Амрита - 2

• 65 470
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
         Здравейте , много ме заинтригува козметиката която представяте!  Simple Smile
 Интересуват ме няколко неща и какво ще ми препоръчате :
 - маска или по скоро ексфолинт за почистване на лице и най - вече на черните точки , за смесена кожа
 - хидратиращ крем подходящ за сезона
 - маска за дълбоко почистване на смесена кожа

Благодаря предвартелно  Hug

# 61
Amritalab,  благодаря   bouquet

# 62
здравейте,

и аз искам да си взема от козметиката, но след като няма фирмен магазин, а не ми се обикалят аптеките да питам ми хрумна нещо. да се съберем няколко жени от Пловдив и да направим обща поръчка от сайта за да не плащаме доставката от 5лв. трябва сумата да е над 100лв. аз съм си харесала неща за 40лв. живея в кичука, но можем да се видим някъде на центъра и да се разберем както и по скайп. който е съгласен нека ми пише на лични.

аз лично бих си разделила някой от продуктите с някой, защото  маска за лице от 200мл. ми идва доста Simple Smile

# 63
         Здравейте , много ме заинтригува козметиката която представяте!  Simple Smile
 Интересуват ме няколко неща и какво ще ми препоръчате :
 - маска или по скоро ексфолинт за почистване на лице и най - вече на черните точки , за смесена кожа
 - хидратиращ крем подходящ за сезона
 - маска за дълбоко почистване на смесена кожа

Благодаря предвартелно  Hug
Привет, mmmshushy80!   Simple Smile

Имаме много продукти подходящи за Вашата кожа, от които можете да си изберете. Ще Ви предложа няколко варианта:
1. "Червено вино":
  • Ексфолираща маска
  • Почистваща маска
  • Хидратираш крем
  • Активен серум
2. "Шоколад"
  • Ексфолираща маска
  • Почистваща маска
  • Матиращ крем

3. "Хлорофил"
  • Ексфолираща маска
  • Почистваща маска
  • Хидратиращ крем
  • Активен серум

4. Комбинирана
  • Ензимен пилинг
  • Дълбокопочистваща маска "Активен въглен"
  • Хидратиращ крем "Water Control" или Матиращ крем "Розмарин"
  • Активен серум "Суперхидратация"

Пилинг маските ексфолират кожата и стимулират регенерацията на клетките, почистващите маски са на каолиоваоснова + активни вещества и адсорбират излишния себум и замърсяванията, и избистрят тена. Препоръчвам и използването на активни серуми за по-силен ефект и по-добра хидратация на кожата. Съвесем скоро ще пуснем 3 нови крема за домашна употреба - дневен, нощен и един за дълбока хидратация. Ще има и други новости, така че очаквайте включване  Sunglasses

# 64
аз също ползвам техните продукти и съм много доволна.много трудно ги намирам,последния път си ги взех от Троян,но пък са вълшебни.Много са ефтини,попринцип тук в аптеките казват че правят и износ но не съм много сигурна!Сега отново се рових из сайта има и си набелязах още наколко продукти,които ще си търся!!!! Simple Smile Simple Smile успех на всички   bouquet

# 65
  • Varna, Bulgaria
Здравейте!
И аз имам  запитване. На 26 години съм - имам нормална-към смесена кожа.  Почиствам си лицето  с розова вода ежедневно. Веднъж седмично - маска с активен въглен, или прополис  и хидратираща маска с розмарин, бирена мая. След маските нанасям лосион с розмарин.  Искам да си взема някакъв хидратиращ продукт за ежедневна употреба и ексфолиращ продукт (за ексфолиране на кожата преди маските). Какво  бихте ми препоръчали ?

# 66
здравейте Amritalab,
бихте ли казали къде в силистра могат да се закупят вашите продукти?

# 67
  В Бургас има ли от къде да си закупя продуктите ви или да го направя онлайн?

# 68
Здравейте!
И аз имам  запитване. На 26 години съм - имам нормална-към смесена кожа.  Почиствам си лицето  с розова вода ежедневно. Веднъж седмично - маска с активен въглен, или прополис  и хидратираща маска с розмарин, бирена мая. След маските нанасям лосион с розмарин.  Искам да си взема някакъв хидратиращ продукт за ежедневна употреба и ексфолиращ продукт (за ексфолиране на кожата преди маските). Какво  бихте ми препоръчали ?

Привет на всички!   bouquet

kreni, извинете за късния отговор, но сме в намален състав заради отпуските и графика ни е много натоварен. За хидратация Ви препоръчвам активните ни серуми "Суперхидратация", "Хлорофил" и "Червено вино" - те представляват много леки емулсии, които лесно попиват в кожата и са идеална основа за грим. За горещите месеци Ви ги препоръчвам вместо крем, тъй като не натоварват кожата, а я хидратират и освежават. За ексфолиация Ви препоръчвам Ензимния пилинг тъй като е без абразиви, а през лятото всички се изкушаваме със слънчевите бани  Wink Много е лесен за употреба - нанася се на почистена кожа (тоалетно мляко & лосион), оставя се да действа 15мин и се отмива с хладка вода и козметични гъбки. След това можете да нанесете хидратираща маска, а за по-силен ефект - ампула активно вещество и отгоре хидратиращата маска. Така активните веществата ще мултиплицират ефекта си. Само не слагайте почистваща маска върху серума, защото тя ще го извлече от кожата и няма да има търсения ефект. Надявам се да съм била полезна  Simple Smile

amorex, mmmshushy80,
По принцип има наши продукти в аптечната мрежа, но не мога да посоча точни адреси, тъй като работим с дистрибутори на едро и нямаме информация кои крайни обекти снабдяват. Най-сигурния начин е чрез интернет магазина ни, тъй като можете да избирате от целия ни асортимент и със сигурност имаме всички продукти и са съвсем прясно произведени.

# 69
       Вчера си получих продуктите.Полвах само маската за лице с активен въглен и съм доволна наистина  Peace
 На всички еденични маски пише състава , начина на приложение ... ,само на тази в кутията /с въглена/ не пише , не знам защо?!Къде я съхранявате , в хладилник ли да я слагам?

# 70
Amritalab,ако може да посъветвате и мен за моята кожа,по принцип ми е чиста,но напоследък започна много да ми се омазнява в Т-зоната и да лъщи и по брадичката започнаха да ми излизат едни пъпки,а никога не съм имала такива,по останалата част от лицето нямам!Кожата ми е нормална към комбинирана,лятото става по мазна!
Моля посъветвайте ме какви продукти да използвам и на какво може да се дължи този проблем!

# 71
И аз да се включа по темата Simple Smile) На скоро изпробвах кола маските на Amrita наистина са добри, обаче имам следният проблем. При използването на roll-on кола маските никога да мога да ги използвам до край винаги остава едно количество във флакона което не мога да изкарам от там, и което не ми достига да си довърша епилацията и на двата цели крака. За затопляне използвам микровълновата въпросът ми е ако си купя от тези машинките за подгряване по ефективно ли ще използвам флакончето или не?

# 72
Здравейте всички!

@mama galka23: Нормално е кожата Ви да се променя - като всичко в човешкото тяло и тя е подложена на възрастови промени, влияе се от външни фактори, промяна в хормоналния фон и т.н., но нетипичното за Вас омазняване в Т-зоната може да се дължи и на изполване на неподходяща за кожата Ви козметика. Този обратен ефект може да се получи и ако я почиствате прекалено често или с твърде агресивни продукти.

Ако не се гримирате редовно, Ви препоръчвам да почиствате кожата си с неагресивен тоник всяка вечер, а ако ползвате грим - почистете преди това с тоалетно мляко. След това, ако прецените че кожата Ви е по-суха, сложете нощен крем. Ако предпочитате продуктите на Амрита - съвсем скоро ще пуснем няколко нови хидратиращи крема - дневен и нощен (ще пиша допълнително). През лятото най-добре не претоварвайте кожата - ползвайте леки хидратиращи емулсии, които попиват лесно и бързо.

@Electra_: Радвам се, че кола маските, които предлагаме Ви допадат. Причината, да остава кола маска в патрончето е, че не успявате да я нагреете достатъчно добре. Със сигурност ако използвате уред ще можете да я изполвате докрай.

bouquet

# 73
  • Бургас
Един малък съвет - ако има и други като мен, които са си взели повечко от малките пакетчета маски за еднократна употреба, с идеята да имат възможност да пробват повече продукти и те да им стигнат за по-дълго време - НЕ ГО ПРАВЕТЕ ОТНОВО! Оказа се, че въпреки правилното съхранение и няколкото месеца до изтичане на срока на годност, маските ми не стават за нищо. Признавам си, че имам склонност да се презареждам с продукти, но винаги следя сроковете им и начинът на съхранение. Поради тази причина скоро не бях ползвала точно от тези маски, но днес реших да си почистя лицето с някое от пакетчетата с маски. Срокът им е до януари догодина, затова се учудих когато на пипане първото пакетче ми се стори доста странно. При отварянето му установих, че е странно, защото маската вътре беше засъхнали на големи кафяви  парчета с неприятен аромат (става въпрос за Антисеборейната маска за лице).
  Отворих друга маска със същия срок (Дълбоко почистваща маска за лице), която ми се стори по-гъста от обикновено, но тъй като нямаше някакви видими отклонения освен консистенцията, направих грубата грешка все пак да я нанеса на лицето си...Точно на втората минута, маската беше започнала доста да се стяга и да ми пари и когато успях да я отмия, установих, че целият участък от лицето ми, където беше престояла за тези 3-4 минути с измиването, е станал червен, леко подпухнал, парещ и силно чувствителен  Tired Тоест тази маска също безвъзвратно си е отишла, както и останалите ми бройки, въпреки че са още годни "уж" и заминаха на боклука, а аз стоя с хладен компрес и "ближа рани". Та затова, не правете тази грешка да се запасявате с този тип разфасовки за хигиенична еднократна употреба, защото явно пакетирането куца и качеството на опаковките не е достатъчно добро, че да запазва съдържанието непроменено и запазено до обявения срок на годност!

И още нещо - едната маска се води "Дълбоко почистваща антитоксична маска с активен въглен", а другата "Дълбоко почистваща антисеборейна маска с ихтиол и каолин", но съставките и на двете са абсолютно идентични една с друга  newsm78

Не знам как става този номер, но нещо не ми допада този факт  Crossing Arms

# 74
   Лошо ,а аз си купих доста еднократни дозички TiredОчаквам коментара на   Amritalab !

Общи условия

Активация на акаунт