чета много са се разбунили духовете около идеята за детски център за малки дечица,понеже досега като гледам такъв няма-всички са за деца над 3 години.това,което си мисля,е че на нас ни е нужно място,където да си водим децата поне в студеното време,вместо да си стоим по сами вкъщи.представете си място,където ще можем да се събираме майки с малки деца,да си бъбрим,докато те играят.никой не се е затръшкал за аниматори,фокусници,дресьори на животни и други подобни......или греша newsm78
мисля,че човек трябва да е приземен и да не бърза да се зарича или предварително да казва,че в това няма смисъл,че ще бъде подобие на нещо,че детето му е твърде специално,за да го заведеш на някакво място,каквото и да е то.май някои майки се втелясват повече от децата си Peaceистината е,че на децата им трябва много по-малко-не е задължително играчките да са маркови и скъпи или да са супер много.на децата им трябва да са заедно,да полудуват,да изхабят енергия и такива неща....

Общи условия

Активация на акаунт