Отговори
# 210
  • По света и У нас
Добре дошла Русалана  Hug ... Много се радваме, че имаж жаление да се включиш ...
За повече инфо, относно институциите на които помагаме, както и това, което до момента сме свършили, може да погледнеш 1вия пост на 1ва стр.  Peace
А относно предстоящите 2 Базара, определено ни трябват помощници  Hug

В този ред на мисли, момичета ..... ХАЙДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНОВО С ЛЮБИМИТЕ  Heart Eyes НИ СЕДМИЧНИ СБИРКИ  Hug
Предлагам стига повечето от нас да ни устройва  Wink ....
като Ден: СРЯДА,
като Час: след 18 ч. /прим. докъм 20 ч./
а като място или НИЯ Смехория, или Капитолия, или Тити Тайс  .... или някъде друга newsm78

Освен това, в скоро време Наближава и 2рия ни РД ..... а това означава купон   bigdance2
пада се точно в събота, на 21ви този месец  Mr. Green
Дайте идеи къде да се съберем  newsm78 , а като час след 19 ч. /мисля, че би ни устроило   Mr. Green/

# 211
Amelia tadela познаваме се с едната бяхме съученички а с другата от другаде.Радвам се че виждам познати муцунки.  bouquet

# 212
  • Бургас
За сбирките съм ЗА и като местта и като часове ме устроиват, от кога започваме? Тази сряда?
За РД- нямам предложение за място, само да не е много задимено- Трията?
За двата Базара - мартенския ме пишете продавач- по всяко време мога /цял ден/  Peace
За Великденския ми е малко сложно но съм творец със сигурност, сядам си на голямото Д.. и почвам, но за продавач май няма да успея  newsm78
Момичета трябва да освободя склада от Великденските неща! Става малко спешно- приемам всякакви предложения.

# 213
madlena , кажи кой ден ти е удобно след 18.30ч. и ще те чакам  Peace днес, утре...

Русалана , сигурно с Таня сте съученички, а моята муцуна откъде я познаваш. Я се издай  Mr. Green Аз работя в сградата на Стандартизация  Peace  /не помня в коя тема ме пита Embarassed /

Сега за мартениците. Направих една груба сметка... Миналата година съм продала м/у 1000 и 1100 бр. от кутиите за обувки. Чудех се от вид по колко ли да правя, но явно ще трябва доста, щом ще сме 2дни на улицата.... Сматам да редактирам миналогодишния албум, ще оставя снимките на тези видове от който ще набавим количества и така да продължим да качваме нови снимки там  Peace
До нас вчера видях че продават мартеници вече, направо се изумих от цени   ooooh!
Аз понеже си правя списък , смятам от кой вид по колко броя ъм направила и смятам на всеки вид себестойността, та щях да падна.... гривна за ръка от дебелите готови шнурове + някакво топче и опаковка излиза 7-8ст. а по-малко от 70ст нямаше  Rolling Eyes  

# 214

Русалана , сигурно с Таня сте съученички, а моята муцуна откъде я познаваш. Я се издай  Mr. Green Аз работя в сградата на Стандартизация  Peace  /не помня в коя тема ме пита Embarassed

Не с теб сме били съученички В Братята Г паралелка, Ти май беше В и на Театралната Студиа май ходихме заедно Wink

# 215
  • Бургас
Ками за утре става ли? Как ще стане пренасянето- с моята кола, ок, но трябва някой да носи че на мен днес официално ми забраниха  Close

# 216
За седмичните сбирки съм за, но сряда продължава да ми е неудобен ден. Peace
Amelia и аз намерих съученичка във форума. Laughing
Мадлен, аз мога да поема малко неща.

# 217
Amelia, из една от моите торби с дрехите има такива точно за тази възраст 3-4г, а пък и аз пак мога да събера някоя друга дрешка за детенцето.
Поздрави за сега от нас Simple Smile
  bouquet

# 218
aз съм тука също.
не съм забравила РД.
мартеници не мога да правя,
само дъски за ВБ.
от средата на април няма да съм в бургас,
та чак не знам до кога си.
Мадлен, обещах за ботушите,
но не успявам да стигна до центъра.
Ако имаш идея как да се видим
или каквото прецениш.

# 219
Ех, май няма да мога да дойда на РД. Детегледачката ми е командировка тогава. Въпреки това ако нещо ми се отвори парашута ще кацна и аз.
Накупила съм си тук едни шнурове и топченца за мартенички, ама нещо им се насландисвам. Все изниква някакъв ангажимент. Ще трябва да ги подкарам вече крайно време.

# 220
madlena, става за утре, ако искаш и ние след работа да минем с мъж ми да ги натоварим, ти да ни чакаш на Марса. Тъкмо ще ти оставя и дрехи са семейството  Wink

Русалана   Hug брейй "в"  клас бях я, лелеее как ме позна , браво на теб  Hug интересно ще ми е да се срещнем ... и сори за спама, ама аз ако знаеш колко съм в час - две години гледам тоя Аламинут и скоро чак разбрах защо Маца ми е толкова позната по физиономия   Embarassed ама докато включа ...

benna , да, аз прегледах и сортирах част от багажа, довечера смятам да довърша, мерси за ориентира

# 221
madlena,
Русалана   Hug брейй "в"  клас бях я, лелеее как ме позна , браво на теб  Hug интересно ще ми е да се срещнем ... и сори за спама, ама аз ако знаеш колко съм в час - две години гледам тоя Аламинут и скоро чак разбрах защо Маца ми е толкова позната по физиономия   Embarassed ама докато включа ...

[
EEE Как няма да я познаеш наща мома бе.Аз съм си  физиономистка,ама имена НЕ помня.

# 222
Колко сте изписали... Hug

За срещите,ако решите да е в тити тайс ще се гръмна,все не мога да се оправя там.Ама и където и да е едва ли ще идвам често,че сме няква лудница покрай сватбата на брат ми (той пък да не види нещо ).На рд-то няма да дойда че тогава точно е сватбата .
За мартенския съм пас понеже и ние ще търгуваме и трябва да помагам на братовчед ми .
За великденския ще видим каква ще е работата и дали ще съм тук изобщо или вече ще съм родила от нерви,но ако се науча да Духам яйца ще ги пратя на някой или ще се опитам да ги измайсторя.
И не на последно място : Мадлен,честит празник!Да си ни жива и здрава и много щастлива!И не се бутай много за продавачка на Великден,че си преди мен и да не се налага да кръщаваш момата Великденка  Mr. Green

# 223
Утре е сряда - хайде да си направим срещичка Mr. Green

Като място предлатам Тити-тайс, че да можем да вземем и дзверовете Laughing

КАкво ще кажете newsm78

# 224
  • По света и У нас
Мда, Тити Тайс отпада за утре като вариант .... цялата седмица вечерите имат РД  Rolling Eyes
така че или Ния Смехория /с Мерелин по този повод не успях да се чуя  Rolling Eyes/ или Капитолия .... или още някъде където се сещате, че ще ни приемат гюрултията  Joy

madlena - Трията не е лошо предложение за 21ви  Party ... утре ще мина да ги прослушам ... след това трябва и да се преброим на кой му се запива по Повод ПоВода  Mr. Green

Ками и аз днес погледах мартеничките, едни цени са им лепнали Shocked .... но иначе вече на доста места могат да се открият  Thinking

попи - а вторник или четвъртък устройват ли те  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт