winx mami club-3

• 13 164
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
 и  ние сме за тук ! Sunglasses

# 46
  • София
Искам да попитам някой да е чувал за нов пълнометражен филм за Уинкс? Моята дъщеря намери в you tube ако не се лъжа клипче на Уинкс, но определено беше за нов филм - девойките се мотаеха на някакъв плаж. Не можах да намеря никъде повече информация. Предният филм за какво кралство беше го знаем наизуст! Сега чакаме трети сезон да се появи с аудио и да продължаваме да се зарибяваме. Добре, че намерих най-сетне втори сезон с  ...първия ме беше писнал здраво  bambam от гледане

# 47
  • велико търново
И ние сме от феновете на фюлмчетата за феичките цяла сутрин ми вика шшшшшшшш ,че гледа ,а аз говоря и и преча.На скоро и изтеглих от темата за торенти детски филми нови се рий.А сега иска да и купя новата фея .Ние имаме Флора на цветята.

# 48
  • Варна
Излезе ли новият брой на сп.Уинкс ? Какъв е подаръкът този път ? Embarassed

# 49
# 50
Момичета,
може ли текста на песничката, с която започва филмчето? Не успявам да го открия!

# 51
Спешно ми трябва магазина на Уинксите във Варна , някой може ли да ми каже къде е разбрах че е около спортна зала но........ до тук  Sad

Уинкс във Варна преди два месеца купих от магазин на 27 юли, имат и сайт.
http://www.toytownbg.com/?toy=4

# 52
 И моята дъщеричка им беше голяма фенка , но вече е по големичка , имам доста неща на winx , ако ви интересува нещо пишете ми

# 53
  • Mediterraneo
Ами кажи какво предлагаш  Wink

# 54
Това е нашата тема! Отвсякъде сме за тук! Дъщеря ми е луда за уинкси! Фаворит ни е Флора!
 Тази увертюра беше вместо запис! Simple Smile

# 55
  • София
Още една фенка на Блум!

# 56
  • Има много детски смях.
На дъщеря ми, слава Богу, й попремина. Изключително съм доволна от този факт.
Сега е на вълна по- момчешки филмчета. Като Бакуган, например.

# 57
Моята дъщеря е фенка на Стела.
Umma аз пък тъкмо се зарадвах че дъщеря ми започна да харесва нещо момичешко.Преди харесваше филмчета само за коли и динозаври.

# 58
  • Има много детски смях.
jmoto, всеки с "дертовете" си.  Laughing
На мен цялата тази розова еуфория ми беше толкова бозава, че едвам я издържах. И като чуех дежурното "Аз съм феичка", ми призляваше просто.

# 59
  • София
И моята дъщеря май вече не е чак такава фенка на Уинкс. Скоро и бях свалила 2ри сезон на сериала, изгледа ги. Но като, че ли еуфорията е понамаляла.
Но в класа й все още има момичета, които са луди по Уинксите.

Общи условия

Активация на акаунт