Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са реакциите на участниците във форума?
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
-
Какви са преживяванията на участниците по отношение на бременността и раждането?
-
Какви са мненията на участниците относно майчинството и бременността?
Да даде Бог
. Ами като за снимки всичко мина Ок. Всички от екипа са много мили. Хриси се представи горе-долу подобаващо-пообиколи студиото, почти се сби с едно друго детето, защото му взело играчката...Абе цирк. Любопитно ми е какво ще излъчат и какво ще изрежат. Аз съм в първата част на предаването
Страх ме е днормала стоя там заради изпаренията...А компютърът ми е там... Та затова чак днес успявам да пиша.
Да са ви и здрави всички и мнооого да ви радват!!!
Ще продължавам да си пия Магнерота и да лежа повече. Утре ще ходя да ми взимат секрет за микробиология, да ми дадат направление за очен лекар и болничния.
Момичета, да ви препоръчам една разядка от праз+ лютеница + сирене , за мен си е наядка