Май 2005 - тема 120

• 21 754
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Привет!

Нашето парти мина, беше много хубаво, момичетата бяха снежинки, момчетата - джуджета. Беше лудница - имаше поне 30ина деца и поне 40ина възрастни. Теа не се засрами, пя и рецитира всичко, което трябваше. Получи вълшебна кутия за бижута (вълшебна, защото се отваря с магическа пръчка, която всъщност действа на принципа на дистанционното), чехли с токчета, като на Пепеляшка, и понеже майка й изпадна в паника да не ревне за кукла, защото така и не разбрах това ли си е поръчала, в последната минута взех някаква Барби от денонощния в наше село Laughing Всичко й хареса, само дето пластмасовите чехлички се спукаха и сега ще ги лепим.

Това е по-интересното, Диана, радвам се, че всичко е минало добре, Кате, честит взет изпит!

Хубав ден!

# 106
Аз пък снощи бях на фирменото парти. Разцепих се от танци, разбира се  Laughing Днес ужасно ме болят краката. Хубу поне, че доброто ми дете спа с мен до 11 ч., та се понаспахме  Grinning

Дидке, да не те е хванала дископатия? Опъва ли те към крака?

И ний сме вече в Коледна ваканция, но аз съм в отпуска до 5. януари  Grinning

В главата ми е мармалад, извинете, че така малко като хахо... После кат' ми дойде музата, ще ви пиша пак, че напоследък не си изпълнявам нормата  Mr. Green

# 107
Привет на всички!
Августаааа, е много ти е готин малкия каубой  Hug. Качвай снимки, че ми стана страшно любопитно. Тоз фУнтан го искам в къщи  Wink.
Кате, честито за изпита  Hug.
Наистина е много гадна тази демонстрация с подаръците. За мен е по-голям кеф Маги да си ги получи в къщи под елхата. На тяхното тържество също не беше много добра идеята. С парите, които в началото събрахме накупили сто хиляди играчки, но за там. Маги беше разочарована, че дядото не и е дал подаръче за в къщи. Иначе вчера изкара страхотно. Получи подаръче, което вуйчо и е поръчал и беше мнооого доволна. Първа се нахвърли на Снежанка и на дядо Коледа, който беше много зле костюмиран и почти през цялото време се въртя около тях. Изпя песничка, каза половин стихче, танцува и пр. На края толкова се превъзбуди, че в 20.15ч. беше вече в сънчова горичка  Laughing.
Утре и ние сме на фирмено парти на мъжа ми, а аз толкова съм отвикнала, че не знам как ще издържа и вече започва чуденката с тоалета  Wink. Между другото сградата, където работи стана сграда на годината.
Не знам да се хваля ли, да се оплаквам ли? Бях писала, че съм решила тази година да подаряваме по бутилка шампанско, направена по т.нар. салфетна техника. За два дни направих 15 бутилки и реших, че съм готова. Да ама не. Мъжа ми толкова ги хареса, че занесе в офиса половината.  Сега в промеждутъка докато ги няма трябва да си стегна задника и да правя още  Sick
Всички болнички и сецнати бързо да се оправят   bouquet.
Дано ми остане време тези дни да попрочета назад, че хвърлих само едно око на бързо  Embarassed

# 108
Мале, Августа, егати детския рожден ден Crazy И аз чакам снимки Wink

Дианка, чудесно се е получило стихчето Peace

Относно подаръците, не знам в нашата градина как е било. Децата са си получили подаръците, но не са им разрешили да си ги отварят - нито подаръците, нито лакомствата от общината. Дени си ги е отворил вкъщи. Дори доколкото разбрах не им ги е подарил и познатия старец, а ги бил оставил в групата на големите и госпожите им ги раздали. Нямаха представления, песнички, снимки...нищо. А едно време на нас всяка година ни правеха снимки в скута на дядо Мраз с подаръка в ръце Tired

# 109
  • София
еййй...Дидке, ама много лошо е това, което ти се е случило. Дано е нещо леко и мине бързичко. На мен това ми е голям кошмар напоследък...откакто имам ядов с рамото. Боли ме и кръста и а-ха да се сецна всеки момент. Кой и как ще ги гледа тез деца не знам  Sick Ужас, ужас....дано се оправиш бързо и да не се случва повече.

Мартеа, не съм се и съмняала, че малката сладурана ще се справи чудесно!

Биренка, давай все така  Grinning Празници ли са това или какво Wink

Адри, виждала съм такива произведения и са просто прелестни! А от къде се снабди с толкова шишета, м ? М?  Grinning

А това Дядо Коледа да подари индивидуални подаръци на децата и да останат в ДГ е направо без коментар  ooooh!

# 110
Хммм, аз имах големи съмнения, нали е срамежлива и страхлива... Но тази година почти нямаха индивидуални стихчета, казваха всички всичко  заедно. Бяха поверили едно от малкото индивидуални изпълнения на едно детенце, което е с церебрална парализа, направо ми напълни душата това момиченце, толкова умно и артистично, а пък още повече се зарадвах на взаимоотношенията на дечицата в групата - всяко помагаше на всяко, не се бутаха, помагаха на това детенце с придвижването по сцената, въобще - във възторг съм от нашата учителка и това, на което учи децата. Бая си поревах вчера ... и не бях само аз, и майки, и татковци, и баби ревахме дружно Laughing
А пък аз вчера изпуснах нашето коледно парти, бях на по-важното за семейството Wink

# 111
Дидка, много е болезнена тая чупка в кръста. Дано ти мине по-бързо Hug

Адри, не съм чувала за тази техника. Може ли снимка Embarassed
Станислава тази сутрин като стана, преди да измучи "Искамлейзитааааун", каза "Мамо, сънувах Маги" Laughing

Преди обяд ходихме до магазина с Барби-то и короната Rolling Eyes

Мартеа, браво на щерка ти Heart Eyes Иска ми се я видя с чехлите Grinning

Ние в нашата фирма още не сме правили коледно... Трябва да похвърля на шефа Mr. Green

# 112
  • София
Я па ко се разписахте бе  Laughing

Кате, мноо си добра в стихоплетенето!

Дидка, кофти случка, пробвай да намажеш с фастум гел /то е с кетопрофен и по принцип би трябвало да помага, аз го ползвам при мойте редовни болежки по гръбнака/

Мартеа, браво на дечицата!

Аз днес пак ще правя от онези шоколадови сладки, че няколко души си поръчаха, тоя път с портокалов вкус ще са. Първо обаче съм захванала едни мъфини с моркови в тестото, т.е. солени, с лук, шунка, кашкавал, маслини и кис. краставички и втори вид със сирене и сушени домати. Да видим дали ще излезе нещо въобще, че големи свободни съчинения прасках, т.е. правих ги по несъществуваща рецепта.  Laughing

# 113
Хайде и аз да се разпиша! Laughing

Вали вече е по-добре!На градина обаче, ще е на 5-ти януари, че сега им са сборни групите, пък и аз съм си вкъщи. Hug
Катка, поетеса си голяма, браво!
Дидка, дано от гела те поотпусне! Praynig
Адри, поздравления за техниката! Peace
Августа, пусни снимки, че интересно ни стана.
Гуш, днес си на кулинарна вълна, а? Wink

Нашето фирмено коледно парти е днес, на Велинград, но аз няма да присъствам.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 15:09 от Ксения

# 114
  • София
Ей забрайх, Адри дай да видим кво ги правиш тия бутилки, че нещо не схващам какво се получава.

Августа, това супер-парти в Тон-Бонбон ли беше?

# 115
Адри, декупажна техника ли прилагаш?

# 116
Здравейте сладуранки!
Тези дни не ми остана никак време да пиша, но сега и аз да се отчета.....днес ми е сравнително спокоен ден и съм си в къщи....успях да си подготвя менуто за Бъдни ве4ер /рецепти имам впредвид/ и добре да опаковам подаръците.....та по този повод Мартеа, би ли написала рецептата за чесновата разядка /в нета доста варианти открих/?...май доколкото имам спомен свекърва ти я правеше и е била много вкусна.....

Августа, аватара ти ме зарежда много позитивно.....невероятен е....а относно РД, скри ми шапката направо....давай снимките.....
Дидка, радвам се да те "видя" отново....неприятна случка с кръста-дано те е поотпуснало.....при теб май доста често се случва?
Адри, разбуди л.ботитството ми с твоите творения.....покажи ни ги Praynig.....
Катка и Дианка,и двете сте били скрити таланти.....стихчето е страхотно Peace ....
БиРенкА, по-често да се раздвижваш, че виж как те болят краката.....
Дианка, радвам се , че всичко е вече зад гърба ви Hug.....

# 117
За това става въпрос, но тук не са всички и не са довършени /панделки, брокати .../

Дианка, ми Дядо Коледа оставил в магазина, та оттам се сдобих - срещу скромно заплащане /най-обикновено шампанско/.
Подаръците, слава богу не са били индивидуални, а общо за групата  Wink. На всеки бяха дали пликче с шоколади и пр., но без никаква играчка.
Гуш, питах аз приемаш ли поръчки, ама не ме отброи  Laughing. Ще се утешавам с прясна-прясна торта гараш, донесена преди малко от Виена  Wink. Страшна си с кулинарните изкушения. Как ти остава време и нерви, не знам. Аз лично не мога да смогна, камо ли да се хвърлям толкова на дълбоко в материята  Heart Eyes.
Ние ще се разминем с фирменото парти. Мъжо ми нещо са го ядосали, но не му се говори. Хем се успокоих, хем мъъъъъничко ме е яд.

# 118
Благодаря момичета за загрижеността! Hug
Наистина е адска болка,сложила съм колан,мажа с Матсан дойч,дано утре съм по-добре,че както казва Дианка-тези деца нас чакат.Днес гледачката е у дома,но утре newsm78
Валя,чак често да ми се случва -не,с Данчо имах такива проблеми около гръб,кръст.
Гуш,пак си се развихрила!Искам да имам твоите умения,ама не ми идва отвътре!Да ти станат сполучливи вкусотиите и да омаяш когото трябва Peace
Адри,страшни са бутилките,много красиви!
Ант,честито ти бъдещо племенниче!Да се роди здраво и с късмет!отдавна все се каня да те поздравя и...хоп ,изкача ми от главата

# 119
  • София
Гуш, питах аз приемаш ли поръчки, ама не ме отброи  Laughing. Ще се утешавам с прясна-прясна торта гараш, донесена преди малко от Виена  Wink.

Ан така сегааа, айде ако искаш утре сутрин мини през нас да ти дам едно торбе сладки срещу едно парче Гараш. Нали си ни наблизо?

Мъфините без да искам съм ги улучила, станаха много вкусни. В последния момент прибавих към тестото и куркума и малко чер пипер. За съжаление рецепта точна не мога да дам, аз готвя на око в повечето случаи, само мога да кажа, че сложих 4 яйца, оттам нататък колкот поеме пр.мляко, олио и прочее един вид кексово тесто без захар и ванилия.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 18:24 от Гуш

Общи условия

Активация на акаунт