Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 218
  • 297
  •   1
Отговори
# 180

Може ли по точно да обясниш къде се намира кабинета му,че нещо не разбрах съвсем newsm78

Кабинета е в един от блоковете,слиза се отстрани на блока по едни стълбички.Има табела на блока за ориентация.Блока се намира като тръгнеш от "Марешки" нагоре към Строителния.
 ето и номера на д-р Георгиев ,обади се предварително, защото е със записване и той ще ти каже и точно името на улицата и номера -  0887 412 562

Весело посрещане на новата година на всички и нека тя ни донесе повече здраве и късмет!

# 181
Относно козметиците-аз си смених моята и отскоро ходя в Бюти и съм много доволна,малко е скъпо,но си заслужава.Освен това работят събота и неделя.Но със сигурност има и други добри в града Wink

# 182

Може ли по точно да обясниш къде се намира кабинета му,че нещо не разбрах съвсем newsm78

Кабинета е в един от блоковете,слиза се отстрани на блока по едни стълбички.Има табела на блока за ориентация.Блока се намира като тръгнеш от "Марешки" нагоре към Строителния.
 ето и номера на д-р Георгиев ,обади се предварително, защото е със записване и той ще ти каже и точно името на улицата и номера -  0887 412 562

Весело посрещане на новата година на всички и нека тя ни донесе повече здраве и късмет!
Много благодаря Hug

# 183
Малко късно ,но някой помни ли някое сурвакарско стихче,че аз нищо не се сещам,а децата се канят утре да сурвакат...Само да е по кратко,за да успеем да го научим Wink

# 184
моми4ета,трябва ли 1 седмица преди термина да се ходи по 4есто при доктора?моят термин е на 6ти януари,а маи не ми се о4ертава да отида,тьй като хадйирадев по4ива и ми е малко притеснено,4е никои не ме е гледал на видеозон ве4е 2 свдмици..дано вси4ко си е наред!весело посрещане на новата година на вси4ки!аз 6те си я посрещна вкьщи тази година...какво да се прави..

# 185
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Малко късно ,но някой помни ли някое сурвакарско стихче,че аз нищо не се сещам,а децата се канят утре да сурвакат...Само да е по кратко,за да успеем да го научим Wink

Сурва, сурва година,
весела, весела година!
Голям клас на нива,
червена ябълка в градина,
жълт мамул на леса,
голям грозд на лоза,
пълна къща със деца,
пълни обори със стока,
пълна кесия с пари!
Живо, здраво догодина,
догодина, до амина!

# 186

Искам да ви питам за добра козметичка - от бременността кожат ми стана една суха и черните точки са навсякъде, та искам да се почистя и освежа малко. НО досега където съм ходила все ме правят на едни червени рани от стискането , които нямат махане 1-2 седмици
Козметично студио Яна - зад дискотека Негро.

Весело посрещане на Новата Година на всички!

# 187
  • Велико Търново
От Поля в Бюти съм доволна,аз само и при нея ходя де.
Яна беше обезобразила една приятелка,но тя пък за нищо на света не иска да я смени,защото е доволна от другите процедури,които си прави там.
Пък като сравнявам цените на Бюти и Чар са ми еднакви.
Светла от Премиер е също добра,но там цените са действително малко по високи.

# 188
Светла в Премиер ! С две ръце...Аз съм страшно чувствителна и само леко да ме понатиснат и се зачервявам, а от както ходя при нея не изпитвам и оная гадна болка при стискането... Малко е скъпо , ама като им станеш редовен клиент ползваш отстъпки  Peace

Весело посрещане на 2009 ! Да е плодотворна във всяко едно отношение!!!

bouquet      bouquet        bouquet

# 189
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 HugМомичета  Heart Eyes искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2009 Година   Нека тя бъде за нас по-успешна, по- щастлива и мирна!!! Нека злото остане зад нас нека бъдем по-добри ! Наздраве

# 190
                           Честита Нова Година!!!

от гр. Монтана

# 191
Честита Нова година на всички!!!!

# 192

За много години!Здраве и щастие ви желая!

# 193
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Нека тя донесе на вас и на семействата ви много здраве, късмет, истински усмивки и незабравими моменти!

# 194

Нека огнище да топли ръцете ни,
Вино да топли сърцата ни,
Обич да топли душите и
И бог да ни закриля в делата ни

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 16:31 от caradchova

Общи условия

Активация на акаунт