Май 2005 - тема 120

• 21 753
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
чак често да ми се случва -не,с Данчо имах такива проблеми около гръб,кръст
Ми, аз пък що така реших newsm78?!?.....пак имам спомен, че ти се е случвало ....но сърдечно ти желая  повече да не изпитваш тази болка.....Дид, кажи какво стана с магазина с грил-срязахте ли лентата?...ммммм даже ми замириса на печено пиленце.....

# 121
Адри, декупажна техника ли прилагаш?
Да  Heart Eyes. Нали ви разправях, че съм се зарибила по декупажа и скрапбукинга. Та покрай това се запасих здраво с м-ли и до там. Има още мноооого да уча, но като за първи опит, наистина се получиха. Имат си кусури и забележки де. Най-важното е, че не си хвърлих парите дет се вика на вятъра, а всичко влезе в употреба, правих ги с голям мерак и най-вече осигурих еФтинки подаръчета. Сигурна съм, че хората на които ще ги подарим ще ги харесат и ще оценят труда ми  Heart Eyes.
Браво за представянето на Теичка. От разказа ти и на мен ми се доплака. Много мило е било  Wink.
Кате, да не са плували русалките? Ех, кога ще дойде лятото да се видят. И ние де  Hug.
Ксения, много се радвам, че Вали е по-добре  Hug.
Гуш, честно да ти кажа, ама хич не ми харесва тая торта. Даже не била гараш, а уж оригинален виенски сахер. Много е малка, има някакво сладко между блатовете, а от горе и отстрани е май с натурален шоколад. На мен ми е ужасно горчив и тежък. Иначе кутийката, в която беше е супер. Аз май само от нея ще се възползвам. Сигурна съм, че твойте сладкишчета са по-готини. Ако наистина искаш, утре паля колата и право при теб да ти донеса /може и без торбе със сладки/, а по кафенце  Heart Eyes.
Дидка, мерси  Hug. Много е гадно това сецване. Аз имах един период, в който ми се схващаше врата. Ужасна работа, а си представям на кръста какво е. Не знам, ама нещо за чакръкчии /май не се пише така/ ми се върти в главата. Бързо да се оправяш  Hug.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 20:22 от Адри

# 122
  • София
Ау, ужааасна торта - не я искам - виж ти, наистина, ако искаш от сладките мини да ти дам - сериозно, само да не сме отпрашили за П-в, нали ще ходим да си взимаме детето.

Аз наистина нещо на готвене го ударих напоследък, странно е, сигурно значи нещо, ама нямам идея какво. Утре съм се заканила да правя една дърпана баница, която тази вечер разбрах случайно, че се казва болярска пита.

# 123
Е хайде тогава друг път  Wink.
Да сме равнопоставени де. Няма да се излагам я  Laughing.
Ти що не вземеш да ни спретнеш едно кулинарно курсче, а?
А пък, ако от "друго" си се разготвила ще е супер  Hug.

# 124
Ето ме и мен, след всички тържества моя банкет и на криси тържеството Heart Eyes

Аз изкарах много гот въпреки че мъжо успя да ме изпоти и дойде в последния момент от София но за сметка на това веднага ме закара с намерението жена му да удари поне чаша винце Winkт.е.да съм без кола

А тържеството на Криси е точно както го описа мартеа, момичетата бяха снежинки а момченцата джуджета...бяха големи сладкиши Heart Eyes. Изпяха си 4 - те песнички дружно, после толкова стихчета отново в купом като между всяко имаше по един танц... Hug Накрая добрия старец им подари на момичетата кукли-Барби, а момченцата Джипове.... Heart Eyes

Гуш в събота се вихриш с тези сладки и с таз кулинария и направо ме засрамваш Laughing

# 125
  • Варна
Гледам за готвене говорите. Що не вземе да дойде някой да дойде да ми сготви и на мен.  Embarassed Грипа още ме държи, а в кухнята и на терасата, където готвя е като навън Т и просто ми се иска да ги заобикалям от далеко.
Гуш, майстор си ти. Аз все гледам да спазвам стриктно, каквото пише за неща, които правя за първи път, защото иначе си ги ям сама. Децата и без това казват, че на градината готвят по-вкусно от мен. Правете си изводите каква кулинарка съм, което не ми пречи да съм трицифрени килограми.
Дидка, да се оправя по-скоро кръста ти. Много е гадно. Майка има подобен проблем и от нея знам колко е трудно да се оправи.
Браво на поетесите.
Катка, браво за изпита. Като прочетох за Ава и за барбито и короната се сетих как и ние разхождахме Детелина с корона из цялата морска градина. Grinning
Адри, много красиво се е получило. Салфетките на бройка ли ги купуваш и какъв лак използваш?
Днес ходихме в близкия до нас търговски център на дядо Коледа. Като стана време да се казва нещо Иво се присламчи, измуча нещо и избяга, а Детелина предвидливо се ската, докато стане време за подаръците.  Получиха метална кола на Иво и книга с пъзели на Детелина. Като се прибрахме ядоха и спаха и като станаха успяха Иво да откърши парче от колата, а Детелина да загуби някъде една част от пъзел, дето никъде я няма в момента. Страшни са. Убиват всеки мерак у човек да им подарява нещо. А мъжът ми обобщи, ами като имат некадърна майка и не ги е възпитала да си пазят нещата така става. Тъй де при нас тръпките все са в повече.

# 126
Деспина, купувала съм ги от магазин "Фантастико" на пакети по около 2-2.50 лв. Тези на бройка ми идват в повече - по 0.50 лв. са  Sad . Лепилото е медиум за салфетна техника  Wink.
Маги е същата, като Иво и Детелина. Все губи нещо, чупи, къса и пр. За една седмица счупи 3 стъклени чаши, 2 закачалки за баня, разпра си кърпата от горе до долу, изгори се зверски на печката и още ..... А аз съм голям цербер, много пазя и т.н. Така че хич не му се връзвай на мъжа ти. Да вземе той да ги възпитава - а ма ха  Laughing. С времето ще се научат децата - да са живи и здрави  Hug.

# 127
Тюююююю доредих се и аз до минутка да вляза.

Снощи водих детенце при добрия старец (офисно Коледно за дечурля) - с гордост ще се похваля, че изпя цяла песничка! Надивяха се порядъчно, танцува, скача... изобщо веселба.

Деспина може да е генетично заложено... от бащата а?  Laughing Не се ядосвай, мъжете винаги имат особено мнение  Whistling .

Гуш какъв е този ентусиазъм с готвенето?

Адри много са свежарски!

Отивам да зачета назад.....

# 128
Дианка браво за операцията. Дано това да беше с боледуваниците.

Нашето тържество в градината ще е утре. Вероятно и те няма да отварят подаръците там, но Калоян е доволен от този вариант - не е склонен да "сподели" камиона Мак с другите. Даже води преговори дядо Коледа да не го носи там, защото другите ще му го счупят. Като размер при нас не са имали уговорка колко да е - моето е нормален камион 50 см дълъг и примерно 20 висок. Подозирам че няма да се впечатли от чуждите подаръци, защото с голямо нетърпение очаква своя.

Малко ме ядосаха с лакомствата за след тържеството - в четвъртък ми вика -ми то не е лошо нещо да донесете да усетят празника. Е къде бля в понеделник, за да направим организация - не ми е за парите, но ми беше доста трудно да преценя от кое по колко да взема, като не знам кой друг и по колко ще носи - вероятно ще стигне и ще остане, но пък не толерирам все едни и същи да носим било то украса, било лакомства. Вярно е че аз винаги тръгвам от това че моето дете е там и че то ще се радва.

.... изчезвам че така се заблях да чета, че не видях - дете си играе босо на плочките......  ooooh!

# 129
Хелоу дами!
Няма почивка при мен-болна,здрава-от сутринта правя закуски,сега готвя обяд ,а в кабинета децата са разпиляли по пода всички играчки до една,и капака е ,че комшията от горния етаж си прави апартамента и "бичкосва" здрааааво! SickА..........и не стига сецнатия ми кръст,който днес е по-добреснощи ми дойдоха и гостите от Червен бряг Crazy
Ей такива веселби! Mr. Green
Деспина,твоя мъж много философства,що не вземе да помогне във възпитанието,като не му харесва.А ти не се притеснявай,децата не умеят да си пазят нещата.
Вале,грила не сме го докарали до никъде,строитела ни прави спънки на лична основа и след празниците ще се решава казуса.Тъй,че...бавно,но славно вървят нашите дела!
Ставам сега,по-късно пак

# 130
  Хелоу дами!

Днес съм сам самичка и сядам при вас. Командировах дребен при баба си и реших,че днес и аз съм човек. Сутринта направих и последните покупки от името на Дядо Коледа. Много съм въодушевена, може би повече от Явор. Надявам се да си хареса подаръците, че като знам с колко мерак ги избирах. Иначе той все трябва да го "подсещам " какво да си поиска. Утре е нашето тържество със стареца, всъщност ще го водя в градината на майка ми, да видим дали ще му хареса.

Дианка, радвам се,че всичко покрай операцията приключи. Дано нямате повече проблеми занапред!

Мартеа, покажи наистина тези чехлички, изобщо дайте снимкии от тържествата,ако сте били допуснати.

Дидка, пази кръстта. Но то с 2 дечица как ли да стане, като предполагам все еднто трябва да вдигаш. Умната!

Да мине патардията утре с тържествата и се надявам да имам снимки за вас!

# 131
Момичета, пускам малко снимки. Извинявайте за качеството, не знам защо така мъгливи са излезли  Embarassed Всъщност за рождения ден знам-малко ме беше срам да снимам под вторачените погледи на разните му там охрани, които бяха в изобилие  Mr. Green
ето ги, подредила съм ги според хронологията на събитията  Hug
Гуш, мястото беше Детският кът на х-л "Санкт Петербург", но майката каза, че е организирала всичко сама, това не се предлага като услуга от детския кът, отделно е поръчвала всичко  Peace
Аз лично мисля за Тон бонбон, нооо има време още за нас  Grinning
Айде, ще бегам, че пак работя, много целувки, на Дидка да й се оправя кръста, на Явор да му харесат подаръците, дето Ант ги е купила, пардон Дядо Коледа ще ги донесе, на Адри да й свършат бутилките  Mr. Green, на Деспина мъжа й да поумнее тази година, че направо му се чудя вече...спирам засега с пожеланията.
Бъдете здрави и доскоро  Hug

# 132
  • София
Гуш, мястото беше Детският кът на х-л "Санкт Петербург", но майката каза, че е организирала всичко сама, това не се предлага като услуга от детския кът, отделно е поръчвала всичко  Peace

Да, пак е Тон Бонбон - на една мама от форума /в момента не се сещам за ника/.

# 133
Добро утро!
Сервирам кафето
И се захващам да дооправям подаръците,че на мъжа ми още нищо не съм купила и съм в чуденка,ама два дни време имам да го измисля!
Искам да се "похваля" с две прекрасни дечица,да ми ги видите красотичките Blush

# 134
Добро утро и от мен.....мерси за ароматното кафенце!
Дидка, много са сладки и двамата-пу,пу,пу.....да са ти живи и здрави.....аз май съм ти го казвала, но големия си е изцяло твое копие, а малкия на Владо.....
И после да кажеш какво си купила на мъжлето?

Общи условия

Активация на акаунт