86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 141
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Да ми е живо и здраво порастналото момиченце ,благодаря за честитките ,много сте мили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

.....................

Ето я тортата която майсторих снощи от 2 посреднощ до 5 сутрин и днес скапана продължих но успях по план  Mr. Green
Елла беше много щастлива/за тортаджийките да кажа че я сиропирах със шоколадовия сос от страницата със тортите  ,и крема беше шоколадов мус пак от там - всички гости останаха в захлас и съм много щастлива.Чакамв е принцесата да легне и ще отпразнувам с 1 бутилка червено вино с каквито сили са ми останали Laughing .Черпя виртуално и всички вас. Hug

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 10:33 от victoria

# 121
Виктория, голяма красавица си имаш!  Heart Eyes Да ти е жива и здрава!

# 122
  • Добрич
Божеее, Вики, Елла е невероятна! Пупупу! Толкова е красива... Има страшно изразителни очи! Може само с тях да говори! Да ви е жива и здрава още веднъж!  Peace Отново уникална снимка! Hug  Тортата и тя е трепач! Струвало си е усилията! Браво на теб!  Hug

# 123
Много е хубава Елла! Да ти е жива и здрава!

Невероятно е колко бързо порастват, нали? Вчера видяхме едно 3 седмично бебенце и мен ме беше страх да го докосна, толкова беше малко, все едно цяла вечност е минала от когато аз държах едно такова. Laughing

Моят син се захранва с мандарини по следния начин - краде по една цяла и хваща и рупа така както е с кората.  hahaha Ако му подам парченце го пуска на земята все едно е най-голямата гадоста на света.

# 124
Виктория,да ви е живо и здраво чудесното момиченце!Весел празник на цялото ви семейство!

# 125
  • usa
отдавна не съм се включвала, че ми се е стъжнило, не мога да се обърна, не мога дъх да си поема, не знам на кой свят съм  #Crazy... но пък да си подновя коледния списък:
- елха - чек;
- подарък за  фърстборн - чек;
- подарък за секъндборн - чек;
- подарък за ластборн - чек;
- подарък за по-добрата половина - чек;
- план за част от коледно меню - чек;
- план за жеснко предколедно парти без съпрузи и деца - чек  Flutter  Whistling;
-започнато йезуитско есе - чек!
yeah! никога не съм била толкова напред с чековете толкова рано преди коледата!!!
гледам за снежни и зимни бури споменавате и използвам случая да се възмутя! децата цяла седмица не са на училище! заради половин инч сняг и лед  #Cussing out! и заради същия  половин инч целия град е в паника! думи нямам направо! накъде отива този свят??? поне ски пистите отвориха от два дни и ще заведем поколението на ски ако не този уикенд, за коледа.
гледам и сума народ празнува рождени дни - честито! живи и здрави да сте! весело детство! много обич! много балони  Party!

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЛА!
Да продължава да е все така прекрасна!
Вики, тортата е страхотна, но Елла е невероятно дете Heart Eyes

за носенето- на мен напълно непознат човек, като си тръгвах пролетта, искаше да купя и занеса лаптоп Rolling Eyes аз и за близки не бих го направила, техника за никой не нося, ние сме каръци и 50% сме връщали/сменяли от нашите неща.

миз, честито изпълнение на предколедния списък Simple Smile

Мишолина, тъкмо на време ще прочетеш 4-та книга като пуснат филма в ЮКей. Тя е най-шантава, приготви се Wink

Тандури, 1000 книги! Браво на Калин и теб!
------------------
ние пък отскочихме за два дни до Сан Диего Crazy  Детето беше примерно този път, благодарение на ДВД плейъра. Не мога да повярвам още, защото у дома и 3 минути не се заглежда в тв. Града ми хареса, живее ми се там, Зоопарка -не беше това, което очаквах, ама пак ни хареса, де...снимки-скоро

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 18:29 от benson10

# 127
Е-е-е, разкошна малка голяма Ела! Прекрасен празник за прекрасно момиченце! Браво за тортата, Вики!

Няма сняг и в Пловдив. Аз много се надявах да повали, че Мариана е виждала (Ню Йоркски  Mr. Green), ама не си спомня. В Лондон наваля една шепичка веднъж...Ще трябва да ходим до Швейцария, то се видяло...

Весел уикенд за всички (сега ще водя Мани на куклен театър, нямам търпение  Grinning, не съм ходила в пловдивския сигурно откакто аз бях на 7-8, "Бяла Приказка").

# 128
Като гледам всички сме я подкарали на коледна тема Simple Smile
Хайде едно поздравче от мен, че не се знае кога пак ще се появя.

Това ми е тазвечерното творение.

Весели празници, кой когато запразнява Simple Smile
и стискайте палци да ми дойдат гостите  madnoel

# 129
С малко закъснение и аз да честитя празника на Елла ( и Вики), жалко че изтървах снимката. Аз си я знам , че е красавица, ама скоро не съм я виждала.

И докато съм тук да ви пожелая весели празници където и да ги празнувате, че знам ли кога ще се наканя да пиша пак. На последък вече имам време чат-пат да влизам и да чета, че съвсем бях зарязала форума и отървала края на темата.

# 130
Честит рожден ден на Елла  bouquet, весело детство
Плами вече е по- добре поне не сменяме гащи по 5 пъти на нощ и 10 на ден и да се чудя как да го лъжа да яде и пие вода.Тази сутрин се събуди в 4 и първата дума беше ам- ам и хапвахме банани по пижами Laughing
Тандури може ли да ми метнеш на лични рецепта за сладки, във вторник почивам и си викам да спретна някакви.

# 131
Аз минавам да съобщя, че пържолите в митичния Peter Luger наистина са не-ве-ро-ят-ни. Цените им също. Струва си да се иде един път и да се види, може с роднини от България.  Grinning

# 132
  • WA, USA
Елла е невероятна! Страхотни снимки.

Ние най-после украсихме елхата. От цялото семейство само Иво е здрав Laughing и двамата с баща му се тръшнахме с грип или нещо подобно, което докара и мини бъбречна криза на баща му снощи. Дано това да е за тази година.

# 133
ЧРД на малката красавица Елла!!! Да е щастливо дете и много да ви радва!!!!

sipirumi, наистина, дано болестите останат в старата година, че какво ли не ви мина през главата... Да оздравявате и много здраве ви желая!!!

Дами, имам процедурен въпрос... Сурвакането след коледа ли се прави или след нова година? Като малки помня, че сурвакахме след нова година,  ама все пак беше по Тошово време... а "добрите гости коледари" предполагам, че освен, че пеят песни и събират гевреци, би трябвало и да сурвакат, а? И значи след коледа се прави  newsm78 ... или все пак е след нова година... ooooh!
Питам, защото уча дребния на "Сурва- сурва" и той е много ентусиазиран с малката си сурвачка, която донесохме от БГ миналата година (или май беше "суровачка", поправете, ме)...

МВК, докладвай с Пухкавел какво е положението?

# 134
[sfkbfk] ,това е  едно от малкото нещо к правихме 'както трябва" по Тошово време Laughing
http://cl.bas.bg/kalendar/survakane/view
*
събирате ли се бг комуна по Коледа/големи празници? Аз направих един плачевен опит да събера бг деца на Коледно парти у нас,пълен провал и липса на интерес. Има си наука през какви вълни минава емиграц.общност,но тук след няколко поредни години на сбирки и ентусиазъм хората се събират (или дори не се често) в все по-тесен кръг.Мъка ми е че водя америк.дружки на ния по зоо,светлини,строим джинжърпред къщи и пр при наличие на поне 3 бг деца на тази възраст,но май само аз имам подобни терзания тук newsm78

Общи условия

Активация на акаунт