Отговори
# 150
Може ли линк към този сайт на Лиманго Grinning

Пуснах ти ЛС.
Аз доста понапазарувах от лимангото, не само дрехи, но и разни джиджавки за вкъщи. Подарихме си порцеланов сервиз за предколеда от там - бяхме го гледали, когато се бракувахме, но 5стин пари ни се видяха доста, а и тогава бяхме още в старата къща и нямаше къде да държим още 50-60 парчета посуда. После бебе, чудеса, нещо все не стигахме до порцелана и като го мернах преди 2 месеца някъде направо проточих лиги по клавиатурата Laughing .

п.п. Все забравям да благодаря на Дениссс, че ме въведе в един друг подобен сайт Laughing  bouquet.

# 151
п.п. Все забравям да благодаря на Дениссс, че ме въведе в един друг подобен сайт Laughing  bouquet.
Е, хайде сега, без потайности, въведете ни и нас, че това любопитството е страшна работа Mr. Green

В последно време доста такива сайтове се навъдиха... или аз сега чак разбрах за тях newsm78

# 152
  • Germany
Направо ще си забравя истинското име от това Денисс  Mr. Green Mr. Green

Биба дай майл и да те въведем и тебе  Flutter

# 153
 Laughing Аz имам оЩе 2 такива сайта, Денис, ти zа ВП ли праЩаШ покани или zа другия?  Laughing
Аz от лиманго поръ4ах само порцелан  Laughing  Сърфи, ти кой си купи? Да не би да ядем от съЩите 4инии?  Laughing А в4ера по слу4айност си вzехме и нови прибори, в магаzина на ВМФ във Вийzбаден имаха раzпродажба преди ремонт и бяха на полувин цена, а от горе полу4ихме и подарък 2 4инии zа паста и 15х пейбек то4ки  Party Та да zнаете, не сме виновни ние zа ресецията  Laughing

Ина4е, zа лиманго, обувките на Рикоста бяха страхотни (като цени) и оЩе ме е яд, 4е малко преди това бяхме купили  Twisted Evil  И после имаШе красиви италиански обувки. Сега 4акам да има пак стол4ета zа кола, 4е лека по лека трябва да се оглеждаме zа следваЩото. Препоръки?  newsm78

# 154
Сега 4акам да има пак стол4ета zа кола, 4е лека по лека трябва да се оглеждаме zа следваЩото. Препоръки?  newsm78
Аз съм за Рьомер Кид във всичките му вариации Peace Добри резултати по тестовете, а и удобно изглежда. А ако го улучиш на прИмоция съвсем ще удариш в десятката Wink. Аз няма да забравя как ходих да се записвам даже в един списък  ooooh! в една мебелна къща наблизо, заради него hahaha Пратили нашите купончета на всички клиенти за намаление на седалката от 119 на 79 евро (а в интернет вървяха по 109) обаче не преценили, че за тази цена народът ще се изтрепе, все пак гайц ист гайл Laughing и аз барабар Петко с мъжете- бам в списъка за следващата доставка. Чакам, чакам, никой не ми обажда, накрая на седмицата отивам пак "искам си столааааа" а те некадърниците ми записали номера грешно и те пак свършили и нямало да има повече. Тъкмо им се накарах и се врътнах да си ходя, когато се появи една разтропана лелка, която се сети, че моето ме чакало още в склада, защото не ме намерили по телефона- единствено и самотно. Радостта беше голяма Party. Все пак при това презадоволяване по магазините е добре да има и такива случки, че да си спомни човек онази тръпка от едно време "купих си нещо със зор, ама си го купих" hahaha
Та след като съм го взела с такава борба, как да не го похваля столчето, а Joy

# 155
Много мераклийска покупка е била Laughing Laughing Laughing

И аз дебна за столчета.
Със сигурност на "следващата генерация" мога да препоръчам какво да НЕ купуват Maxi Cosi Tobi. Няма втори такъв боклук, че и струва една камара пари. Чакам детето да стане на 3,5 или 18 кг. и директно излита по направление юг. Даже няма да го пусна и за "втора ръка" - не ми дава сърце да набутам някой с това нещо.

Татянка, чиниите са Allegro uni weiss - бели, с дребен релеф, овални - сега ще стане наща маса, поздравява ваща маса Laughing

# 156
Урааааааааа! Моето е направо за хвалене
Оня ден нали се жалвах от разните му там заарландски инстанции.
Те взели, че ме чули и сега ще има голям шопингтур за подаръци!

# 157
Татянка, чиниите са Allegro uni weiss - бели, с дребен релеф, овални - сега ще стане наща маса, поздравява ваща маса Laughing

СъЩите  Joy  Joy  Joy 

За Тоби и аz 4ух лоШи отzиви в един магаzин. Ние сме в момента с Рьомер Дуо Плус, дето е с Иzофикс и сме доволни, Май Ще останем верни на марката, но ако в лиманго пускат стол4ета на Конкорд примерно, Ще се zамисля  Thinking

Бибе  Laughing

# 158
Хорааа, намерих си кадърна козметичка! newsm44 Най-якото е, че салонът е срещу блока ни и мъжО ме кара да ги пробвам от 1 година...Не мога да повярвам, че има можеща козметичка в Германия! Laughing Мноу съм щастлива!!!  smile3521 Мисля да я пробвам и за кола маска на бикинито  Laughing , но първо да я опозная! И работи с маркови продукти, а не с някакви неизвестни марки, от които се обривам.
Искам и аз Лиманго и сайта на Денис плийз!  bouquet Мейлето ми е в профилЪ.

# 159
Зиме, поканих те в лимангото Laughing

# 160
  • Germany
Аз за БВ   Peace

Зиме, готово Peace

Татянка, и аз искам за ВП  Grinning

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:57 от (x)dezita

# 161
В лимангото нали има опция за "пожелания", да вземем да си пожелаем Römer и Concord, ге?!

# 162
Зиме, италианка ли е  Wink И аз си намерих на 3мин пеша от нас и вече съм редовен посетител. Мацката даже се кандидатира за бейбиситер като видя какви сладки деца имам Mr. Green

И аз от Лиманго нищо не съм пазарувала. Все още.

# 163
Я метнете едно поканче за ВП и на мен. Там имах акаунт, но беше на един тъп мейл, който се пълнеше с вируси и спам и го затворих без да се усетя, че може да ми "повлече" и разните му магазини.

# 164
Ха, както разправях, че там не съм харесала нищо, то днес видях в Лимангото страхотни покривки. Тъкмо се чудех откъде ще си търся нови, че старите плачат за сменяне. Дядо Коледа ще ми донесе подарък! Party
Имах и гутшайн от поканата на Биба.
Може ли и на мен покана за ВП? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт