МАЙче лази към елхата, Дядо Коледа ще чака (21)

• 17 438
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
 kaffeetrmker_2  food010Добро Утро-аз днес съм много ранобудна-не мога да спя newsm78.......При нас вече от днес  заваля Първия сняг newsm44 Дано  newsm17 да изтрепе тия вируси Crossing Arms
Синара-ако не се лъжа Лейди Фрост беше споменала,че няма  за известно време да пише-ама чак толкова да се изгуби newsm78.......-Дано Всичко да е наред при нея newsm17

Alabala-Честито ти квартира и от мен-и да те съпъстват само Успехи
Антонио вече от два дена ми пие вода newsm68- остана само да го науча да яде newsm78-ама май ще е капризен като мен-пробвах и с каши,с какво ли не ,само дето ме е яд че после ги изхвърляме Weary- може и ние да се окажем късно захранено бебе

Орхидее-Направо ви завиждам Благородно-какъв купон сте си направили smile3501

# 211
Добро утро!
И при нас заваля през нощта сняг, но малко и вече се топи.
Тази нощ Тери спа от 21:30 до 5ч, без да се събуди newsm44
Това се случва може би за 5-ти път откакто се е родила. За сметка на това Петя става и ме буди два пъти, а баща им беше на банкет и като се прибра ме събуди.  Винаги така става Тереза като спи, те не ме оставят да се наспя, може пък да ми стане нещо smile3516
Честито на празнуващите днес!
Елада хубаво е, че сте се разбрали. То все ще ни се струва рано да ги оставим, но все пак поне в началото да сме с тях.
Алабала добре че сте се устроили.
Валънтайн не се притеснявай, Ще прояде детето. Тереза две вечери, като й давам каша ми прави номера. Почва да се сърди и да не иска да яде и аз я накърмя колкото иска и после вече яде каша. Естествено половината остава, но колкото-толкова.

# 212
DiyanaChar, нямам против, разбира се!  Hug През есента гората е прекрасна  Heart Eyes Съчувствам ти, че няма да си с любимия по празниците  Sad И аз съм била сама по това време на годината и е много гадно. А и доста време няма да го има  Tired Но както казваш - всяко зло, за добро!  Hug Поне си имаш Бояна да ти топли сърцето  Heart Eyes

Орхидее, и аз ви завиждам за купанчето  Mr. Green

Алабала, много се радвам, че ще се устроите за празниците!  Flutter

lara_sun, не знам за другите, но аз не мога да оставя малкия на никой. Ще оставя коледното парти за догодина  Crazy

# 213
Момичета, искам да купя бънджи на щерката, но не знам какво. Имате ли представа, кой модел точно става да се закрепи за алуминиева каса?
Всички врати са ни такива и не знам кой модел е подходящ.

# 214
  • София
Едва ли бъджитата стават за алуминиева дограма. Само ще съсипеш дограмата.
У нас сме със старите дограми (демек няк'во желязо). Единствената дървена дограма е на вратата на кухнята. Онази вечер Джони рече "не помня кой ми каза, щом имаш прозорец над вратата, задължително дограмата е дървена". И аз мислех да купувам бънджи, но се отказах точно по причината, че няма къде да го закрепя. В кухнята няма да стане, т.е. не искам.
Има бънджита на стойка, на Фишер, но цената е доста голяма, особено в магазина на симеонови - 350лв.

# 215
Ще се разминем с бънджито, значи. Мерси, АнМари.

# 216
  • София
AnMary , Нашето е на Чиполино и е на стойка, Петър много му се кефи и скача като луд, и струва 160лв Peace( евтино  е  в сравнение с Фишър прайз)

# 217
DiyanaChar ,не се натъжавай.Ще си дойде мъжо.Пак ,че сте имали време кога да направите този бонбон.Тази песен ми е любима.Приемам я като поздрав.
Блазя ти ,колко мн хора ще сте на празника.
Моя мъжо си е у нас и какво?
С него,като без него.
Ти поне си попаднала на човек,който да ти липсва.

Хайде да не говоря повече ,че и аз ще се разцивря.

Моя приятелка ,тя има 2-ма сина и казва така:
-Обичам момичетата и мн исках момиченце,но само като си представя че в повечето случай приличат на бащите си и се потрисам.Мъжете не заслужават това и ласката и привързаността от дъщерите си.Вечер за 30 мин се появи преди да заспи играе с нея,разсъни я,тя скача и му се радва,защото цял ден не го е виждала.А майката й е омръзнала,защото все са с нас,възпитанието е от нас,ние все казваме НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и естествено ,кои е предпочитания?
И тя с нейния се нямат много.

Затова радвай се че си липсвате.

Незнам защо Селин не пише,но има майки ,който са ми споделяли,че четат ,но не пишат ...............
има си причина

И аз мислех по едно време да мина на този вариант.

# 218
  • Някъде по Дунава
Привет момичета.Днес едва сега се добрах до компютъра.Мъжо е болен и все на него стои.Бях с Ели на ДК.Тежи 8кг и е висока 68см.Незнам до колко я измериха добре,много плака.Друг път не се е държала така,но май и се спеше.При нас сняг няма,но днес беше чудесен ден и направих дълга разходка.
Приятна вечер на всички.

# 219
Здравейте от нас!
Само да се отчета
ШИШКО Е 9400Г И САМО 70СМ!

# 220
Браво Маги-Малеееееееее много тежите Party
Днес няма никой- newsm78-май-вече всеки се подготвя за празниците Whistling

# 221
Привет от нас! Ние вече сме по-добре. Аз спрях антибиотика и кашлям малко, а Жорко пие антибиотик, но вече не го боли гърлото и няма температура (а вдигахме 39.4 градуса).

# 222
  • Плевен
И аз да кажа за бънджито. Това на чиполино наистина е много готино, но ...160 лв., никак не е евтино, а и заема много място. Има ли бебета, които отказват попарата, моят Дани не я иска и само му се повдига, въпреки, че е пасирана. Пробвах и с овесени ядки и е същата работа. Предложете някоя алтернатива, аз се чудя какво да му измислям.

# 223
Има,има,докато чакам водата да се стопли седнах да ви чета.
Маги-браво на Ванко,то и ние сме там някъде ама сме по-дълги.
И аз днес бях почти цял ден навън-изполвах хубавия ден че както дават засудяване....Малко на шопинг,купих си 2 блузи,едната по-засукана-ма къде ще ходя с нея ooooh!нищо ще стои в гардероба,да я имам.
И аз имам за хвалене Sunglasses-озъбихме се най-накрая-първи зъб на 8 месеца без 5 дена!!!Отдолу се показава,а горния срещу него също драска-занчи един отгоре и един отдолу Grinning
 Grinning

# 224
Алтернатива на попарата със сирене е трахана ,незнам дали знаете какво е това  моята баба прави и днес Стефчо яде за първи път-хареса му.Ние с брат ми и братовчедите сме израснали с трахана.

Общи условия

Активация на акаунт