86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 127
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Стела, с акрилни бои, ама защото само това имах освен акварел и маслени, а пък даже не ни стигна боята. За няколко часа изсъхна.  Peace

# 91
благодаря Simple Smile  bouquet

# 92
anette1104, victoria, благодаря ви! Намерих в Крогер - 20 бр. за $9.90  ooooh!  (За Сам'с нямам карта). Ще поръчам онлайн за същата цена 50 бр. Пазим дребното с тях, когато някой от нас е болен. На привършване са ми тези, които донесох от България и са на дневен ред. Още веднъж ви благодаря!   bouquet

# 93
Честит рожден ден на Вики и Дара  bouquet
Тандури, Калин е много сръчен, браво на момчето
Вики на Софко, е бонбон
Аз на бързо само да пиша 2- 3 реда. Плами е болен и от 2 дена само сме по болници и в къщи и после пак болница , днес се прибрахме дано повече никъде не ходим и той се оправи. Повръщаше и дрискаше , че чак се обезводни, наложи се и на системи да е за да се оправи. Днес вече е доста по добре  и бузките се зачервиха, и сутринта искаше ам-ам. ама е много нещастен защото му спряхме млякото и сега е сърдит на всички

# 94
  • USA
Мария, много неприятно! Дано да се оправи бързо Плами. И Кристиан го изкара този вирус, ужасен е. От 3 седмици е на диета горкия, без млечни и понеже той не може без мляко давам соева формула. Докато траеше разстройството давахме Isomil DF, той е специално за такива случаи и помогна според мен.
Стела, много хубаво семейство сте. Да ти е жива и здрава синеоката рожденичка!   bouquet
Много завиждам на всички, които почиват за празниците, особено на тези, които ще ходят в България. Много впечатленя да събирате и да ни разказвате после. Аз ще работя, доста при това Sad.

# 95
  • WA, USA
Winx, аз пък се радвам че ще работя, защото мъжът ми го пуснаха три седмици по празниците да си седи вкъщи ама без заплата Laughing Така, че погледни го от хубавата страна.

Мария, и тук е плъзнал този вирус. Дано да се оправя вече детенце и да няма повече болни.

Ние ще украсяваме днес елхата.

# 96
ЧРД на хубавата Елла! Само хубави изнеади да носи на родителите си и все така щастливи да ги прави.

ЧРД и на Дара със закъснение!

Мария, да се оправя Плами.

# 97
ЧРД На Елла и на Дара да са здрави и все такива хубавици пу-пу  Heart Eyes !!!

# 98
Честит рожден ден на Елла и Дара!!!

Аз да ви похваля ( пак) моето болно момче- Калин вчера най-после се сдоби с трофея от 1000 book club! Стигнахме заветната цифра( прочетени 1000 книги) и напълно заслужено му го дадоха Simple Smile Той беше разбира се много щастлив, само дето му беше лошо и в момента е болен, едвам гледа.  Confused
http://flickr.com/photos/26588310@N04/3119068348/

# 99
благодаря за милите пожелания  Hug

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ЕЛЛА, ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УМНА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!   bouquet
Вики, честито и за къщата, да си намерите мечтаният нов дом  Peace

Тандури, ама как така 1к книги  #Crazy, той кога започна да чете? (за самостоятелно прочетени книги ли иде реч?). да се оправя бързо малкият ти читател.

Плами и другите болни също да се излекуват немедленно! Дара има силна хрема от няколко дни, която слиза назад към гърлото и кашля постоянно, пръскам и салин спрей, но не  виждам ефект, да знаете по-ефикасни капки без рецепта?

Разбрах, какво е да вали лед, пак са се изпочупили клони от дървото пред нас. без малко да падне върху децата, докато чакаха за автобуса. дано поне жиците да не започнат да се трошат...

# 100
Тандури, ама как така 1к книги  #Crazy, той кога започна да чете? (за самостоятелно прочетени книги ли иде реч?). да се оправя бързо малкият ти читател.

Стела, това е програма за ПреК и К и в рамките на 2 календарни години, трябва да прочетеш на детето 1000 книги. Те са в чанти организирани по 10 броя, вземаме ги от училището, четем и връщаме следващите.
А иначе той сам не може да ги чете, но в къщи четем. На нас по 2 чанти на седмица ни излизаха горе-долу. ГОляма емоция е за децата, защото на 25 чанти дават стикер, на 50 дават лентичка с логото, на 75 дават тениска с логото, на 100 дават трофея Simple Smile

# 101
Леле Тандури, как 1000 книги  #Crazy , аз със сигурност не съм изчела 1000 през живота си  Embarassed .Браво на детето  Grinning

А сега гледам във втория си пост пишеш за 100 книги  Thinking

# 102
сега разбрах  Grinning, аз си помислих, че ги е прочел сам и се сащисах  Laughing.

докато кажа за тока и ни започна, имаме серийни токови удари  Tired

# 103
ЧРД Елла!!! Да растеш здрава и безгрижна!
 Дам, сняг се сипе, белоснежна мъглааа...и при нас..красиво, ама само в къщи да си стоиш....

# 104
  • Добрич
Честит Рожден ден на приказната Елла! Да е много здрава, много безгрижна, много да радва мама и тате и все така да е послушна и чаровна!  Hug

Вики, честит ви празник у дома! Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да се гордеете с нея!  Hug Heart Eyes

На болничките
- да се оправят бързо!  Peace
Стела, много сладко семейство сте! Децата са ви много красиви! ЧРД на Дари на патерички! Да е много здрава и много щастлива!  bouquet
Тандури, първоначално си помислих това, което и Стела и много се впечатлих, не че сега по-малко, де. 1000 книги на тази крехка възраст да изслушаш си е голямо постижение!  Peace
Вики, честито и за къщата! Сега остава да намерите "вашият дом" и всичко се подрежда!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт