?!?.....пак имам спомен, че ти се е случвало ....но сърдечно ти желая повече да не изпитваш тази болка.....Дид, кажи какво стана с магазина с грил-срязахте ли лентата?...ммммм даже ми замириса на печено пиленце.....
?!?.....пак имам спомен, че ти се е случвало ....но сърдечно ти желая повече да не изпитваш тази болка.....Дид, кажи какво стана с магазина с грил-срязахте ли лентата?...ммммм даже ми замириса на печено пиленце.....
. Нали ви разправях, че съм се зарибила по декупажа и скрапбукинга. Та покрай това се запасих здраво с м-ли и до там. Има още мноооого да уча, но като за първи опит, наистина се получиха. Имат си кусури и забележки де. Най-важното е, че не си хвърлих парите дет се вика на вятъра, а всичко влезе в употреба, правих ги с голям мерак и най-вече осигурих еФтинки подаръчета. Сигурна съм, че хората на които ще ги подарим ще ги харесат и ще оценят труда ми
.
.
.
.
.
. Много е гадно това сецване. Аз имах един период, в който ми се схващаше врата. Ужасна работа, а си представям на кръста какво е. Не знам, ама нещо за чакръкчии /май не се пише така/ ми се върти в главата. Бързо да се оправяш
. 
т.е.да съм без кола
. Изпяха си 4 - те песнички дружно, после толкова стихчета отново в купом като между всяко имаше по един танц...
Накрая добрия старец им подари на момичетата кукли-Барби, а момченцата Джипове.... 

. Лепилото е медиум за салфетна техника
.
.
.
А..........и не стига сецнатия ми кръст,който днес е по-добреснощи ми дойдоха и гостите от Червен бряг 

Препоръчани теми